Moja Crvena Zvezda
ВатерполоЕвропска такмичењаКлупска дешавања

Београд – Пиреј!

Beograd - Piraeus
Beograd - Piraeus
Beograd – Piraeus

 Шта рећи о навијачима Црвене звезде и Олимпијакоса, а да већ није речено? Једноставно, магични! То су и показали, још једним заједничким навијањем у Атини, на утакмици 4. кола Лиге Шампиона у ватерполу.

Пре свега, морамо да напоменемо да је братски клуб дочекао нашу експедицију краљевски, у правом смислу речи. Челници нашег клуба су веома задовољни и истичу да је дочек био невероватан и братски. А навијачи су дочекани песмом “ Звезда ми је све, Звезда живот је..“, а узвраћено је са „Eisai sto mialo, kati magiko..“. Уследиле су песме „Не треба нам плаћена титула“, „Још једна победа и титула..“ и друге Звездине песме, на грчком. Резултат је на крају, био у другом плану, јер се и недељу дана после утакмице прича само о сјајној атмосфери и заједничком навијању. Заједничка кореографија је употпунила спектакл на базену у Атини и са нестрпљењем очекујемо поновни сусрет, али овог пута, коначно у Београду.

Занимљиво је да је ово био први званични међусобни меч између Црвене звезде и Олимпијакоса, у било ком спорту. До сада смо играли само пријатељске дуеле углавном фудбалске, али ватерполо је пробио лед у званичним дуелима.

Делић атмосфере са утакмице можете видети на следећим линковима са сајтова посвећеним нашем братском клубу.

Линк1

Линк2

БВК Црвена звезда, МЦЗ и сви остали Звездаши су једногласни – Хвала, браћо! Видимо се 9.јануара!

ГIА ПАNTА MAZI!

Вест можете коментарисати и на нашем форуму.

Какво је Ваше мишљење о овој теми?

Повезане вести

6 comments

DCCZ јан 6, 2013 at 19:08

U koliko je sati utakmica ?

Reply
Zvezda mi je sve нов 21, 2012 at 17:33

Zajedno smo jaci!!!

Reply
Danilo нов 21, 2012 at 13:28

Gospodo, sve je to lepo, ali rezultat ne sme da bude u drugom planu kao sto napisa covek gore, nego u prvom! Mi se borimo za pobede, i plasman u drugu fazu. Krivo mi je sto izgubismo od grckih pacera nego ista. Zvezda je neuporedivo bolji tim, i jedva cekam taj revans da ih deklasiramo nacisto!

Reply
nn нов 21, 2012 at 21:02

postoji li snimak cele utakmice ili nam braca to nece dostaviti?

Reply
propain нов 21, 2012 at 11:43

Orthodox brothers forever!!!!!

Reply

Leave a Comment