Moja Crvena Zvezda
ВатерполоДомаћа такмичења

И Сингидунум у низу

Andrija Prlainovic, kapiten BVK Crvena zvezda

Претходног викенда Београдски ватерполо клуб Црвена звезда савладао је у оквиру 3. кола Евролиге шампиона Француске, екипу Монпељеа, а већ у среду црвено-беле ватерполисте очекују обавезе у домаћем шампионату.

У оквиру 4. кола Прве „А“ ватерполо лиге Србије, наши делфини ће у среду 24. октобра дочекати екипу београдског Сингидунума. Екипа коју са клупе предводи Дејан Милаковић у досадашњем току шампионата не зна за успех. У три меча претрпели су исто толико пораза, а посебно је био катастрофалан пораз од крагујевачког Радничког (1:21). И поред чињенице да ће црвено-бели делфини наступити без повређеног Душка Пијетловића, све сем убедљиве победе било би равно сензацији.

Треба напоменути да су у досадашњем делу домаћег шампионата ватерполисти Црвене звезде савладали кикиндски ЖАК и новосадску Војводину и реално је да се у тај низ успеха уврсти и екипа Сингидунума чиме би наши ватерполисти вероватно избили и на лидерску позицију српског ватерполо шампионата.

БВК Црвена звезда : ВК Сингидунум

среда 24. октобар

базен СЦ „11. април“

Повезане вести

14 comments

nn окт 23, 2012 at 21:55

DA LI CE BITI MOZDA TV PRENOS I U KOLIKO SE SATI IGRA UTAKMICA I AKO NEMA NA TV KOLIKO KOSTAJU KARTE I DA LI CE DOCI DELIJE?SVE ME TO ZANIMA:)

Reply
milos 90 окт 22, 2012 at 21:20

Jos jedna pobeda!!! 😀

Reply
veliki pravi zvezdas окт 22, 2012 at 13:00

Samo napred Crveno beli vaterpolisti idemo na pobedu 😀

Reply
Dzomba окт 22, 2012 at 13:00

Svi igraci se ponose sto igraju za Zvezda sem Eskerta on i dalje uporno Partizanovac (Facebook) pa sto ga Kum nije odveo onda u Eskertov voljeni klub a ne kod nas da remeti ovo sve .
Dokle bre da ga drzimo imamo dosta drugih koji ginu za Zvezdu,
Kada igras za Crvenu Zvezdu onda nema drugih kada zatvoris vrata i odes onda nek ti je na cast ako imas hrabrosti da kazes nesto protiv Delija i Zvezde..ZVezda je majka an maciha.

Reply
Aleksandar окт 22, 2012 at 15:45

Ako je to tačno, a verujem da jeste jer znam da je bio i verovatno i ostao velika grobarčina, onda mu treba jasno i glasno staviti do znanja da povede računa o ponašanju. Dečko jeste talenat i kao takav bi nam zaista značio u budućnosti zajedno sa ostalim mladim reprezentativcima, ali da neko igra u Zvezdi a otvoreno ističe svoje grobarstvo, to je nedopustivo.

Reply
nn окт 23, 2012 at 22:06

❓ ❓ ❓ ❓ ❓ ➡ 💡 :facepalm: ❗

Reply
Delija91 окт 22, 2012 at 16:27 Reply
Dragon окт 22, 2012 at 19:27

..e ovakve stvari mi nisu jasne…sad dal smo mi njega tražili ili se on ponudio nama, kada je video, da partizan pomlađuje ekipu..ja verujem, da je znao za radnički on bi pre tamo otišao…treba mu dati do znanja..mnogo stvari..ovo je nedopustivo..

Reply
marko окт 22, 2012 at 23:42

Aj ne mlatite previse bre. To je samo budjavi fejsbuk. Decko moze da navija za koga hoce, sta ima veze ako je Grobar, cim je dosao u Zvezdu znaci da je profesionalac. Zar mislis da pored trenera Savica ili Prlainovica, Sefika, Radjena, Pijetlovica moze da se ponasa kako hoce i da radi sta hoce? Mislis da je on kod nas dosao cisto onako da se odmara sa svojih 20 godina? Ukljucite malo mozak bre. Inace, zna li neko koliko je tesko povredjen Pijetlovic?

Reply
igor milojevic окт 23, 2012 at 00:27

povreda levog ramena, mora da miruje a onda u nove radne pobede.
Molim Vas da nikada nesumljate u igrace, srce ce da ostave u bazenu…

Reply
stefan marovic delija окт 23, 2012 at 21:54

❓ decko je dosao grobar je kako je dosao i da li zasluzuje da nosi nase gacice to zna jelenic ali….da treba da promeni ponasanje treba i d treba da slusa starije saigrace treba i da treba da slusa savixca trenera treba ali na zalost to sto treba nije dovoljno mislim da igra ali da nije drugar i saigrac uobrazen je nadmen a nije prosao ni pola od onoga sto su njegovi saigraci prosli dok je bio u beogradau kasnio je na treninge izostajao trenirao kada hoce.. mislim da ne zasluzuje da bude u a ligi ni u jednom klubu vec lepo u b ligu znate kako se kaze bolje gazda u selu…toliko od mene delije za sada

Reply
JEL? окт 22, 2012 at 23:45

Aj reci sta je uradio ili ti samo smeta fejsbuk?

Reply
delijasport окт 23, 2012 at 22:04

nije NISTA uradio u tome je problem nije dovoljno borben za zvezdu,a sa druge strane kada delije hvale one hvale ali ne valja da se zakace nezgodno za nekoga igraca pogotovo mladog to nije dobro mada ja mu zelim srecu ali mora vise da se zalaze

Reply
Aleksandar окт 24, 2012 at 08:24

Pa nema smisla da neko ko igra za Zvezdu, u bilo kom sportu pa i u vaterpolu koji možda nije toliko ostrašćen i polarizovan kao recimo fudbal ili košarka, otvoreno pokazuje kolika je grobarčina. Može on da navija za koga god hoće to je njegovo pravo i sasvim je normalno da sa promenom kluba ne menja svoje opredelenje za koga će da navija jer je profesionalac, ali to neka zadrži za sebe a ne da objavljuje na društvenim mrežama. Čuo sam priče o njemu da je dok je bio u VK Beograd bio dosta nadmen i pun sebe, da je neredovno trenirao i da ga okolina nije nešto mirisala zbog svega toga. Da je talenat to stoji ali neke stvari mora da svati i da promeni. Ja sam mislio da je to već učinio tj. da je malo sazreo i da će dolaskom u Zvezdu to da se promeni ali izgleda da nije.

Reply

Leave a Comment