Moja Crvena Zvezda
НајавеСпортско Друштво

Богат спортски викенд црвено-беле породице

Овог викенда готово сви спортисти нашег спортског друштва излазе на борилишта, па нас очекује веома богат спортски викенд.

Изузетак су фудбалери, који због обавеза репрезентације неће наступати, док су одбојкаши и одбојкашице, нажалост, имали синоћ половичан учинак.

Већ раним јутром, од 11:00, наши џудисти бориће се против својих ривала, екипа Безбедности и ОДЖК Београд. Овим мечевима стартује овогодишња Супер лига.

Након њих, у 15 часова, наше даме у копачкама, након неколико убедљивих победа, предвођене Јованом Дамњановић гостују Слоги и траже нова 3 бода, са којима би остале у борби за прву позицију.

Већ од 18:00 још једна женска екипа имаће свој наступ. То су кошаркашице Црвене звезде, које дочекују Студент, након убедљиве победе у Старој Пазови. У исто време стонотенисери ће гостовати Спартаку.

Последњи меч за данас одиграће хероји из претходне недеље, рукометаши, који ће покушати да материјализују сјајну партију у вечитом дербију победом над Врбасом на домаћем терену.

Сутра нас такође очекује занимљив дан. Сигурно ће највише испраћен бити дуел кошаркаша, који се у Загребу састају са силно појачаном Цедевитом, која је први фаворит за шампионски пехар у АБА лиги. Ипак, Хрвати су поражени у прошлом колу од Сплита, а пре пар дана у Евролиги их је декласирао Жалгирис са чак 28 разлике, што показује да нису непобедиви. Наши кошаркаши, са друге стране, имају иза себе победе против веома јаке Олимпије и то је оно што нам даје право да се надамо добром резултату на овом тешком гостовању.

Куглаши ће након победе у претходном колу имати нови испит, а противник је Металац. Почетак је сутра у 11:00.

И наш сјајни ватерполо тим, након победе против ЖАК-а (14:4) игра дерби кола, а у питању је меч у Новом Саду, против Војводине. Утакмица почиње у 19 часова. У исто време, рукометашице ће након велике победе у Аранђеловцу пробати да наставе победнички низ и против Радничког.

 МЛАДИЋИ БОРОВИ, ДЕВОЈКЕ ЈЕЛЕ, БОРЕ СЕ ПОШТЕНО ЗА ЦРВЕНО-БЕЛЕ!

Вест можете коментарисати и на нашем форуму.

 

Повезане вести

4 comments

Zeljko окт 13, 2012 at 15:01

Dzudo
Bezbednost – Zvezda 2-8
partizan – Zvezda 3-7

Reply
milos окт 13, 2012 at 14:53

Postali smo pravi dziberski klub, bagra sedi u upravnoj zgradi, sto je jos gore i u Skupstini kluba, i diriguje sta i kako. Vredjaju reprezentativca nase zemlje, zvezdasa, koji ime nase zemlje dovodi u vezu sa pozitivnim stvarima, ali zato oni traze slobodu za onoga koji nas je pred milionima ljudima obrukao. Nemam reci vise, ne znam da li je i Lule bio s njima posto nije mogao u svom duksu u VIP lozu.

Reply
Petar окт 13, 2012 at 13:02

Arena 1 prenosi kosarku u 17h.

Reply
dexy122 окт 13, 2012 at 12:22

Jel znate mozda koje od ovog ce biti na TV i na kojem kanalu?

Reply

Leave a Comment