Moja Crvena Zvezda
Најновије

Пантовић: Преговарамо о продаји једног играча

Поводом вести које су се појавиле на неким интернет порталима, а везаних за евентуалну продају Звездиних првотимаца Максимовића и Мијаиловића, огласио се генерални секретар ФК Црвена Звезда Пантовић:

“Истина је да се преговара о продаји једног од играча чија су се имена провлачила кроз медије ових дана, али конкретно још увек нећемо износити име тог играча. Све остало су шпекулације“, кратак је био Пантовић.

Остаје да у наредним седмицама сачекамо епилог свакодневних нагађања везаних за најталентованије младе првотимце нашег фудбалског клуба.

Вест можете коментарисати и на нашем форуму.

Какво је Ваше мишљење о овој теми?

Повезане вести

28 comments

ivan окт 13, 2012 at 02:04

sve mi deluje nekako bez veze,neznamo pravu istinu,cekamo titulu 5 godina i nista.neka kazu ljudi u govnima smo do guse,igracemo trecu ligu itd.ljubav prema zvezdi ostaje do kraja nasih zivota,jeste karadzic lopov ali neke cudne stvari se desavaju unutar kluba,imali smo lopova miskovica u upravi

Reply
czovac окт 13, 2012 at 01:10

Pre ce biti davanje nego proDAVANJE!
Na kraju ce u Zvezdi igrati igraci, koji najmanje pripadaju Zvezdi!

Reply
. окт 12, 2012 at 21:53

Kakve greske Mijailovic pravi ovo je nehumano,svaki put nam zamalo dali gol. Sto se mene tice neka ga prodaju.

Reply
Republika Srpska окт 13, 2012 at 00:48

pa mora da pravi kada ga je ovaj kvazi trener unakazio vidjeli smo danas kakav je trener nasi igraci cine gro reprezentacije ista smo vidjeli veliko nista nema igre nema nista kao kod nas bunarenje i branjenje a igre nigdje a da ovde su mnogi rekli vzan je samo rez a da li je bio vazan rez u subotici i danas protiv engleske pametnom dosta

Reply
cira окт 12, 2012 at 21:48

Sve vise sam siguran da smo pogresili oko Roberta Prosineckog…trebalo mu je samo dovesti Milijasa,Pantica i Mudrinskog i bio bi sampion sigurno.
Imao je igru,doduse bez poslednjeg pasa zbog nedostatka kvalitetnog veznjaka,ali je ekipa delovala mocno i superiorno nad svakim protivnikom.
Kako bi samo Milijas cucnuo ekipi na taj sistem igre.Gledam veceras mladu reprezentaciju Sale je izabrao sam igrace,a ni reprezentacija nema igru,sve se svodi na odbranu i bunarenje,pa sta bude…a bice zna se Englezi ce da nam daju gol u Krusevcu i dovidjenja.Robi je doneo igru,doneo je nadu,entuzijazam…vise toga nema,a nema ni razloga za tako nesto.

Reply
istina окт 12, 2012 at 21:37

Lukic i Vesic potpuno unistili Zvezdu i sada im ostalo samo da prodaju igrace i da se povuku sa parama. :facepalm: :facepalm: :facepalm:

Reply
Heroes окт 12, 2012 at 21:20

Sve sami Pantici i Sojicći …

Reply
Radisa окт 12, 2012 at 20:59

ALO DELIJE GDE STE NE GLEDATE VALJDA TOLETOVU EKIPU…….TOLE LOOOPOOVEEEE

Reply
dusan окт 12, 2012 at 20:58

treba da se proglasi bankrot i da se krene iz poslednje lige jer ovaj dug nikada nece biti vracen. da smo to uradili 2009. em ne bismo morali da gledamo kreature poput lukica, adzica, maze vasilijevica, vesica i drugih, em bismo do sada igrali ponovo toletovu crno belu super ligu.

Reply
ClarkKent окт 12, 2012 at 21:28

I da se proglasi bankrot, dug moramo vratiti. Kao sto Kodzaeli nama duguje za Andjelkovica.

Reply
dusan окт 12, 2012 at 23:17

ako se proglasi bankrot ostajemo bez imovine i vise nema dugova. ispadamo u poslednju ligu i krecemo iz pocetka. dakle, ne bi bilo dugova ali ni nicega drugog. no, vidim da i dalje preovladjuje filosofija „srce na teren“. „igrajte za delije“, „da kao lav se boris“… samo hrabro nastavite u tom pravcu.

Reply
lukicu napolje окт 12, 2012 at 20:34

Lukic ce da proda ceo tim i da ode videcete,a dug ce biti 70 miliona. Pare od prodaje ce podeliti on i Vesic i ostali kriminalci,i placeni navijaci.

Reply
dr окт 12, 2012 at 20:02

Zvezda-Lajkovac 1-1. HAHAHAHAH :facepalm:

Reply
x окт 12, 2012 at 19:58

Ko je mislio da ce Zvezda da bude prva sa ovom upravom taj mnogo gleda holivudske filmove.

Reply
Barun окт 12, 2012 at 19:33

E Zvezdo kad ce ovako da nam se “Vrate slavni dani proslosti “
Hocemo rezultat naseg kluba ,pitam se kako.DELIJE pa nasa Zvezda 20 i vise godina nije prezimila u Evropi a malo kad se i kfalifkovala,partizan nam se priblizio sa titulom do koraka.Nesto se mora uraditi gvozdena metla je neophodna.Ojadise klub nacisto dovedose do same propasti ispod leda smo bre…. ❓

Reply
Barun окт 12, 2012 at 19:33

E Zvezdo kad ce ovako da nam se “Vrate slavni dani proslosti “
Hocemo rezultat naseg kluba ,pitam se kako.DELIJE pa nasa Zvezda 20 i vise godina nije prezimila u Evropi a malo kad se i kfalifkovala,partizan nam se priblizio sa titulom do koraka.Nesto se mora uraditi gvozdena metla je neophodna.Ojadise klub nacisto dovedose do same propasti ispod leda smo bre…. ❓

Reply
svetislav окт 12, 2012 at 18:51

Pre neki dan sam cuo na SOS kanalu u emisiji total soker valjda(Mozda sam i pogrsio) da smo duzni izmedju 50 i 60 miliona evra!!!

Reply
dr окт 12, 2012 at 19:57

60 miliona,to je istina,sve ostalo je skrivanje situacije.

Reply
svetislav окт 12, 2012 at 18:49

Pregovarate o prodaji jednog igraca a vec ste prodali Maksimovica i Micka za neku sicu! Tacnije Micko i Maksa idu u inostranstvo za ukupno 4-5 miliona evra sto je SRAMOTA a novac ce se uloziti za odrzavanje stalnog duga jedno 2-3 meseca dok ne dodju na red nove kamate, dugovi, porezi i tako dalje i ocekuje se da dug poraste jos jer sa ovako malim transferima mi ne mozemo da ostvarimo profit. Ko sledeci, saznace se i samo se ceka januarski prelazni rok a najkasnije leto 2013 godine kada ce uz ova 3 igraca otici jos nekoliko nasih glavnih prvotimaca. I cemu posle da se nadamo? Omladinskoj skoli? Pa oni danas odigrase 1-1 protiv nekog kluba u Lajkovcu alo bre! Nasa omladinska skola zbog finansijske krize dovodi samo Beogradjane kojima ne treba da placa stan, hranu, posao roditeljima a najtalentovanije klince iz unutrasnjosti Srbije prepustamo Partizanu jer oni mogu da im obezbede i kola i stan i hranu i sve. Dobro se zna da su klinci iz unutrasnjosti 5 puta talentovaniji i kvalitetniji od ovih Beogradjana! Ja ne vidim resenje za izlazak iz dugova! OVO JE TRAGEDIJA!

Reply
milos окт 12, 2012 at 18:58

daj boze da se uzme i toliko,jedan je kiksara velika a ovaj drugi nije sposoban za tacan pas po zemlji svak prestupne godine da posalje…

Reply
milos окт 12, 2012 at 18:20

Polako ce se primaci kraj jos jednoj od patriotskih kradja uz podrsku naroda. NajSrbin i presvetli i prepodobni vitez od Sopota ce na kraju ipak, posle poluporusenog stadiona, uz pogrdne povike tog istog naroda povuci rucnu i preseliti se u svoj FK i mlatiti pare i dalje.
p.s.
kad bi i svi vi koji ste ga podrzavali sa njim u Sopot…bio bi najgusce naseljeno mesto u Srbiji

Reply
milos окт 12, 2012 at 21:09

Ajmo Sopocani, udarajte minuse, pokussajte da operete ruke od saucestvovanja u propadanju kluba

Reply
CzvBoys окт 12, 2012 at 18:07

Lopovi,lopovi lopovi! Iz Zvezde,iz Zvezde,marš iz Zvezde!

Reply
Nemanja окт 12, 2012 at 17:47

Ma nek prodaju Maksimovica, ionako ce Vidic da nam se vrati 😆 A mogu i Mijailovica samo za dobre pare ionako imamo Milivojevica na toj poziciji, ustvari mogu i Bajkovica, ionako imamo Kirovskog, a mogu i Lazovica i Kasalicu i tu imamo zamene. Ma prodajte sve igrace, obezbedite se jer uskoro letite iz kluba !

Reply
Kastro окт 12, 2012 at 17:17

Moraju sada da rasprodaju, da uzmu jos koju paru pre nego sto napuste klub. U svakom slucaju nisu bili krivi za sve za sta su ih navijaci napadali. Ipak Lukic je dosao u klub u najgorem mogucem trenutku

Reply
dexy122 окт 12, 2012 at 17:42

I 3-4 godine koliko je ovde nije nista ucinio. Tj, ono sto je ucinio za ovih nekoliko meseci ce da unisti. Lule dunsteru odlazi pre nego sto Zvezda bude jos gora nego kad si dosao!

Reply
kobr90 окт 12, 2012 at 17:57

pazi bruda jesi upravu do neke granice…nista nije uradio za 3 4 god…i ja sam za to marz iz zvezde dosta je…al moramo malo da pogledamo sa druge strane….imamo trenutno solidan tim i ako je klub u minusu 40 mil…ima sta da se proda,postojimo!!!! a gde bi nam bio kraj da lopovi pre ovih sad da nas vode da nas nisu i doveli dovde…da reci 20 mil koliko su ovi realno sada govoreci ovi napravili klubu i vracali dugove ,da su ulozili u tim?? nas ubijaju kamate i nazalost t nas ubijaju kamate i to ce nas ubijati dugo dok u klub ne udje stvarnoi neko jak i sa mnogo novca i racune ne dovede na nulu kesom….a da treba da idu svi treba!

Reply
Zvezdale окт 12, 2012 at 17:57

Teško da može biti gora, tada nismo imali za struju, vodu.. Ali opet, Dragan Dzajić se mora vratiti!!

Reply

Leave a Comment