Moja Crvena Zvezda
Домаћи шампионатФудбал

Лазовић : „Ушао сам силно мотивисан“

Дарко Лазовић фото : crvenazvezdafk.com

Играч утакмице, који је својим уласком унео преокрет и живост у игру Црвене звезде, Дарко Лазовић, награђен је и сјајним голом који је Звезди донео прво место на табели.

– Тренер је одлучио да утакмицу почнем са клупе, желео је да ме одмори јер сам од почетка првенства играо све мечеве. У претходном периоду пружао сам мало слабије партије и било ми је потребно да се поново тргнем и почнем да играм боље, на шта верујем да ће утицати и ова победа. Нисам се уплашио код 0:1, ушао сам силно мотивисан у игру, и осећао сам да можемо до преокрета. Веровао сам да ћу постићи одлучујући гол који ми много значи због самопоуздања, и наставка првенствене трке. До краја ове турнеје остало нам је још гостовање у Суботици, и даћемо све што је у нашој моћи да овај циклус утакмица завршимо на првом месту – јасан је Дарко Лазовић.

Вест можете коментарисати и на нашем форуму.

Какво је Ваше мишљење о овој теми?

Повезане вести

11 comments

slobal окт 3, 2012 at 23:58

Ta prica o lazinoj krizi je naduvana… Momak samo nije odigrao na onom najvisem nivou nekoliko utakmica i to je to… Ne vidim da je on nesto bio posebno los na terenu ili slicno… Za mene je bilo pitanje dana kada ce proraditi, a ubedjen sam da je stvar u tome da je potrebno da ne ulazi u suvisne individualne akcije, vec da pojednostavi svoju igru maksimalno, da kroz pas i kroz dupli pas , kao i kroz otvaranja dolazi u situacije da resava akcije u svom stilu… To je nacin da ubrza igru i da iskoristi svoju hitrinu, a ne da to radi kroz driblinge i sa loptom u nogama, jer ga to evidentno usporava…

Reply
falkone окт 3, 2012 at 20:10

Imam tri reci za reci :NAPRED ZVEZDO LEEeeeeeeeeeeeee………

Reply
? окт 3, 2012 at 20:10

Ljudi jel ovo pao Facebook ili sam ja prso? 😀

Reply
. окт 3, 2012 at 21:06

Ladno nece da mi otvori nalog 😀 Server error. Moreeee!

Reply
Miki Delija окт 3, 2012 at 20:08

Lazo,srecan sam zbog tebe i nadam se da ce ovaj pogodak da samo utice na tvoje jos bolje partije.Nadam se da ces posle nesto losije forme u kojoj si bio-nastaviti sa dobrim igrama jer si potreban Zvezdi kao sto je i Zvezda tebi potrebna.Napred Lazo-puna podrska.Pobedjivali smo i kada je Laza igrao nesto losije a tek sada ima da cepamo.Jos da Mladenovic udje u formu…gde ce nam biti kraj!!!

Reply
BoDi-bOnD окт 3, 2012 at 20:04

Druze, treba uvek da budes motivisan kad nosis taj dres! ❗ ❗ ❗ ❗ 😉 😉

Reply
cira окт 3, 2012 at 20:01

Kada Lazi ne ide ne valja,ali kada nije u igri tek onda ne valja…

Reply
Делије Чачак окт 3, 2012 at 19:33

Ма ти си бре Лазо, ЛЕГЕНДА !!! 😆 😆 😆

Reply
Djole- Jagodina окт 3, 2012 at 19:17

Lazo imas brzinu,imas znanje ali moras vise da preuzimas odgovornost i ne brini za karijeru.Samo napred i hrabro

Reply
Alen окт 3, 2012 at 19:23

Ok Djole Hvala ti na savetu i podrsci 😉

Reply
dexa7 окт 3, 2012 at 19:29

Ko je tebi sta rekao? 😆 😎

Reply

Leave a Comment