Moja Crvena Zvezda
Куп СрбијеФудбал

Чаир распродат, Бинић прети

Поред распродатог севера за утакмицу у Нишу, и остале трибине за овај дуле плануле су за веома кратко време. На благајни нашег стадиона, као и на благајних домаћих већ првог дана продаје у рекордном року разграбљене су све карте за север,  те се очекује феноменална подршка нашем клубу у овом граду после паузе од 4 година. Остатак карата за друге трибине домаћи су веома брзо распродали, јер ипак не долази Црвена звезда сваки дан у Ниш. Десет хиљада људи присуствоваће овом мечу, а то ће уједно бити и први дуел на овом стадиону после реконструкције и уређивања. Према речима челника Радничког, могли су да продају још толико карата, али је капцитет ограничен.

Бивши играч нашег клуба Владан Бинић, показао је велику жељу за доказивањем и на мечу у Београду, а сада пред други дуел ове сезоне сматра да Раднички има шансу да победи пред својим навијачима

„Помало смо уморни од првенствених борби, али када је у питању Звезда, уложићемо последњи атом снаге да успемо у намери да је победимо. Уз нас ће бити најмање 10.000 гледалаца, биће амбијент за причу. Ја сам оптимиста„, каже Бинић за Спорт очигледно не размишљајући о томе да у Нишу има велики број навијача Црвене звезде, као и да долази огроман број Звездаша из Београда.

Вест можете коментарисати и на нашем форуму овде.

 

Повезане вести

24 comments

sasa сеп 25, 2012 at 22:29

Bice 9 500 navijaca protiv vas.

Reply
Cira сеп 25, 2012 at 17:13

Nadam se iskreno da ce ta nepovezanost i konfuzija u igri zauvek nestati,naravno da je vazan i kup,jer imamo najbolju ekipu i steta bi bilo ne osvojiti sve.Jako sam zabrinut zbog igre Crvene Zvezde i jedva cekam utakmicu da vidim da li ce se popraviti.Sredina terena ne funkcionise nikako,a time gubimo dobru igru naseg napada.Kasalica,Milunovic,Lazovic i ostali napadaci nisu igraci tog (robusnog) tipa kojima bi igra dugim loptama odgovarala.Odbrana (rak rana) je pocela da funkcionise,ali napad smo izgubili zbog pas igre na sredini terena koja bukvalno ne postoji.
Pogledajmo kako igraju grobari…svi u sredini, bekovi kao krila i time se stvara gusta igra na sredini koja konstantno vrsi pritisak na protivnicku odbranu.Kada se tako igra sasvim je dovoljno dva stopera za odbranu…
Kod nas je sasvim drugacije,protivnik nam brzo prolazi kroz sredinu zato sto smo tu retki i jos ako neko ispadne eto sanse za gol.Robert Prosinecki je ubio partizan upravo njihovim oruzijem 3 puta,gde smo bili zgusnuti na sredini,pa su se grobari bojali kiksa te nisu smeli neoprezno napadati.
Ne razumem Saleta zasto igra i dalje bez sredine,kada tu vec imamo Milijasa koji zna da pruzi poslednji pas iza ledja protivnika…Robijeva igra nije imala smisla upravo zbog nedostatka kvaliteta u veznom redu,Sale sada ima takvog igraca,a ipak bezi od igre na sredini kao djavo od krsta.
Bas me interesuje kada ce Zvezda stati na loptu i razvaljivati na sredini terena…nama treba jaci igrac na toj poziciji od Milijasa,ali za JSL dobro je i ovako..Bez igre na sredini verujte mi nema ni igre,ni titule,Sale je imao dosta vremena da postavi igru…pa hajde da je vec jednom vidimo.

Reply
Dragan KG сеп 25, 2012 at 22:37

Zar ne mislis da ih je Robi ubio zato sto su promasili par 100% sansi???

Reply
Cira сеп 25, 2012 at 23:10

Robi je najzasluzniji za afirmaciju pomenutih igraca,Robi je imao sredinu terena i napad,ali se suocio sa nekvalitetnom sredinom,bas zbog toga ih je gusto postavljao na sredini ne bi li nadomestio nedostatak kvaliteta…sa Milijasem u ekipi sve bi bilo drugacije i ako nije u ovih par utakmica nista pokazao.Ni Milijasu ne odgovara ova igra jurnjave po terenu,besomucno ispucavanje lopte napred…Milijas je najopasniji kada se igra pas igra,jer je trkacki vrlo los.

Reply
Stevan сеп 25, 2012 at 16:57

ima voz siguno ali ne znam tacno kad

Reply
ddd сеп 25, 2012 at 16:45

ide li neki voz za nis sutra,i u koje vreme?

Reply
marko сеп 25, 2012 at 17:46

Zavisi iz kog pravca!
– Iz pravca Beograda! (nema direktna linija iz NS-a ili Subotice, presedanje u BG obavezno!)
http://w3.srbrail.rs/zsredvoznje/?lang=sr
Klik na detaljnije i vidis stanice gde staje, i nadjes svoju… I u koliko sati… (mada uvek dodaj koji minut vise)
– Iz pravca Vranja!
http://w3.srbrail.rs/zsredvoznje/?lang=sr
Isto imas klik na detaljnije i vidis mesta u kojima sve staje do Nisa i nadjes svoju stanicu!

Reply
marko сеп 25, 2012 at 17:49

Zeznuo sam sa linkovima, ali kada otvoris bilo koji, na levoj strani, popuni iz kojeg mesta ides i do kog mesta planiras da odes (Nis) i ispisace ti u koliko sati imas voz…

Reply
ddd сеп 25, 2012 at 16:45

ide li neki voz za nis sutra,i u koje vreme?

Reply
milos сеп 25, 2012 at 16:18

ima li prenosa na tv-u?

Reply
marko сеп 25, 2012 at 17:48

Pise da prenosi Arena!
Znaci bice strima… Paki ce strimovati najverovatnije!
Za link, na dan utakmice!

Reply
Sena сеп 25, 2012 at 15:26

hahahaha, a on misli da ce svih 10.000 navijaca da navija za njih ?!? pa bice pola ako ne i vise Delija 😀

Reply
ds сеп 25, 2012 at 15:52

ne misli on da ce njih 10.000 da navija za radnicki, nego za NAS … msm covek je delija 🙂

Reply
Rastko сеп 25, 2012 at 15:09

ovaj radnicki ima tako losu odbranu, ovi nasi iz omladinske skole su bolji, igrali su dobro protiv nas samo zato sto smo se istrosili protiv bordoa, neka prete, 3 komada u mrezi i cao – zdravo… asamoa ili babalj moraju dobiti sansu

Reply
madmix сеп 25, 2012 at 15:07

pustite nasu decu da igraju,kup je apsolutno nevazan!Titula i samo titula.

Reply
crni_redstar сеп 25, 2012 at 15:04

ma ljudi ceo stadion ce navijati za zvezdu,imam drugare koji nisu mogli da nadju kartu za sever i zapad,pa su kupili za jug,ali navijace za zvezdu ,zvezda ce igrati pred svojom publikom,ja sam nislija,volim radnicki,ali ni milioniti deo kao sto volim zvezdu.jedva cekam sutra!

Reply
q сеп 25, 2012 at 14:55

Binicu,video sam i skoro koliko mrzis Zvezdu,hteo si ziv da se pojedes sto nisi dao gol. Igrao si 300% svojih mogucnosti,u vazduhu se osecala mrznja,isto kao i Spalevic iz Radnickog. Meni da je cale bio prvak Evrope sa Crvenom Zvezdom ja bi iz postovanja prema njemu igrao lose protiv njegove Zvezde,a ne da se svetim kao ti sto nisi uspeo da igras za Zvezdu. Sramota!

Reply
bla сеп 25, 2012 at 15:07

Ma sta pricas bre, kidao bi ti samo tako, da dokazes da su se zeznuli!

Reply
Nikola сеп 25, 2012 at 15:31

Prvo razmislis malo, pa tek onda kazes ili napises… zapamti. U nisu postoji rivalitet izmedju Meraklija (Radnicki) i Niskog kartela (Sindjelic) koji je grobarska grupa. Sad ti vidi koje Nislije ne vole Zvezdu i kome su Meraklije naklonjene. A sto se tice ovog kartela, ta bagra ima da dodje sutra na jug i navija protiv nas sa najvecim rivalom, siguran sam, jbg ima i kod nas u Nisu kompleksasa i onih bez morala… ima ih… oko 200 njih 😆

Reply
Zvezdaš сеп 25, 2012 at 14:41

Grobari-Đavoli-Meraklije. Iako ih razdvaja štošta (najpre teritorijalno), spaja ih jedno-patološka mržnja prema Zvezdi…

Reply
Darko сеп 25, 2012 at 14:50

A sto lupas gluposti za Meraklije? Kada je u Nisu dogovor da se Delije i Meraklije ne kace medjusobno ali da zajedno urnisu Grobare? Kad ne znas neke stvari nemoj ni da pricas!

Reply
Zvezdaš сеп 25, 2012 at 15:02

Meraklijama sam nazvao sve navijače Radničkog (Niš), ne znam kako koja grupa se ponaša. A ti umesto što vređaš prošetaj malo sajtovima poslednjih nedelja i dana, potraži šta o timu za koji (valjda) navijaš-Zvezdi pišu te iste Nišlije. Ne bih citirao, uvrede i pretnje nadilaze one kragujevačke.

Reply
Darko сеп 25, 2012 at 15:12

A ja sam kojim slucajem iz Nisa pa znam kakva je situacija ovde zato ti i kazem. A to sto pisu su verovatno neka decica.

Reply
Miljan сеп 25, 2012 at 17:06

Sinko nemoj da lupetas kad pojma o tome nemas. Meraklije su u vise nego korektinim odnosima sa nama a sa grobarima se ne mirisu uopste. Iz Nisa sam i znam sta pricam.

Reply

Leave a Comment