Moja Crvena Zvezda
ВатерполоЕвропска такмичења

Кладионице: Звезда аутсајдер у Евролиги

BVK Crvena zvezda

Београдски ватерполо клуб Црвена звезда сутра ће по први пут у својој историји одиграти меч Евролиге. Сви заљубљеници у црвено-беле боје, али и љубитељи клађења имаће прилике да у престојећим месецима уз забаву, можда и нешто зараде кладећи се на мечеве најеминентнијег европског клупског такмичења.

Европски клупски ватерполо претходног лета доживео је тектонске промене, па су многима и непознате могућности клубова који ће се борити за престижни трофеј. Интересантно је напоменути да и европске кладионице не заостају у том незнању. Врло је интересантно погледати који су то ватерполо клубови фаворити у Евролиги на основу кладионица.

Према мишљењу многих ватерполо стручњака, али и кладионица, први фаворит овосезноског такмичења је екипа дубровачког Југа. Квота на ову екипу је 1,80. Други на тој листи је мађарски Сегед са коефицијентом 2,50, док је можда изненађујуће на трећој позицији фаворита, екипа Партизана са коефицијентом 3,00. Екипи БВК Црвена звезда, која у својим редовима има Прлаиновића, Пијетловића, Шефика, Вапенског… кладионице готово да не дају никакву шансу да се укључи у борбу за трофеј, јер је коефицијент на нашу екипу чак 18,00 и налази се тек на десетој позицији на листи фаворита.

О нелогичностима ове листе говори и податак да је испред Звезде и екипа новосадске Војводине чији је коефицијент 15,00. Као највећи аутсајдери свакако се наводе екипе грузијског Лигамуса из Тбилисија и швајцарског Кројцлингена са коефицијентом 1000,00.

Остаје нада да ће црвено-бели делфини врло брзо демантовати кладионичарксе прогнозе, а самим тим можда некоме донети и позамашну зараду.

Повезане вести

9 comments

Lazar91 сеп 25, 2012 at 15:44

samo 18??? :O trebali su ko gruzijcima da stave 1000,pa das jednu crvenu i posle te boli uvo,uzivas do kraja zivota 😀

Reply
Zvezdas сеп 25, 2012 at 15:07

Isto kao u kosarci sto im je Partizan prvi favorit za osvajanje ABA lige i ocigledno se vode plasmanima iz prosle sezone cak su i vaterpoliste Vojvodine stavili ispred,jer su ucestvovali u Evroligi prosle sezone,ali ove sezone Zvezda je najbolji tim iz Srbije u kosarci,a u vaterpolu dobro je sto smo u grupi sa Jugom,jer onda ce nam biti lakse kad bude najvaznije u cetvrtfinalu,a ako dodjemo do fajnal-fora onda je sve moguce jos kad bi bili domacini zavrsnog turnira.

Reply
dbcz сеп 25, 2012 at 15:05

utakmica se igra na 11 aprilu.. a ja vec poceo planove za tash, a mogli su i na gale muskatirovic bazen.. Zvezdi treba da ima svoj bazen! sta drzava radi… A vidmo da je lopovski siptarski klub u raspadu, finansijkom, pred gasenjem… treba ih nekako pogurati sa Banjice, i uzeti taj bazen kao Zvezdin!

Reply
lpool сеп 25, 2012 at 14:17

hmm da li cemo osvojiti-iskreno ne verujem ali da li cemo dobro proci-ooo da 😀 sledece godine kad se uigramo bice veselo 😀

Reply
Delija сеп 25, 2012 at 13:53 Reply
Marko Vozdovac сеп 25, 2012 at 13:50

Vidim da cu izgleda po prvi put u zivotu uplatiti tiket… :facepalm:

Reply
Dzozinjo_91 сеп 25, 2012 at 13:48

Ma ovo nema veze s mozgom…Nije mi jasno koja je kladionica mogla staviti ovako retardirane kvote… 🙄

Reply
milos 90 сеп 25, 2012 at 13:43

Odlicno 😎 Mogli su i vecu kvotu

Reply
Blade_DS сеп 25, 2012 at 13:38

До јаја, требали су још већу квоту ставити да позатварамо све кладионице 😀

Reply

Leave a Comment