Moja Crvena Zvezda
Други пишуФудбал

Асамоа: Подршка и аплаузи навијача ми много значе

Натанијел Асамоа напокон је обрадовао навијаче Црвене звезде добром партијом против Раднчком и са две асистенције Огњену Мудринском помогао свом тиму да дође до три бода. У разговору за дневни спортски лист Спорт, момак из Гане говорио је о актуелним дешавањима и изнео своја очекивања за будућност.

Осврнуо се још једном на меч са Радничким:

„Био сам срећан што смо победили. У полувремену сам добио задатке од тренера Александра Јанковића и сматрам да сам оправдао поверење. Подршка и аплаузи навијача ми много значе на плану самопоуздања за наредне утакмице. Поред пехова са повредама и вирусом било је потребно времена да се навикнем на велики луб са којим желим трофеје у овој сезони.“

Говорио је и о новинама на које је наишао у српском фудбалу:

“Нови стил тренинга, припреме и утакмице траже огромну енергију, коју сам, додуше, стекао током летње паузе. Седење на клупи није проблем, али хоћу да у потпуности успем у Србији. Конкуренција је јака и потребно је много одрицања на сваком тренингу, а онда да се покажеш кроз двобоје за бодове. Верујем да полако хватам залет и да сам на правом путу.“

Натанијел истиче да је задовољан у Звезди и за крај поручује шта је његова жеља:

“Договор увек поштујем, а посебно што ми је клуб изашао у сусрет да посетим породицу. Није лако бити странац далеко од домовине. Сада сам спокојан и посвећен искључиво послу на терену. Волео бих да ускоро постигнем и погодак, али је најбитније да екипа ређе успехе у првенству.“

Повезане вести

42 comments

aleksandarkv сеп 12, 2012 at 15:48

bice asamoa zmaj ne sumnjam u njega…. jos neki nadimak da mu nadenemo da se napali jos malo… 🙂

Reply
Mimi сеп 12, 2012 at 11:12

polako pokazuje da je odlican igrac…u zimskom prelaznom roku doveste Gudelja…odusevio me je sad protiv Makedonije

Reply
aleksandarkv сеп 12, 2012 at 15:47

je l` mozes da mi kazes nesto vise o njemu….
mislim gde igra trenutno, cena i to…? cuo sam da je dobar ali nisam ga gledao nesto….

Reply
aleksandarkv сеп 12, 2012 at 20:23

sta lajkujete napisi te mi nesto o njemu… 🙂

Reply
aleksandarkv сеп 12, 2012 at 20:24

napisite*

Reply
Petar сеп 11, 2012 at 15:31

——————Bajkovic———————-
——– Maksimovic — Jovanovic———-
-Vesovic—————————-Mladenovic-
————–Micko——-Milijas—————
——————Lazovic—————————
Asamoah————————-Milunovic—-
——————Mudrinski————————

Po mom mislenju trenutno najbolja postava, mozda umesto Milijasa milivojevic, ali videcemo kakav ce biti Milijas, neka se bore njih dvojca…. Asamoa moze da se menja sa Kasalicom Babalj sa Mudrinskim i eto…

Reply
x сеп 11, 2012 at 15:16

Rodića i Luku obavezno dovesti u zimskom prelaznom roku.

Reply
Sloba сеп 11, 2012 at 23:03

Predrag Luka moze da dodje i odlican je igrac, ali onaj Rodic treba sto dalje Marakane da bude! Ko je gledao utakmicu izmedju OFK-e i Partizana zna kako se on neprofesionalno ponaso. Svaki napad OFK Beograda je unistio, pored njega su franjevci prolazili kao pored turskog groblja, cini mi se i da je namestio jedan gol za partizan svojom greskom!

Reply
veliki pravi zvezdas сеп 11, 2012 at 14:55

Sa ovim igracem Crvene Zvezde treba da nova uprava Crvene Zvezde produzi saradnju na jos tri godine ,potrebani su ovakvi igarci kao on u Crvenoj Zvezdi ,samo naprijed Asamoa

Reply
Nemanja сеп 11, 2012 at 14:37

Lik je bas gotivac 😀

Reply
milos 90 сеп 11, 2012 at 14:34

Mislim da njegovi najbolji dani u Zvezdi tek dolaze.Nije mu lako,jedini je stranac,al priviknuce se…

Reply
Shate сеп 11, 2012 at 15:46

Kadu je vec domaci!

Reply
Goran сеп 11, 2012 at 14:31

Good luck Asamoa 🙂

Reply
delija mrcajevci сеп 11, 2012 at 14:20

Adewale Sunday Amusan,Milan Rodic,Srdjan Grahovac ! Kad bi ove igrace doveli na zimu bilo bi to to !

Reply
dexa7 сеп 11, 2012 at 14:43

Rodica pod hitno dovesti!

Reply
etzr сеп 12, 2012 at 19:46

Amusan to onaj koji nije uspeo da se izbori za mesto u rabotnicki…???wtf

Reply
Urke Crazy North сеп 11, 2012 at 14:19

Neki novi klinci . . .
Aleksandar Kirovski – Jos uvek nije dokazao svoj potencijal,mada ne bi ga bzv Sale zvao u mladu reprezentaciju,iako je grobar,smatram da je bolji od Bajka.
Marko Dmitrovic – Buducnost naseg kluba, i drago mi je sto je vracen u prvi tim, ako ode Bajko,a nadam se da hoce,da se bori za mesto prvog golmana sa Kirovskim.
Nikola Maksimovic – Sanjao sam tog igraca u Zvezdi pre par godina,odlican stoper,dominira u skoku covek, i ima sasvim solidnu tehniku za stopera,ume da iznese loptu , a o njegovoj igri dovoljno svedoci interesovanje Juventusa.
Aleksandar Pantic – Ne znam mnogo o ovom igracu,gledao sam ga u mladoj reprezentaciji gde je igrao stopera,cesce nego beka.Deluje smireno,ne komplikuje mnogo,nadam se da ce biti dobro pojacanje.
Filip Mladenovic – Kada je dosao na zimu prosle godine,i odigrao prvih nekoliko utakmica, odusevljen sam bio,decko je probijao,davao neverovatne golove, ovo sto je posle odigrao , nit smrdi nit mirise. Jeste cesto osporavan,ali bori se decko i nadam se da ce dobije malo na kilazi i bice to super.
Uros Spajic – Ima 19 godina,prava buducnost Zvezde,samo neka napreduje,delovao je sigurno protiv Bordoa.
Srdjan Mijailovic – Zar je potrebno trositi reci o ovom decku,pa on na svakoj utakmici pruzi 100%,uklizava,trci kao besan,a ima 18 godina,nadam se samo da ga necemo prodati skoro,jer decko vazan za ovaj tim,bez njega nema sredine terena,pravi biser.
Luka Milivojevic – Dosao iz Rada gde je cini mi se mnogo bolje igrao. Ono sto on radi na terenu,ne moze se uvek videti golim okom,trci dosta,u defanzivi je dobar,skace ima dobar sut, i tehniku,mada to retko pokazuje,ali ipak od njega se mnogo vise ocekuje.
Marko Vesovic – Prve sezone mi se i nije bas svideo,ali evo ga sada,igra odlicno. Ume da probije po strane,podjendnako dobro da odigra i beka i veznog,brz je,fali mu malo mirnoce u igri,sve u svemu,dobar je.
Darko Lazovic – Moj omiljeni igrac, jeste da je ponekad sebican,ali treba to istrpeti,kada krene u dribling tesko ko ga moze zaustaviti,veoma je brz,ono sto mu ja zameram je to sto stalno gadja gol,neka raspali ponekad.
Protiv Bordoa,onaj Enrike nije znao gde se nalazi,covek otisao u jagode,samo neka nastavi ovako,neka napreduje.
Nismo odavno imali takvog igraca,nadam se da ce samo jos dugo,dugo igrati kod nas.
Luka Milunovic – Dosao iz Varegema,od njega sam ocekiva driblinge,i prodore po strani,ne znam zasto kada krene u dribling odmah odustane i vrati loptu nazad,ali decko ima neverovatan osecaj za gol i odlican skok. Evo sinoc je odigrao odlicnu utakmicu protiv Makedonije, i protiv Bordoa je bio sasvim solidan,mlad je jos decko,ocekujem dosta od njega.
Filip Kasalica – Ne spada bas u „klince“ ali nisam mogao da propustim da napisem nesto on njemu. Brz kao munja,borben,srcan,agresivan. Nismo dugo vremena imali takvog spica,ovu sezonu igra sasvim solidno,medjutim ja i dalje mislim da je bolji kada ulazi sa klupe.
Nathaniel Asamoah – Nije iz Srbije,ali vredan je pomena.Mlad je momak,brz je ,ima odlican skok,a ima i odlican osecaj za prostor i pas sto je pokazao protiv Radnickog,sigurno je da ce napredovati kako vreme odmice,bolje da ga sacekamo nego da pravimo gresku kao sa Abubakarom.
Ognjen Mudrinski – Konacno smo docekali jednog rasnog strelca !
Decko je jak kao crna zemlja,odlican u skoku,osecaj za gol,pravi razbijac,sto svedoci i to da je na debiju postigao het-trik,svaka mu cast,neka nastavi da daje golove i mi dobismo pravu „devetku“ i spica za reprezentaciju !
Eto,da pomenem jos Veljka Simica,Vukana Savicevica,Stefana Cikica,Filipa Stojkovica,Filipa Jankovica koji ce tek pokazati ko su i sta su,bilo kako bilo za ZVEZDU nema zime !!!

Reply
n сеп 11, 2012 at 14:31

Babalja si zaboravio.

Reply
Urke Crazy North сеп 11, 2012 at 14:47

Babalja i Krnetu ne smatram za igrace. 🙂

Reply
M.V.P сеп 11, 2012 at 15:04

krneta ce biti bolji od Vidica, samo ga ti osporavaj! 😀

Reply
Shate сеп 11, 2012 at 15:45

Krneta je vec bolji od Vidica, samo eto jos neke finese da dotera 😀

besno pile сеп 11, 2012 at 15:54

kira je zemunac ne grobar..:)

Reply
MILAN KG сеп 11, 2012 at 13:26

africki igraci su bolji i jeftiniji od igraca 3 klase iz brazila.

Reply
Goran сеп 11, 2012 at 14:32

Milane, jel vidiš i jel veruješ da nisi dobio nijedan negativan komentar 🙂

Reply
MILAN KG сеп 11, 2012 at 23:27

gledam i ocima ne verujem iskreno nije me briga da li ce nekome da se svidi moj komentar ili ne ranije sam se nervirao kad me neko vredja a sad me zabole…. nece da mi dodju na slavu.

Reply
Spartanac сеп 11, 2012 at 13:26

Samo bi hteo da podsetim…….omaru je posle dve godine eksplodirao u srpskom fudbalu……Kaduu smo zvizdali dve godine……..OVAJ COVEK JE MLAD!!!!Meni deluje kao veliki potencijal…….bolje i neka ostane tu negde kao treci,cetvrti napadac……neka ga,dok se privikne……necu da lupam glavu ko za omarua,Barkosa,molinu……ovaj meni mnogo bolje deluje nego Omaru kada je dosao……moramo da naucimo da mi jesmo veliki klub,ali nemamo mi para da dovdemo Falkaa,i da nam da 30 golova u sezoni…..dovedemo ovakve igrace za koje je potrebno vreme………od zime napad sa Kasalicom,Mudrinskim,Ozegom i Amsamoa……tu ce biti Babalj….ali ja bi pre od zime njega na pzajmicu a Ozega vratio…..uh onaj Rodic kada bi dosao…..

Reply
Goran сеп 11, 2012 at 14:33

Izgleda da mu leži pozicija desnog krila.

Reply
Spartanac сеп 11, 2012 at 15:30

Zato jer ima dug korak i jer je brz!!

Reply
Delija сеп 11, 2012 at 13:06

Koncano jedan igrac koji se ne boji duela bio bi dobar umesto Milunovica levo mnogo je probojniji od njega….

Reply
Boban сеп 11, 2012 at 14:12

Juce kako je Milunovic odigrao bas i nisam siguran

Reply
Goran сеп 11, 2012 at 14:34

Ma kakvi, Milunović se polako vraća u formu.

Reply
bojan сеп 11, 2012 at 12:13

Sale mu je dao vise prostora i on je to dobro iskoristio puno bolji nego ovi usminkani brazilci koji gledaju samo novce PODRSKA ZA NASEG ASAMOU

Reply
Patriota сеп 11, 2012 at 11:49

Zal imam sto Paseko nije pokazao vise u Zvezdinom dresu, ali Za razliku od Borhe i Evandra, mislim da Asamoa kao stranca, zaista vredi i da ce imati jos sta pokazati u crveno belom dresu! Samo napred, neka te zdravlje i kopacke sto bolje posluze 🙂 !

Reply
Papa Jole сеп 12, 2012 at 12:26

Немој да си неправедан према Боривоју, све је одрадио као прави професионалац а и волео је нашу Звезду !

Reply
Ognjen сеп 11, 2012 at 11:49

Asamoa znam da ti je tesko jedini si stranac svi te izbegavaju ne obaziri se na njih samo radi i bices ljubimac Delija,Pozdrav majstore!!!

Reply
Goran сеп 11, 2012 at 14:35

Tako je, ajde svi da mu pomognemo podrškom sa tribina.

Reply
Stefan сеп 11, 2012 at 11:42

Kako skroman i posten decko,vidis ti on se zahvaljuje klubu sto su ga pustili da vidi porodicu. . .samo se plasim da ne ode posle ne dobijene 2-3 plate.

Reply
M.V.P сеп 11, 2012 at 11:27

Ajdee kralju, zavuci sad kragujevcanima 1-2! 🙂

Reply
Ariljac сеп 11, 2012 at 11:24

Mislim da je zreo za startnu postavu…

Reply
lpool сеп 11, 2012 at 11:05

Verujemo u tebe ! Igraj i bori se !

Reply
ALcaponeDeLiJa сеп 11, 2012 at 10:40

Samo napred ,rad,red i disciplina,uvek se isplati…Bravo Asa

Reply
Geo сеп 11, 2012 at 10:40

Zdrav ti nama bio a i mi pored tebe.Sve ce biti u najboljem redu,a voleo bih da vidim jos jednog Ganijca pored tebe.Neka to bude Nii Adjei,nije puno nadam se…hehehe

Reply

Leave a Comment