Moja Crvena Zvezda
Женски фудбалФудбал

Нова победа девојака

Јована Дамњановић
Јована Дамњановић
Два гола за победу – Јована Дамњановић

Фудбалерке Црвене звезде данас су успешно савладале и екипу БСК-а из Борче, са 3-1 на свом терену.

Данас се у 16.30 часова на помоћном терену иза јужне трибине Маракане играо меч четвртог кола Прве лиге Србије за жене у ком су наше девојке одмериле снаге са колегиницама из Борче и још једном потврдиле свој невероватан квалитет.

Црвено-беле од самог почетка наметнуле су свој ритам и тако повеле већ у 10. минуту голом Дине Благојевић, а затим је Јована Дамњановић нешто касније повисила резултат на 2-0, али је домаћин на паузу ипак отишао са једним голом предности и резултатом 2-1. Наше девојке, примиле су из прекида гол, који је уследио као казна за неколико промашених зицера.

У другом полувремену смо на гол морали да чекамо до 73. минута када је сјајна Јована још једним поготком поставила коначан резултат од 3-1.

Сенку на ову утакмицу, бацила је повреда брзоногог нападача, Андријане Пешић. У питању је, како се чини, нешто тежа повреда колена.
Наредног викенда, неће се играти првенствене утакмице, због тога што се у квалификацијама за ЕП, наша А репрезентација састаје са Словенијом. Након тога, после повратка у клубове, наше фудбалерке очекује гостовање у Јагодини.

 

Вест можете коментарисати и на нашем форуму овде.

Повезане вести

8 comments

karadjordje сеп 11, 2012 at 23:00

BOJ,ako vec pratis nas ZFK onda budi malo manje kritican.Pa te devojke iz Borce su dva puta presle centar a gol je sama sebi dala Alisa dok su nase devojke imale bar jos 5-6 zicera.Lepo je Igor rekao da su mlade i da trba imati strpljenja snjima.Bice bolje vec od sledeceg kola kada se vrate dve igracice s Islanda,i da ne zaboravim u timu nema 5 devojaka iz prosle sezone koje su bile starteri.Sto se Damnjanovicke tice normalno je da se igra najvise na nju jer je najbrza i najefikasnija,svi treneri na ovom svetu baziraju igru na svojim najboljim igracima.Pozdrv tebi a devojkama sve najbolje u nastavku takmicenja

Reply
boj сеп 10, 2012 at 15:16

Da Igore bio sam na utakmici i bas o tome i pricam, kompletna igra se svodi na Damnanjovicku a i ona se polako uklapa u sivilo,ja pricam o ovoj sezoni a ne o prosloj,tacno devojke se bore ali to nece biti dovoljno za trofeje, a to se jedino pamti.Voleo bih da gresim ali sumnjam.

Reply
igor сеп 10, 2012 at 21:51

Damnjanovic je jedna od najboljih u ovoj ekipi , ali nije cilj kupiti 5-6 igracica i kao prvi si. Imamo mladu ekipu , sastavljenu od nasih igracica koje imaju 15-16 godina. Mladost nosi i oscilacije , pa u proslom je bilo oscilacija i za malo je izmakla titula i kup. Zasto ste ih vec sada otpisali? dali je jedna utakmica merilo kvaliteta? Pa sta ako i ne budu prve , dali je to tragicno? Moramo verovati u njih , koliko para toliko i muzike , kad nam muski klub stane na noge i ostale selekcije ce biti bolje. Pa Borca je dva puta sutnula ka golu , a nase devojke su promasile 6-7 stoprocentnih prilika. Dali ako nekoga pobedis sa 10,12 razlike znaci da si igrao dobro? . Zvedza je protiv Radnickog jedva stigla do pobede , igrala je slabo – ali imaju pravo i na takvo izdanjei to su mladi momci , a ove devojke TO SU DECA i njima treba pomoci. One zele da se bore za trofej i od toga nece odustati , a dali je to realno videcemo. Nadu im netreba ubijati . Svaka cast drugima ali Zvezda je jedna jedina i bice najveca

Reply
007 сеп 10, 2012 at 13:02

Daj ljudi da li je gledao Mihajlovic ovu Damjanovicevu????
Ionako kuburimo sa spicevima!!!! 😀

Reply
boj сеп 9, 2012 at 20:37

Ne zamagljujte istinu,igra je katastrofalna mucimo se sa borcom do 70og minuta,sta ce biti kad nam dodju ozbiljne ekipe,od napretka smo vec izgubili a treba da igramo sa masincem o spartaku i da ne pricam.

Reply
igor сеп 10, 2012 at 14:30

Vi verovatno pratite devojke i znate da je igra bila katastrofalna? Voleo bih da se bar uzdrzavate od komentara ako niste prisutni na istoj utakmici. Rezultati su takvi kakvi jesu i ne vidim razlog da se ostale ekipe favorizuju. Spartak , Masinac i Napredak su kvalitetne ekipe ali i nase devojke su pokazale da mogu da se nose sa njima. Pobedile su i Spartak i Masinac a i Napredak u predhodnoj sezoni. Napredak je slavio ove godine , a dali to znaci da nase devojke ne vrede. Da ste gledali utakmicu protiv Napredka znali bi ste o cemu pricam ….one dostojno reprezentuju CRVENU ZVEZDU i daju 100% za svoj klub, igraju lepo i dopadljivo , napadacki za gol vise , a nekada je tesko probiti bunker protivnika i biti na svakoj utakmici max. efikasan

dodjite i gledajte ih , bodrite i navijajte za njih i one ce sigurno uz vasu podrsku biti jos bolje. Zasluzuju vecu paznju to je sasvim sigurna

pozdrav!!!

Reply
Pop сеп 9, 2012 at 20:15

Nešto su mi slabije bar po rezultatima ove sezone. Nadam se da će to biti bolje u nastavku.

Reply
dexa7 сеп 9, 2012 at 20:02

Jovana Damnjanovic lagano moze u Lion 🙂

Reply

Leave a Comment