Moja Crvena Zvezda
Звездине легендеКлупска дешавањаФудбал

Сећања: На данашњи дан (15.08)

На данашњи дан, 1973. године, рођен је Небојша Крупниковић. У Црвеној звезди је имао два мандата. Први од 1991. до 1993. године и други од 1994. до 1996. године. Одиграо је 72 првенствена меча и постигао 43 гола. Међу свим головима свакако се мора издвојити онај најлепши, али то није само најлепши Крупниковићев гол у дресу Звезде, већ најлепши гол у вечитим дербијима!!! Још увек се прича о том прелепом голу “маказицама“.

 

 

Овде можете погледати Крупниковићеве “маказице“.

Не тако давно, када је отишао спортски директор Иван Аџић, покренула се прича да би можда баш Крупниковић могао да га замени. Иначе, Крупниковић је био предвиђен за спортског директора још када је актуелна управа дошла на власт, али све се изјаловило. Небојша, хвала ти за све и срећан рођендан!

Данас рођендан слави и наш леви бек Филип Младеновић. Дошао је у наш клуб у зимском прелазном року из чачанског Борца. До сада је одиграо 15 утакмица(12 првенствених) и постигао 2 гола. Добрим пролећним играма задужио је и опрему репрезентацију Србије. У првим мечевима ове сезоне показало се да је у веома лошој форми, али се надамо да ће у наредним утакмицама играти много боље и освојити још много трофеја са Црвеном звездом. Филипе, срећан рођендан!

Вест можете коментарисати и на нашем форуму овде.

 

Повезане вести

3 comments

Milos авг 16, 2012 at 00:03

Srecan Rodjendan i Krupnikovicu i Mladji zelim,kao i sve najbolje u zivotu!!!

Reply
Aca авг 15, 2012 at 19:45

Mlado sisaj se na celavo !

Reply
1991gm авг 15, 2012 at 16:05

Filipe sve najbolje da konacno odigras neku utakmicu na tvom nivou i obavezno promeni frizuru ako moze 🙂

Reply

Leave a Comment