Moja Crvena Zvezda
Клупска дешавањаКошарка

Човић: „Одлука о Пешићу до четвртка“

КК Црвена звезда се „пуном паром“ припрема за нову сезону. Воде се преговори са шефом струке Пешићем, потенцијалним појачањима, а све то зависиће наравно од буџета који руководству буде био на располагању за следећу сезону.

„Буџет који формирамо је реалан. Немамо планова за задуживање. Али, да бисмо остварили амбиције, потребно је да нас подрже држава и град. Очекујемо од нове владе да примени Закон о спорту, да видимо који су клубови од националног значаја. Готово сам сигуран да је то и Звезда. Ако је у претходној влади постојала забринутост да би проглашењем Звезде за клуб од националног значаја на себе преузела одређене дугове, опасност је отклоњена. Звезда припада држави и народу, она је бренд који су градили наши очеви и дедови од 1946. и не треба да буде приватизована“, истиче председник клуба Небојша Човић за „Новости“.

Ситуација са тренером Светиславом Пешићем понајвише копка навијаче.

„Очекујем да ћемо извесно решење имати у среду, четвртак. Понудули смо да један део средстава која се дугују буде исплаћен до краја јула, а други до краја августа, с тим што му још нису доспеле две рате. Искрено бих желео да се све заврши на најбољи начин. Али, ако се то и не догоди, Звезда мора да живи даље и да напредује.“

Једини играч за којег се засигурно зна да преговара са клубом јесте Игор Ракочевић.

„Рачунамо на то. Потребно је да усагласимо ставове, односни Игорове жеље са нашим могућностима. Оптимиста сам. Иначе, Игор је наш, звездаш и легенда клуба, ма где био.“

Вест можете коментарисати и на нашем форуму овде.

 

 

Повезане вести

28 comments

Milenko јул 9, 2012 at 04:01

Radim na Zlatiboru na brzoj hrani i večeras mi je svraćao Vladan Tegeltija(morao sam da ga poslužim,bio je sa dva dečaka).Rekao mi je da Pešić nema šanse da ostane trener naše Zvezde,voleo bih da tako ne bude.Klipan je veliki kompleksaš,rekao mi je da je Čović zahtevao da gostuje u emisiji?!Bio bih presrećan da nastavimo sa Karijem!

Reply
Jovan јул 8, 2012 at 22:40

Dobro bi bilo kada bi došao Nikola Dragović.Igrao je u svim mlađim kategorijama reprezentacije.Mislim i da je igrao na Univerzitetu UCLA.Odličan igrač a vidim da se pominje kao potencijalno pojacanje.Ali najvažnije je da ostane Pešić.I nije problem u parama koje mu klub duguje,nego u budžetu za pojačanja koja Kari želi za napad na titule.A potrebna su najmanje četiri vrhunska igrača.

Reply
NBA јул 9, 2012 at 01:06

Dragovic je ranije bio dobar,gledao sam ga skoro i ocajan je,a sto se tice 4 ozbiljna pojacanja mi vec imamo Tomasa koji je dovoljno pojacanje ako ostane,vec se vidi da je sve zavrseno i sa Rakocevicem,i znaci realno trebaju nam jos plej i centar,a na 4 ostaje Lesic i verovatno Radetic.

Reply
Eurocup јул 8, 2012 at 20:39

Batalite Rakovica,slab je on igrac,a trazi veliku platu bolje ostaviti Popovica i Ilica i dovesti Cantekina,super je igrac,napreduje,a zeli ga i debeli iz malog kluba.I ne treba nam niko vise na centru,za 4 bih ostavio Radetica,i probao da dovedem jednog od ovih: Mitrovic,Savovic,Simonovic,pa ako niko od njih ne dodje ostavio bih Lesica,ili prekomandovao Siladjija.Na 3 je sve jasno Tomas i Milutinovic,na 2 Rakocevic i Lazic (Pesic ce verovatno ostaviti Lazica) a ja bih voleo tu Dimica,i na 1 Cvetkovic,Radivojevic,i po mogucstvu Gordic ako ne onda neki amerikanac,i Pesic da ostane trener i mi smo odlicni,pozz.

Reply
Anka јул 8, 2012 at 19:01

Sve sto si rekao je tacno. U ostalom od tvog dolaska u Zvezdu mirno spavam jer znam da si i kroz FMP uspostavio sistem red, rad i disciplina, pri cemu svako odgovara za svoj deo posla kroz rezultate.
Samo sto se tice odnosa drzave i Zvezde to mene plasi. Zna se koji se klub gura i ko sedi u JSD. Zna se koji glas bije Zvezdu da smo pronacionalisticki. A posto ovu zemlju ne vode nasi politicari vec stranci, onda se plasim da se i oko privatizacije klubova oni pitaju. Nikome ne prija kad vide koliki broj sportista Srbija ima. Zao mi je sto kosarka nije na putu za London, ali opravdano zbog svih okolnosti koje su pratile nasu reprezentaciju. Ne pricam napamet i ne pricam bezveze, Zvezda je oduvek bila stub nacionalnog sportskog ponosa i od osnivanja gledala interese reprezentacije. Dok je drugi klub gledao licne interese i bavio se samima sobom (istina i oni su davali reprezentativce ali nacin rada sa mladjim kategorijama i u razvoju igraca se dosta razlikovao upravo iz navedenih razloga).

Reply
Zoran јул 8, 2012 at 17:49

Zamislite „petorku“
Na poziciji pley-a neki Amerikanac
Bek:Igor Rakocevic
Krilo:Tomas
Krilni Centar:Rikardo Marsh
Centar:Milovan Rakovic
Nije nemoguce , samo da dovedemo nekoliko igraca. Pozdrav za sve DELIJE 🙂 😀

Reply
darko јул 8, 2012 at 18:53

Ne bi voleo da imamo toliko stranaca.bolji samo tomas i mars a plej da bude srbin ili umesto marsa srbin a plej stranac…

Reply
Srdjan јул 8, 2012 at 15:54

Rakovica molim da dovedete!

Reply
losmi јул 8, 2012 at 19:46

a ko ne bi voleo,samo to ce biti skoro nemoguca misija,jako trazen igrac ali treba pokusati

Reply
Branimir јул 8, 2012 at 21:36

Срки, у реду је. Завршено. (Кад си фин, учтив и лијепо молиш.)

Reply
KK јул 8, 2012 at 15:53

Gordic-Rakocevic-Tomas-Lesic-Cantekin.Mislim da sam dosta skroman,sa Gordicem,Rakocevicem,i Tomasom mozemo da igramo i sa Lesicem na 4 i sa mladim Cantekinom na 5,opet bi smo bili super ekipa.Na 4 dati sansu Radeticu,na centru uz Cantekina Popovic i Ilic,na 3 uz Tomasa,Milutinovic,na 2 Rakoc,i verovatno Lazic,na pleju Gordic,Cvele,i Radivojevic,trener Pesic i mi osvajamo Evrokup,u ABA ligi smo sigurno medju prvih 5,i osvajamo KRK i KLS.

Reply
Dzo јул 8, 2012 at 14:19

Na poziciji pleja ce mozda doci stranac Amerikanac,a dobro resenje bi bio levoruki Kulpeper (Randy Culpepper 1989/1.82 m) koji je briljirao u ukrajinskoj ligi (22 poena po mecu,a u polufinalu protiv Donjecka,koji je kasnije osvojio titulu postizao je u nekim mecevima i preko 30 poena) i to ne u Azovmasu vec u jednom drugom klubu iz Zaporozja,koji mu sigurno ne moze ponuditi novi bolji ugovor,ali bitnije je pojacati se sa dva krilna centra (Plisnic i Rikardo Mars?) i jednim centrom,jer trener Pesic vise forsira igru pod kosem,a na spoljnim linijama dovoljni su Amerikanac (Kulpeper bi bilo kul pojacanje ) Rakoc i Dimic uz Cvetkovica,Milutinovica i kapitena.

Reply
Djole јул 8, 2012 at 16:01

Ал си ти испланираооо…:Д Ако тако буде титула,куп,аба лига,еврокуп све је нашее….:Д

Reply
rille83 јул 8, 2012 at 16:25

Aj kako to da niko ne spominje DIMICA iz Radnickifmp!? Decko je kidao proslu sezonu a nas je igrac!

Reply
Bzzz јул 8, 2012 at 16:36

Pa tebi ako ce biti lakse moze Dimic da se spomene,ali zasto pricati o nekim nerealnim stvarima,neverujem da ce Pesic da ga prekomanduje.

Reply
Eeee јул 8, 2012 at 13:30

Dovedite Gordica i Cantekina !

Reply
SHERIFF јул 8, 2012 at 11:25

ZEKOVIC!Manite se Zekovica

Reply
rille83 јул 8, 2012 at 11:21

Centar KK Vojvodina,preziva se ZECEVIC ove sezone je mnogim centrima ocitao lekciju i svima pokazao kako danas igra moderan centar,stil koji se sve vise i vise forsira!

Reply
rille83 јул 8, 2012 at 11:22

Ili mozda ZOKOVIC nesto se ne mogu setiti.

Reply
Branimir јул 8, 2012 at 14:44

Или Зековић?

Reply
Saša јул 8, 2012 at 11:13

Bolju zaštitu nisi mogao da nađeš od ove da vodiš Zvezdu. Uspeh košarkaškog kluba nije ništa u poređenju sa tim da bi da je Zoran Đinđić ostao živ cela zemlja bila uspešna pa i Crvena Zvezda, jer je i on bio zvezdaš i u ono vreme pomogao da se uzdigne Zvezda.

Reply
rille83 јул 8, 2012 at 11:20

Jao zuti uvalim ti k…i!!!
Mani se bre politike a pogotovo one politike u cije vreme nas drma najjaca kriza u kojoj smo se umalo ugasili!!!

Reply
Saša јул 8, 2012 at 13:56

Znaš šta ja nisam nikakav žuti i nemoj meni da uvaljuješ ništa. Žutima nikada pozadina ubistva Đinđića nije bila bitna što se i videlo. Zato i jeste kriza i tek će da se ugasimo. Ali nebitno to, za Čovića postoje ozbiljne optužbe za umešanost u atentat na Zorana Đinđića o kojima ti verovatno nemaš pojma i ne zastupaju ih nikakve stranke niti država koju bi trebalo da zanima već članovi njegove rođene porodice, njegova majka i sestra.

Reply
DedaMiloje јул 8, 2012 at 14:21

A ti inace znas sve o tome, ko bi reko kao da si bio sa njima kad su ubili Djindjica, ajd ne seri molim te…

Reply
Branimir јул 8, 2012 at 14:43

„Тек ће да се угасимо…“ Можда ако се будеш ти питао. Али, пошто се ти, Сале, не питаш, онда од гашења нема ништа. У међувремену, уради нешто корисно за Србију и помогни да се расвијетли Ђинђићево убиство.

Reply
NeskoDelija јул 8, 2012 at 16:09

Slazem se sa Sasom u potpunosti. A vi sto se ne slazete sa njegovim misljenjem to ne znaci da covek nije u pravu. Tj ne znaci da to sto je napisao nije istina. Kuda su nas odveli bivsi komunisti presvuceni u nacionaliste imali smo prilike taj film da gledamo 90-tih. Izgleda da cemo i opet.

Reply
Aca јул 8, 2012 at 11:04 Reply

Leave a Comment