Moja Crvena Zvezda
Клупска дешавањаФудбал

Бора и Зељковић о избору у Скупштину клуба

Легендарни рок музичар Бора Ђорђевић, добио је велико поверење чланова Фудбалског клуба Црвене звезде на недавним, историјским и првим директним изборима, и с великим бројем гласова је изабран за члана Скупштине нашег најтрофејнијег и највећег клуба. Популарни Бора Чорба је један од најпознатијих Звездаша и велики навијач нашег клуба, а после успешно завршених избора у Звезди, који су први пут били одржани попут оних у великим светским клубовима Реалу и Барселони, наглашава да је задовољан како је све протекло, уз јасну поруку да је уверен да нашу Црвену звезду чека светла будућност.

– Поносан сам и почаствован што сам изабран за члана Скупштине Црвене звезде! Надам се бољим резултатима у временима која долазе и титулу првака наредне сезоне. Ове смо освоји Куп Србије, па је на реду и освајање првенства Србије. Кренуло је на боље и то сви ми, који навијамо за Звезду, осећамо – истакао је Бора Ђорђевић.

У новој Звездиној Скупштини је велики број угледних јавних личности, међу којима је свакако и Бора Ђорђевић, што први пут даје нову димензију овом највишем клупском органу.

– Више глава паметније мисли – рекао је Бора и наставио: – Од нове Скупштине очекујем да битно утиче на добро функционисање клуба и зато се надам да ћемо доносити праве одлуке, увек у интересу Црвене звезде. Зато и верујем, с пуним правом и разлогом, да Звезда сигурно има лепу будућност.  

Популарни ТВ водитељ који се може похвалити једном од најдужих каријера у свету електронских медија, Иван Зељковић, чиниће нови сазив Скупштине фудбалског клуба Црвена звезда. Са још неколицином колега, Зека је делегиран од стране клуба јавних личности.

– Велика је част, задовољство и обавеза бити део једног тако високог клупског тела као што је Скупштина, а при том у клубу за који навијате и који неизмерно волите. И своју децу васпитавам да буду велики Звездаши и надам се да ће када одрасту, имати прилику да се радују великим успесима, каквим се радовала моја генерација – рекао је Иван.

Водитељ некада најпопуларнијег квиза „Желите ли да постанете милионер“, због кога је и добио надимак „Милионер“, трудиће се да заједно са свим члановима Скупштине уради све на стварању нових идеја и програма који ће бити у интересу нашег клуба.

– Поред мене у клубу јавних личности налазе се све сами велики Звездаши, који ће убеђен сам радити на просперитету Звезде. Међусобно се углавном сви познајемо и дружимо, и уверен сам да ћемо у наредном периоду, с обзиром да смо јавне личности, помоћи клубу да напредује колико год је то могуће на пољу маркетинга и промоцији Звездашких вредности – закључио је Иван Зељковић.

Вест можете коментарисати и на нашем форуму овде.

Повезане вести

4 comments

escort јун 4, 2012 at 20:29

Nije Bora ono sto je bio. Svaka njemu cast kao muzicaru i Zvezdasu, ali od kako se slizao sa Kostunjavim, za mene vise ne postoji!

Reply
marko јун 4, 2012 at 23:27

Nemoj mnogo da se pravis pametnim, da je tebe slucajno pozvao Kostunjavi, Ceda, Toma, Borhan Tadici, Dinkic, Dacic prihvatio bi poziv bez problema. Ne razumem vas koji kritikujete poznate muzicare, glumce, sportiste sto su se uhvatili u kolo sa nekim politicarem. Bora kao covek i kao slavna licnost i kao legenda domace rok muzike ima veliku reputaciju i popularnost u zemlji i Kostunjavi uz njegovu pomoc dobija po neki glas a Bora od Kostunjavog dobije neki dinar. Ne razumem sta vam nije jasno!

Reply
Vanja јун 4, 2012 at 16:45

Nije tema ali moram da prokomentarisem desavanja oko dugovanja milovanovicu,randjelovicu,perovicu… Nije mi jasno kako je ova uprava mogla da dovede na pozajmicu Milovanovica za kojeg se znalo da nije u formi za 400 hiljada eura??? Moze li neko od administratora da mi odgovori jel taj dug od ranije ili samo od vremena koje je proveo na pozajmici?! I da se saopsti cija je to bila odluka da se tako prospu tolike pare jer ocigledno se neko dobro ugradio u tom poslu.

Reply
Dzony јун 4, 2012 at 17:29

a jos manje mi je jasno da tako „veliki zvezdasi“ koji su igrali kod nas traze nevjerovatnih 77 eura (perovic)

Reply

Leave a Comment