Moja Crvena Zvezda
ТрансфериФудбал

Стефановић: „Бабаљ стиже у Београд“

Тренер Роберт Просинечки је почетак припрема заказао за 18. јун, а већ је евидентно да ће се на припреме одазвати и и млади нападач из Аустралије, наше друго овосезонско појачање, Илија Бабаљ. Према ријечима генсека Црвене звезде, Ђорђа Стефановића, остале су још само неке формалности да се среде након што он дође у Београд.

Трансфер Бабаља је при крају и он ће стићи у Београд до почетка припрема. Том приликом биће завршене све формалности у вези његовог трансфера“ – рекао је за спортал.рс Стефановић.

Он ће бити треће појачање овог љета. Прије њега су потписали Љубо Ненадић из Радничког (К) и Стеван Луковић из Сопота, док ће у наредних неколико дана бити представљен и Уроош Спајић који ће потписати нови уговор са нашим тимом.

Вест можете коментарисати и на нашем форуму овде.

 

Повезане вести

96 comments

Tomahavk јун 4, 2012 at 01:42 Reply
Venderley јун 3, 2012 at 22:00

Borha je nas najbolji igrac!!!!Da nije bilo Borhe mi ne bi igrali kup!! Dao gol u Lucanima za 2:1 u 92′ min…..da nije dao bili bi penali,a onda …..ko zna! 😀
Zao mi je sto necemo moci da otkupimo njegov ugovor koji nece biti ispod 500 000 e!

Reply
marko јун 3, 2012 at 22:16

Da nije bilo borhe mi bi jurisali na titulu! Sta ce nam kup…
Jednostavno, uporava mnogo igru, promasuje dosta! U ovoj kukuruz ligi jedva dao koliko ja mislim 8 golova! Malo!
Ne malo! Za pare koje prima je PREMALO!!!

Reply
marko јун 3, 2012 at 22:35

Ja stvarno ne vidim sta vidite u njemu!
Covek jedino sto zna je da se zagradi!
Spor je!
Usporava igru!
Promasuje dosta!
Kosta preko 200.000e po sezoni…!
Na njegov gol se ceka 299.6 minuta!
—————————————————–
Znaci placati igraca koji da svega 8 golova! Je previse!
Voleto to neko ili ne!

Reply
Dragan Kg јун 4, 2012 at 01:42

Izvini, a zar zbog njega nismo izgubili kup prosle godine??? U tom polufinalu promasio je 3-4 100% sanse!

Reply
marko јун 3, 2012 at 21:50

Jos samo da se proda Borha (napusti klub), pa da igramo malo brzi fudbal!

Reply
madness2233 јун 3, 2012 at 20:08

Ljudi moje misljenje je da mozemo dovesti dobre proverene igrace.Nije sve,ali bas sve i svakome do para.Robi je stekao reputaciju pogotovo kao igrac,i zasto da ne pokusa da nagovori nekog igraca da dodje.Najbitnija stvar po meni su PREGOVORI.Ne Dinho-to je glupost realno,ali svakako ima jos igraca kojima je istekao ugovor.Ako je jedan Stephen Appiah mogao da dodje u Srbiju,pa dajte nije valjda da Vosa ima vise kesa od nas.PREGOVORI ,i da se razumemo,imamo mlad tim,imamo dobar tim,potencijal je tu,ali MI SVI ZELIMO NEKI USPEH-bar Ja u evropi-radije,i za to nam treba bar 1 iskusan igrac.Bolje nekom Appiahu dati 500-800K Imamo te pare ,nego npr. Miricu,Asamoi,Paseku…

Reply
coa јун 3, 2012 at 20:03

http://www.youtube.com/watch?v=kddXZWsqXzo kad ce ovaj u prvi tim? Imamo vec 5 Baba(lja) u napadu ne treba nam jos jedan.

Reply
Jovo јун 3, 2012 at 23:30

to je generacija simc,srnic,jankovic filip,zarubica,savicevic,dragicevic,rudic,jaksic itd.deca talentovana do bola,generacija za ponos ,treba ih samo jos istrpit godinu u toj omladinskoj ligi i posle sve u prvi tim,ima da bude i igre i trofeja i para posle,vredet ce palete para,samo ako nasi budu pametni,a oni uspeju da ostanu na zemlji a ne da sa 17-18-19 godina hoce sve odmah…!

Reply
nikolapg992 јун 4, 2012 at 09:19

dooobar 😀

Reply
Collonelo јун 3, 2012 at 19:25

Hahahahahahahahaahha ja stvarno ne mogu da verujem da neko misli da mozemo da dovedemo Ronaldinja !!!!!!!!

Reply
perica јун 3, 2012 at 18:34

Stiče se utisak da Zvezda ni sa jednim igračem nemože potpisati ugovor duži od tri godine. To više ne može da uradi ni sa igračima iz svoje omladinske škole (npr.Janković, Spajić,Ožegović, Dmitrović…), sa kojima potpisuje trogodišnje ugovore. Nebi to bio problem da iz kluba ne dolaze priče o stvaranju tima za budućnost. Smešno je pričati o stvaranju tima i budućnosti, sve dok se sa mladim igračima potpisuju ugovori ispod četiri godine. Ako u Zvezdi neznaju kako se stvara tim neka vide kako je to Džajić uradio sa generacijom 84.g.(potpisao petogodišnje ugovore, poslao na jednogodišnju pozajmicu, vratio u Zvezdu i time stvorio okosnicu tima za 4 godine).

Reply
KureDelija јун 3, 2012 at 19:00

Svaka cast Perice za koment 😀 to je sistem koji Zvezda treba graditi iz naseg pogona stvarati zvezde..

Reply
rill83 јун 3, 2012 at 20:47

Pa ne radi se tu samo o tome da li neki igrac zeli ili ne da potpise duze od 3god. Tu se gleda i nesto drugo a u danasnje vreme mislim da je u pitanju oprez tj klub je taj koji insistira na tome,po meni iz samo jednog razloga. Nije isto kad potpises npr Paseka na 3 i 5 god,onda se desi ovo kao sto se desava sa Pasekom a naravno to je poslednje sto se gleda na prvom mestu se gleda to sta ako igrac ne zadovolji,ne pokaze se… e onda sa te strane nije isto obavezati se da nekome dajes platu 3 ili 5 god a jos ako je taj neko bezobrazan pa nece da pristane na sporazumni raskid,nego sedi i prima platu e onda je to gubitak za klub. Tako da ja mislim da se zato potpisuju kraci ugovori jer je klub u krizi po pitanju finansija.

Reply
perica јун 3, 2012 at 21:54

Nije ovde reč o Pašeku i drugim iskusnim igračima, već o mladim igračima, a posebno o igračima iz omladinske škole. Njihove plate po prvom ugovoru nisu velike i tu nije veliki rizik za klub ako se potpiše ugivor na 4-5 godina. Slično je i sa Babaljom. On će potpisati trogodišnji ugovor i kakva je budućnost kluba sa njim? Nikakva. Zašto? Zato što će se pola sezone adaptirati na nove uslove, zatim će odigrati još 1-1,5 sezonu i onda sledi prodaja. Na takav način se ne pravi tim za budućnost. Komšije su potpisale sa Markovićem i Ninkovićem 5-godišnje, a sa Pauljevićem 4-godišnji ugovor, To znači da oni trenutno više vode računa o stvaranju tima za budućnost, nego mi.

Reply
CZovac јун 4, 2012 at 01:55

Kako izbeci strah?

UGOVOR
– 1. Igrac koji je doziveo povredu, koja ga je sa terena sklonila vise od mesec dana, nema prava na 100% platu, vec 60%, sve dok ne bude u punom trenaznom procesu!
-2. Igrac, nakon 3-mesecnog odsustva van terena (ili vise), je u obavezi da prihvati pozajmicu u klub u ISTOM rangu, kako bi imao vise prostora za igru i brzi oporavak tj vracanje u formu!
-3….bla,bla…

Sustuna je da SVE se moze precizirati u ugovoru, i da se klub moze zastititi od svega, samo su problem menadzeri koji pune glavu svojim klijentima raznim glupostima!
* A sto se tice plata, treba napraviti zakon da se porez na plate sportistima placa ovde, pa neka on ima platu 500 000e godisnje, ali ce od toga da 30% ostavi nama u SRB, a od tih para se finansiraju mladje kategorije, tacnije vraca se u isti lub odakle su i potekle!

Reply
Nenad јун 3, 2012 at 15:52

Sta mislite o ovom igracu :
http://www.transfermarkt.co.uk/en/jerry-bengston/profil/spieler_148586.html
dao je dva gola reprezentaciji prosle godine i odlicno odigrao a tad u odbrani su igrali Ivanovic i Rajkovic po sajtu nije mnogo skup, a po meni bi bio bolji od Borhe.

Reply
Jovo јун 3, 2012 at 18:47

Ma dobar igrac skroz,masina je covek ali nema to ko da vidi…mi jednostavno nemamo skauting,ne mi,nema ga niko na ovim prostorima…sreca pa Robi zna,inace mast u propast!Zamisli da nam je neko iz Japana javio za Kagawu jedno godinu pre nego sto ga je uzeo Dortmund…e 350 hiljada je kostao…pa Hulk…pogledaj odakle Porto dovodi igrace po milion ,dva a uzimaju po 50 miliona,to ti je dobar skauting,to kod nas nema,sad se dobro radi ali nemoze Robi sve sam,a mi na platnom spisku nemamo skaute…sto je zalosno!Robija je sam Bog poslao nama!Robi samo desni bek i Babalj pa da nas Bog vidi!PS:nas problem je sto mi igrace dovodimo po preporuci menadzera,znaci dodje menadzer i nudi ga,mi jos nista nismo otkrili sto je van nase zemlje a da je uspeo extra kod nas,sve se prepustilo menadzerima i zato je sve i stalo i otislo do vraga…jedino kod nas menadzeri nude igrace ,svagdje u evropi radi skuting sluzba,samo od nas nema od tog nista,skauting ti je danas 90% posla,pogledaj sta je dobrih igraca izaslo iz klubova koji nisu zvezda i partizan,ali niko to nije imao da primeti,dok su kod nas igrali ivanovic,kolarov,i ostali mi dovodili juznoamericke bogove fudbala:),ali pogresne bogove:),kaz enemamo para njega odveo cska,porto,ili tak.pa tajk igrac nije za 6 meseci postao igrac,igra tu super ligu 3 godine i nko nije vidjeo da zna igrat,i kad eksplodira oni ga hoce ali tad vec ima neko ko ima vis epar ai gotovo,to znaci NEMAS SKAUTINGA:)!!!POZDRAV!

Reply
Milossm јун 3, 2012 at 15:38

Ja bi voleo izmedju ninkovica i milijasa pre ninkovica i time bi bio kraj prelaznog roka.Ako kojim slucajem dovedu Stepanova a Tosic ostane e tad ce tek da bude konkurencija i u odbrani jer nisam siguran da bi robi menjao sistem u tri stopera..zao mi je za desnog beka da je vesovic prva opcija jednostavno ne zna da centrira moze da trci kao lud ali cemu ako ne zna da posalje loptu gde treba,i lukovicu primarna pozicija krilo,doveli nenadica bezveze,umesto pravog desnog beka..Stojkovic je trenutno jedini pravi.Ovako da nije dosao nenadic dosao bi bek i stepanov a tosic bi kad zatreba mogao da opusteno menja mladenovica.Mada je taj Nenadic i igrao zadnjeg veznog pa mozda bude zamena micku ukoliko luka bude ofanzivni..Cekamo to veliko pojacanje!!!

Reply
Jovo јун 3, 2012 at 18:35

nama treba desni bek i spic,nista vise,ovako je to sve diskutabilno…dzaba babalj kad nema centarsuteva i prodora po bokovima,nepravimo visam desno je rnemamo desnog beka koji to moze da isprati,dok mladenovic bas to radi na levoj strani,zato iamo 70% igre levo a ne desno,dodje mi muka kad se lazovic mora vratit nazad po loptu,da bi napravio kontru je rnem ako da mu iznese lptu do centra i pred a da bi on mogao nesto,ovako em gubi snagu,em gubi prostor em nema kome dat loptu,ond aili driblaj ili daj u sredinu gdje nemoze ni barsa probit:).nama treba desni bek koji je na nivou mladenovica,da imamo balans,da udaramo po oba boka,da im nedamo mira,ovako tesko,babalj ok,neznam sto bi dovodili sredino ka dnam netreba,treba dovest ono sto nam treba,ja nemogu verovat da robi to nevidi,mikic to nemoze da isprati na jacim utakmicama,protiv jacih i organizovanijih ekipa,a evropa pogotovu,mikic je vis estoper nego bek,ali totalno defanzivni,ogromna razlika izmedju njega i naprimer mladenovica,on je vise kao tosic,samos to je i tosic jaci i brzi od njega!nadma se d aj eovo istina i da je babalj vec sad nas,ond asmao desni bek ,i onda prodajte sto nam netreba,da se moze sezona na finansiskom planu do kraja bez problema isprati,i da se momci fokusiraju samo na teren!

Reply
Venderley јун 3, 2012 at 15:08 Reply
Jovo јун 3, 2012 at 18:25

pa to je wikipidia,to mozmeo ti i ja pisat,to pisu ljudi a ne sajt,to je zezancija,mozes otici i ti napisat da nam dolazi mesi:) i ronaldo:)!

Reply
Jovo јун 3, 2012 at 18:25

*wikipedia!

Reply
Zvezdaš јун 3, 2012 at 15:04

Babalj potpisao ?

Reply
Venderley јун 3, 2012 at 15:10

Nije,al kao da jeste! 😛 ….dolazi pred pocetak priprema 2-3 dana da se dogovori sa klubo oko nekih sitnica i onda potpisuje na 3-4 god!

Reply
Lav јун 3, 2012 at 15:02

Nece biti previse napadaca sve i da Borha ode,jer ce ocigledno opet Milunovic i Kasalica igrati na levom krilu sem ako se talentovani Simic dokaze sto nije nemoguce,ako je novi Savicevic kako rece Jugovic,a sto se tice Ronaldinja isplatilo bi se dovesti ga jedino na mesec dana (400 000 po mesecu je imao u Flamengu,ali u sledecem klubu verovatno duplo manje) dakle samo za avgust mesec,jer nije on vise ozbiljan fudbaler vec soumen i treba da ide od drzave do drzave da ne kazem od vrata do vrata 😀 i zabavlja narod sto nije imao prilike da ga gleda,jer nece mu niko ponuditi visegodisnji ugovor sem mozda Kinezi i seici,ali ne bi se on ni u Kataru i Emiratima zadrzao stavise bas tamo bi se zezao,a pred Delijama nema zezanja,a i ponela bi ga atmosfera jos Marakane beogradske na kojoj nikad nije igrao i mozda bi podsetio na stare dane,ali sigurno da bi se marketinski isplatilo dovesti jednog od najboljih igraca svih vremena,pa sve i da ne odigra ni dva meca za tih mesec dana vredelo bi dati do 300 000 (pa,Ricmi je kostao 280 000 evrica) i to bi se najbolje videlo kad zavrsi karijeru i kad se vidi da je igrao za velikane Barselonu,Milan,Flamengo,a nakon njih za nasu Zvezdu.Neka razmisli uprava o tome,ako bude slobodan igrac i krajem jula.Dzaja bi reagovao 🙂

Reply
KureDelija јун 3, 2012 at 18:57

ma da li ste vi ozbiljni u vezi ronaldinja? mnogo sanjarite ortaci ae spustite se na zemlju mi nemamo para da igramo europa ligu mi ce kupujemo Ronaldinja..

Reply
Беране ЦГ јун 3, 2012 at 14:39

Шта hе нам Роналдињо,Каду jе ту?!:)

Reply
veliki pravi zvezdas јун 3, 2012 at 13:24

Hajde Stefanovicu dovedi Ronaldinja u Crvenu Zvezdu jer nam je potreban takav igarac ,hajde iznenadi nas sa njim Stefanovicu

Reply
Igor јун 3, 2012 at 12:57

Babalj, Borha, Asamoa, Ozegovic, Milunovic, Kasalica konkurisu za JEDNO mesto. Malo li je???

Reply
Venderley јун 3, 2012 at 13:07

Ne znam samo da li si ti ikad gledao zvezdu??? Milunovic i Kasalica ce da igralu levo krilo.A Borha ce nekad da igra desno kad se Lazovic umori!

Reply
KureDelija јун 3, 2012 at 12:23

Bravo Bucko !!!1 Jos samo Milijasa da drpimo i bice do jaja 😀

Reply
Jovo јун 3, 2012 at 18:20

A desnok beka ko sisa:),sta ce nam desni bek:).mi 10 godina nemamo balans leve i desne strane!kad smo imali dobrog desnog beka nikad nismo imali dobrog levog,kad imamo dobrog levog beka mi nemamo dobrog desnog i sve tako u krug,svaki napad nam ide po strani gdje smo jaci,preko 70% napada imamo sad po levoj,a kad je bio ninkov imali smo 70% po desnoj,sve naopako,hocemo li ikad napraviti balans u ekipi pa da napadamo po oba boka,a ne da se vezni igraci vracaju po loptu ida lazovic mora da gine desno dok se neko neubaci,neumemo desno da stvorimo visak kao sto umemo levo…i sve tako.godinama.ili nam je super desna strana ili leva nikad balans da imamo ,zato kupite desnog beka kao sto je levo mladenovic,prodoran,brz,sa dobrim centarsutem i sutom,mlad reprezentativac pa da nas bog vidi,da ima cije lopte Babalj da zakucava ovako je to sve mlitavo,jbg.kad se lazovic mora vratit na 20 metara od svog gola d abi mi napravili kontru,mikic nije za toga,koliko god ja njega gotivio…!samo desni bek i spic(babalj) ,nista vise!

Reply
KureDelija јун 3, 2012 at 18:53

Buraz sve si super napisao :D. ali sta mislis da li Vesovic moje da odigra bitnu ulogu kao desni bek? ja mislim da moze brz je ponekad pokaze dribling centarsut nije neki ali uvezbace ga a i dosta se pokazao na toj poziciji npr na derbiju. a rezerve mogu biti Stojkovic,Lukovic a mogu odigrati i Krneta i Miric tako da na toj poziciji imamo dosta igraca 😀

Reply
Jovo јун 3, 2012 at 23:38

moze buraz odigrat on to(mislim na vesu)ali vidi se d anije bek,nema to kretanje za ozbiljnu utakmicu,nem ataj smek koji ima bek pravi…vesa konstitucijom moze,ali mislim da ili je na utakmici previse defanzivan ili je totalno ofanzivan,a to je ona pozicija gdje ili jesi ili nisi,pravi bekovic su ninkov,mladenovic,marijan markovic bio nekad:),pa neznam ko jos d asad nenabrajam.ves aje dobro odigrao neke takmice,da bas i onaj derbi je bio dobar na armijskom pasnjaku (lazovic,borha)ali mislim da nam treba skolovaniji bek,neko ko moze za jace utakmice da odiga ,ipak jevesa veznjak,ali previse solira,zaigra se,to se vidi na manjim utakmicama…ja licno nisam za to pretumbavanje pozicija,je rto neuspeva ni boljim igracima od nasih…mislim da mi trebamo pravog desnog beka,kupit jednom taj kvalitet majku mu:)))))).pozdrav za tebe!

Reply
nscz јун 3, 2012 at 12:19

Cekaj, nije mi jasno odakle informacija o Ronaldinju, sta se prepucavate oko toga 😀

Reply
Milossm јун 3, 2012 at 11:26

Mislim da je greska sto pri registraciji nismo birali i nikove jer ovo nema smisla,neki se izlupeta i potpise milos i posle ja napisem sve napadace koje imamo i dobijem 21 minus o.O sta sam pogresio? Jedino sto je moglo da zasmeta je sto sam umesto Miric napisao Javor 🙂 a drugi milosi nek lupetaju sad sam milossm 🙂 mozda me to drug aca vatreni huligan sto spava na marakani blati jer sam pre neki dan kopirao njegovu ispovest:) bilo bi super ono za nikove.

Reply
Ivan јун 3, 2012 at 10:44

Može li mi neko reći šta se dešava sa Asamoom? Kakav je njegov status, jel Robi uopšte računa na njega?

Reply
Loki јун 3, 2012 at 11:23

Priče su da će mu Robi dati šansu u još jednoj polusezoni.

Reply
Ivan јун 3, 2012 at 13:44

Da budemo iskreni, šansu skoro da nije uopšte ni dobio. Ne znam gde je problem. Izgleda mi kao veoma dobar igrač (možda grešim), nadam se da će to i dokazati. Možda bi bio dobar džoker.

Reply
Jovo јун 3, 2012 at 18:11

Izgleda da mu je jezik bas tezak,kazu da se uopste nije prilagodio kako treba i kako su mislili da hoce,i da luta po terenu,tesko je igrat sa nekim kome viknes ,,pazi,, a on nastavi,ili kad mu vikne saigrac dodaj on ,,nastavi dalje,, i suprotno,nije jednostavno i presudno ali puno znaci,tako je bar Robi rekao na jednom intervju posle treninga,brz je ali cinimi se da je tip igraca kasalice i milunovica,vise krilo nego spic!To je ono sto ja znam i sto sam cuo,a placen je dobr epare,vis enego sto ce platit za Babalja,bar se tako pisalo po novinama…!Pozd.

Reply
MILAN KG јун 3, 2012 at 05:00

koliko grobarskih komentara strasno kreteni iskompleksiran barsi!!!!!!!!!!!! admine da li postoji nacin da se sprece grobarski kreteni da pisu komentare na ovom nasem sajtu????????.

Reply
Бранислав јун 3, 2012 at 01:43

Пружамо се у прелазном року онолико колико нам дозвољава буџет. Не треба нам сад неких 10 нових фудбалера, али оно што је Роби пикирао треба довести. Уопште не сумњам да је Бабаљ добар избор. Нико га није гледао од нас, али његова корпулентност, снага, висина дају наду да ће разбијати противничке одбране,
Република Српска навија за Звезду!

Reply
Jovo јун 3, 2012 at 18:05

Netreba nam 10 ali nam trebaju 2,desni bek(koji je na nivou mladenovic akoji igra levo)i spic,ako hocemo bar nesto da pokusamo da uradimo,u suprotnom jbg!

Reply
Marko јун 2, 2012 at 23:42

on ce da dodje kao sto je doso ninkovic 😀

Reply
gile јун 2, 2012 at 23:26

verovatno nije los igrac….samo ne razumem zasto samo kupujemo napadace kad samo jedan igra u samom spicu a imamo ih minimum 4-5…???cista glupost

Reply
RONALDINJO јун 2, 2012 at 23:25

Prvo godisnja plata mu je 8 miliona evra,drugo nece da dodje u nasu kukuruz ligu,trece u losoj je formi,i cetvrto zar mislite da njega ne prate Malaga,Anzi,i neki kineski i americki klubovi.

Reply
:S јун 3, 2012 at 01:13

O cemu ti pricas , u losoj je formi , plata 8 miliona , itd itd … takvi igraci se dovode samo zbog imidza kluba i ako mu je plata u Brazilu 8 miliona on ce traziti ovde 20 a reci mi realno jednog zvezdasa koji ne bi kupio dres Ronaldinja? Da li si svestan da bi on u ovoj nasoj jadnoj ligi sa levom nogom bio najbolji igrac bez ikakvih problema , i da li si svestan da bi se sponzori utrkivali ko ce da nas sponzorise sledece godine a uz sve to Marakana bi bila puna svako kolo .Problem je sto ,on nikad ne bi dosao jer mi ne mozemo nikad da mu ponudimo koliko mogu npr. Kinezi a tek zamisli koji je za njih to biznis !

Reply
RONALDINJO јун 3, 2012 at 10:29

Prvo ne bi bio bolji od dosta igraca iz lige,a drugo i najbitnije ti ako hoces da dovedes igraca samo da bi ti bio statista i da ti kupuje dresove onda sve nek ide u pm,hocu bre da vidim fudbal na terenu,znas koliko me zabole za sponzore…

Reply
M.V.P јун 3, 2012 at 12:49

Cekaj, cekaaaj…ti hoces da kazes da u nasoj ligi ima boljih igraca od Ronaldinja???

Reply
Filip јун 2, 2012 at 23:21

Pa svaki iskusan tim je potekao od nekog mladog tima ! -.-

Reply
strucnjak јун 2, 2012 at 22:27

Ne proveren,jos jedno pranje para,dajte bre igrace za evropu, 15 sezona pricamo istu pricu,ljudi jel mislite da ste vecni pa da svake sezone pricamo istu pricu!?

Reply
Miloš јун 2, 2012 at 23:04

Mi stvarno kao da smo doveli Ibrahimovića koliko minusa na neke realne izjave to je strasno,a naravno mi uvek ocekujemo da smo doveli Maradonu i ako loše odigra na početku odma će svi da ga pljuju

Reply
strucnjak јун 2, 2012 at 23:11

slepac ne moze da vidi ali moze da razumem, ali ovde pojedinci nikada nece razumeti da cemo se vuci kao slina jos 100 godina ako se ovakve situacije budu ponavljale, ljudi treba nam iskusan tim a ne tim za kaljenje!

Reply
Filip јун 2, 2012 at 23:21

Pa svaki iskusan tim potekao je od nekog mladog ! -.-

Reply
strucnjak јун 2, 2012 at 23:34

samo sto je to nama postala tradicija,uzimanje para na mladim igracima!

Petar јун 2, 2012 at 22:21

Bucko intervenisi Ronaldinjo slobodan igrac! 😀

Reply
Miloš јун 2, 2012 at 21:57

Smešno postavim pitanje dobijem 20minusa haha,pa barem se nadam da ovaj nije promašaj ili da eksplodira tek kad ga prodamo milion primera ima…

Reply
mile јун 2, 2012 at 21:53

On meni isto kao da je u Zvezdinom dresu. Na prvi pogled 🙂
Grb mu se ne vidi dobro, a sponzorskih reklama kao u nas. Na svakom cosku 🙂
Ilija, zemljace moj, dobro nam dosao.

Reply
Collonelo јун 2, 2012 at 21:44

Ccc polako bre o cemu vi pricate ??Kakva Le kakva titula tek bre treba da se uigraju…Jaooo opet letite -.- Pustite prvo pripreme da prodju i kval pa ga onda slavite jbte 😀

Reply
Volem leba i slaninu јун 2, 2012 at 21:44

Vratite Drulica slobodan je igrac,a moze i Djokic !

Reply
ciganka јун 2, 2012 at 23:37

Vratite Panceva, slobodan je igrac…

Reply
mali_delija96 јун 2, 2012 at 21:38

idemo u LEEEE . zvezdoo ooooooo !!!!

Reply
Delije Zvezdara јун 2, 2012 at 21:46

Alo bre klinac lakse malo,ko da nam je dosao Ibrahimovic a ne Babalj,ajde idi uci sad ce kraj skole posto vidim da si 96 godiste.

Reply
Dragan Kg јун 2, 2012 at 21:27

On bi trebalo da bude pravo pojacanje, tip igraca kakav je potreban da bi uspela taktika koju forsira Robi.

Reply
Miki Delija јун 2, 2012 at 21:16

Babalj Oooooooooo,Babalj Oooooooo!!!!!

Reply
Ja sam Milos јун 2, 2012 at 21:15

A sad u napadu Borha,Babalj,Asamoa,Ozegovic,Kasalica,Milunovic,Lazovic i Javor(nadam se njegovom odlasku)

Reply
milos 90 јун 2, 2012 at 20:41

isti Zigara.nadam se da ce postici vise nego Zigic i Pantelic zajedno golova 😀
visok,brz(za svoju visinu),jak,snazan,slican Borhi samo sto je visi i nije crnja…:D
mislim da ce biti pun pogodak!!!

Reply
Delije_Austrija јун 2, 2012 at 20:16

ljudi ja vec zamisljam kako se isto tako raduje golu kao gore na slici, samo sto nosi SVETI dres, a protivnik je patlidzan ;D

Reply
lpool јун 2, 2012 at 20:07

Pljunuti Zigara 😀

Reply
otresi јун 2, 2012 at 19:51

kada gledam po ovim evropskim ligama slicnim nasoj prvi srelci koji daju preko 20 golova su upravo ovakvi centarforovi…korpulentni ali ne i spori… i zato se nadam da ce ovaj biti pravi pogodak 🙂

Reply
CZV јун 2, 2012 at 19:47

Lukovic je skoro celu dosadasnju karijeru igrao na krilu,ali Robi ga vidi na desnom beku,mnogo me to nervira jer imamo Stojkovica,a kada Laza bude otisao ja se nadam tek za godinu dana,necu da se oslanjam na Mirica,Lukovic bi tu super leg’o jer je dosta brz i prodoran igrac,al dobro sad videcemo kako ce se razvijati situacija.

Reply
marko јун 2, 2012 at 19:51

Mala je razlika izmedju desnog beka i desnog krila u modernom fudbalu. Dani Alves iz Barse igra desnog beka ali je celu utakmicu u napadu tj na poziciji krila a sto se tice defanzivnih zadataka sve prepusta zadnjem veznom i stoperu.

Reply
zokinho јун 2, 2012 at 19:57

imas pravo, ali ne brini previse, zna Robi sta radi…a lukovic je jaci od stojkovica, bolji, tako da, docice sve na svoje

Reply
Collonelo јун 2, 2012 at 20:05

Sve je to ok ali de Alvesa da uporedjujes sine…xDDD Ljudi ako vec podrzavamo Robija onda treba da verujemo u njega.Zna on sta radi.Pa ne bi prebacio Lukovica u I tim da decko ne zna nista 😉

Reply
Milan јун 2, 2012 at 21:38

Realno, Alves bi kod nas igrao napadaca.

Reply
Goran јун 2, 2012 at 20:24

Pa nećeš ti da se oslanjaš, nisi ti trener.

Reply
CZV јун 2, 2012 at 21:41

pa ako nisam trener valjda sam navijac Zvezde pa imam pravo da prizeljkujem nekog igraca -.-

Reply
D.S. јун 2, 2012 at 19:45

Alo ljudi mozda on jeste Ilija,ali zvanicno se zove Eli i tu je kraj price,nemojte da ga prekrstate !

Reply
nscz јун 2, 2012 at 21:06

aahahahahahahahhaahah, cek sta si sad hteo da kazes da se zove Ilija ali na papiru se zove eli, au ko sve danas ima kontakt sa tastaturom…

Reply
D.S. јун 2, 2012 at 21:40

Hocu da kazem da je njemu otac mozda dao ime Ilija,ali ga svi zovu Eli i mi ne bi trebali da ga prekrstamo majstoreee ! Mozda mu je Eli pravo ime,mozda mu je nadimak ali uglavnom svi ga tako zovu i mi ne trebamo da se pravimo pametni i da ga zovemo Ilija !!!

Reply
LAZAR јун 2, 2012 at 22:00

Ja se zovem Lazar a drugovi me zovu raznim nadimcima..Znaci li to da se ja ne zovem Lazar?

Reply
D.S. јун 2, 2012 at 23:23

Pa vidi ovako ti si obican decko,a fudbaleri imaju umetnicka imena kao sto su Ronaldinjo,Kafu,Kaka,kapiras,oni imaju svoja imena kao sto i ti imas,ali svi ih poznaju po tim umetnickim imenima,pa tako i Babalj mozda ima umetnicko ime Eli.

SCHULTZ јун 3, 2012 at 11:12

more Borivoje i Ilija ce da razbijaju bre

Reply
Miloš јун 2, 2012 at 19:45

Došao na probu ili šta?

Reply
Venderley јун 2, 2012 at 19:46

Kupili su ga za oko 300-400 000 e!

Reply
Venderley јун 2, 2012 at 19:43

Bravo za upravu! 😀 Dao bi 1,5 m da dovedemo prava pojacanja!! 1,2 m za Ninkovica(obestecenje+plata) i 300 000 e za platu Stepanovu ili nekom drugom iskusnom i kvalitetnom stoperu! 🙂

Reply
marek јун 3, 2012 at 00:14

daj nam i 33 miliona da isplatimo dugovanja 😉

Reply
nikola јун 2, 2012 at 19:43

Njega sam cekao, puno ocekujem od njega

Reply
Civot јун 2, 2012 at 19:40

Konacno!!Jos stoper(pod uslovom da je iskusan i kvalitetan,a da nije puna mator! :D) i vezni(pod uslovom da je iskusan,kvalitetan i da ima dobru tehniku) 😀

Reply
Goran јун 2, 2012 at 20:26

I da se zove Mesi hihihihi.

Reply
Urke јун 2, 2012 at 20:38

sta ce nam stoper? imamo tosica i maksimovica( obadvojica odigrala prijateljske za reprezentaciju) i zamena ovaj mali uros spajic!

Reply
Urke јун 3, 2012 at 00:35

Obadvojica ! HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAAHAHAHAHHAAHAH 😀

Reply
dusan јун 2, 2012 at 19:33

dobro dosao

Reply

Leave a Comment