Moja Crvena Zvezda
Клупска дешавањаФудбал

Гласање и на Маракани

Zvezdaši, želimo da vas obavestimo da ćete na predstojećim izborima koji se održavaju 26, 27. i 28. maja, svi vi koji ste sprečeni da glasate na biračkim mestima kojima po mestu prebivalšta pripadate, moći da svoje glasačko pravo ostvarite elektronskim putem na Marakani. Potrebno je da se u naredna tri dana u vreme održavanja izbora pojavite u Medija centru stadiona Crvene zvezde, i da uz obrazloženje da niste u mogućnosti da glasate na biračkim mestima u kojima ste upisani u birački spisak, glasate elektronskim putem na stadionu. Izborna komisija FK Crvena zvezda donela je ovakvu odluku iz razloga što velika većina članova radi ili studira u našem glavnom gradu, i nije u mogućnosti da se u vreme održavanja izbora pojavi na biračkim mestima u svojim gradovima.

Вест можете коментарисати и на нашем форуму овде.

Повезане вести

16 comments

Dzontra мај 26, 2012 at 17:34

lukicu lopove mars iz Zvezde!

Reply
Neupuceni мај 26, 2012 at 17:01

Ova vest nije tacna jer sam danas bio na stdionu i rekli su mi da ne mogu da glasam. Ne znam sto dezinformisete ljude…?

Reply
milos 90 мај 26, 2012 at 12:55

bice tesko pogoditi ko ce pobediti 😀

Reply
era мај 26, 2012 at 12:26

Ja mislim da ce da pobedi Lukic 😀

Reply
Aca мај 26, 2012 at 11:58

http://www.alo.rs/sport/49625/Zvezdasi_glasaju_za_Lukica_i_Acu_Lukasa
Ko vise duguje odd ova dva “velika“ Zvezdasa ? Tuga.

Reply
Aca мај 26, 2012 at 11:12

DA NIJE SMESNO BILO BI OPET SMESNO.Jedan glas je dovoljan Vladanu Lukiću kako bi ostao na čelu Crvene zvezde i u narednom periodu. Izborna neizvesnost koja je krasila Srbiju prethodnih meseci, kada je u pitanju politika, zaobišla je klub iz Ljutice Bogdana.
Naime, propozicije su takve da jedan glas za jedinog kandidata za predsednika Zvezde rešava sve. Dakle, Lukiću je neophodan možda i prvi (možda svoj) glasački listić kako bi nastavio proces koji je započeo 2009. godine.
Glasanje je počelo u deset časova i obavlja se na 15 lokacija u Srbiji.
Dakle, ponedeljak bi trebalo sačekati samo kako bi se objavio konačni rezultat, a Upravi kluba je sigurno mnogo bitnije da vidi kakva će biti izlaznost Zvezdaša, kako bi se uverili u poverenje u svoj minuli rad.
Lukić pobedu može da proglasi već u prvom minutu izbornog meča, a od ponedeljka da nastavi sa poslom.

Reply
Aleksandar мај 26, 2012 at 11:38

Stvarno greota. Pa nema sanse da pobedi Abramovich, onaj bogati Arapin, biznismen Ivan Ivanovic !!!

Reply
atza87 мај 26, 2012 at 12:18

Zar u ovom slucaju nije glasanje po principu referenduma? Sa opcijama „da“ i „ne“ ili „za“ i „protiv“?

Reply
ShoNara мај 25, 2012 at 23:47

Jeste li danas poceli saradnju sa Mozzart sportom ili sam tek sad primetio vasu reklamu na njihovom sajtu?
U svakom slucaju svaka cast. Dosta dobro izgleda i bas skrece paznju.

Reply
Luka мај 26, 2012 at 10:01

Nije danas, ima vec neko vreme 🙂

Reply
Aca мај 25, 2012 at 21:58

Ja se iskreno nadam da svi pravi,casni,savesni i odgovorni clanovi kluba nece uopste izaci na ove “najdemokratskije“ izbore ikada odrzane, da nece ucestvovati u ovoj farsi od tzv izbora i tako dati legitimitet jos jednoj prevari Vesica i Vladana Lukica koji je u stvari velika sprega izmedju tajkuna i politicara i koji slepo izvrsava njihova naredjenja i pokvarene ideje. Urazumite se i ne dajte da se Zvezda dovede do bankrota i stecaja a onda da bude prodata za male pare. Pamet u glavu. Zvezda je iznad svih.

Reply
severna_strana мај 25, 2012 at 23:01

Je l Lukic kriv sto nema protiv kandidata?!! Ajde bre vise, muka mi je od toga… Ja razuem da neko ne voli Lukica i ne podrzava ali da napada za sve zivo, sta god da uradi, to je preterivanje.. On je cekao da l ce neko da se kandiduje, niko nije, sta si hteo ti, da ostanemo u ovoj situaciji bez predsednika? I sta onda? Ko ce da bude to kad niko ne sme da se kandiduje? Onda da se borimo za licencu, da radimo prelazni rok bez cele uprave kluba? Ajde bre, razmisljajte malo pre nego sto nesto pisete…

Reply
Goran мај 26, 2012 at 09:45

Ajde pali odavde. Smaraš više. Bio je i tvoj Dan Tana pa ništa nije uradio.

Reply
Sasa мај 25, 2012 at 21:34

Tri dana sam pokusavao da se prijavim za elektronsko glasanje. Izbacivana mi je greska iako su uneti podaci bili ispravni. Iako sam zeleo da glasam sada to necu moci.

Reply
Goran мај 26, 2012 at 09:46

Imaš broj telefona pa zovi čoveče, možda nisi dobro odradio.

Reply
rill83 мај 25, 2012 at 21:29

Ljudi,samo da kazem moje misljenje! Na izbore se mora izaci ma kakvo god misljenje imali o ovoj upravi,kandidatima za skupstinu,predsedniku! Nemoj da dozvolimo da nam se danima smeju i slade razni ruznali zbog male izlaznosti! NEMOJ DA SE BRUKAMO!!!

Reply

Leave a Comment