Moja Crvena Zvezda
ТрансфериФудбал

Куљани желели да уцене Звезду за Пауљевића

Kristian Borha u duelu sa Pauljevicem

Поједини београдски медији још данас су објавили информацију да је Црвена звезда и дефинитивно одустала од ангажовања десног бека Бранка Пауљевића, а индиректно је потврда те вести стигла и из редова Пауљевићевог садашњег клуба. Наиме, председник Куљана Зоран Осмајић је током послеподнева потврдио да су постигли договор са екипом Партизана и да ће брзоноги бек наредне сезоне носити дрес клуба са друге стране Топчидерског брда.

Поставља се питање како је дошло до обрта у преговорима, пошто је Пауљевић био готово виђен на нашем највећем стадиону?

Како се незванично сазнаје, руководство Хајдука је било вољно да Пауљевића проследи на Маракану, али је у последњем тренутку, неко са стране (није тешко ни погодити ко) инсистирао да сума коју би Црвена звезда требала да плати за Пауљевића буде далеко већа од обештећења које је важило за све остале клубове. Сходно томе, руководство нашег клуба није желело да прихвати уцене и одустали су од жељеног фудбалера. Приспеле информације говоре о томе да је за Звезду, Пауљевићева цена била за око 200.000 евра већа него што је то била за остале заинтересоване клубове.

Повезане вести

73 comments

realnost мај 15, 2012 at 17:16

Mikić nije rešenje…Uz svo poštovanje, nije kvalitet za Zvezdu… Vešović je brz, mlad al nije desni bek…Treba ga forsirati na njegovoj poziciji, a ako se ne snađe i sledeće sezone, pustiti ga da ode… Stojković, svakako velika nada, ali još uvek nedovoljno spreman za prvi tim, ja sam za to da bude rezerva sledeće sezone, ali da mnogo češće igra… dovešće se desni bek sigurno…Za Pauljevića šteta, hteo je u Zvezdu, to što pričaju da odjednom navija za Partizan su gluposti, to on nije rekao. Ne znam dal je istina, idem sa 3 dečka iz Kule na faks i oni baš prate i navijaju za Hajduk.Oni kažu da navija za Zvezdu, ali da se Damnjanac sve pita. Tražili su malo više od Zvezde i to u gotovini, dok je Partizan plaćao u ratama. Zvezda nije htela da plati. Da je njihova filijala, jeste, bila je, ali više nije, mogli ste to da vidite i u direktnim duelima, Hajduk ih je nadidgrao i tamo i u Beogradu.Znate već kako je Partizan dobijao ( nepostojeći slobodan udarac – JNA, nepostojeći penal – KULA ) … Jednostavno je Partizan dao pare odmah, a naši se nećkali i nisu hteli, bili su konkretniji…

Reply
Pop мај 15, 2012 at 16:18

Možda je navlakuša za komšije isto kao što je bilo i za Eduarda. Dovešćemo mi boljeg siguran sam.

Reply
Goran мај 15, 2012 at 16:16

Daleka mu lepa kuća, ionako navija za onaj mali tim. Ne treba mi navijač komšijskog kluba u timu.

Reply
Icaaa мај 15, 2012 at 12:35

zasto svi milsite da je Ninkovic,ja bas mislim da je rec o Milijasu 🙂

Reply
Vuco мај 15, 2012 at 12:23

Svaki igrac koji predje u partizan svojom voljom nije potreban velikoj zvezdi jer verovatno je navijac a malog kluba i takav nam ne treba. Jer kada se oba kluba interesuju za istog igraca i on predje kod njih ta jajara nam ne treba. Sto milivojevic,maksimovic ili kasalica pa i ranije lazetic,b.jankovic nisu presli kod njih pa zato sto su delije u dusi i odjebali su klempavog nadja samo tako a ne kvisling volkov i sada pauljevic a mozda i knezevic predju kod olosa pa nek gledaju evropske trofeje samo u albumu sa slicicama. U zvezdu samo cigani u dusi ako mislimo da uradimo velike stvari a ne da kupujuemo male poltroncice.

Reply
nikola мај 15, 2012 at 12:21

ljudi, Vesovic je solidno resenje, ima malo ofanzivnije karakteristike, sto odgovara nasem stilu igre, a nije los ni u odbrani!

Reply
ciganka мај 15, 2012 at 15:29

Posao ga Perovic sad u subotu, kao da je pored panja prosao.

Reply
IgOr мај 15, 2012 at 11:21

Ajde ljudi pa nije smak sveta ima jos dobrih bekova, siguran sam da je Robi spremao neku alternativu u slucaju da ne dovede Pauljevica… Samo mene cudi jedna stvar… Pauljevic je vec bio u probi u Partizanu proslo leto ja msm i nije uspeo da se izbori, isao je na pripreme sa njima, tako da ako je odigrao jednu sezonu kvalitetno ne znaci da ce i drugu… i da mislio sam da je ovo neki novi Hajduk sa novim ljudima ali prevario sam se i dalje je to ista grobarska filijala tako da me i ne cudi sto je presao kod njih, da smo pristali na one uslove sto su trazili ja mislim da bi oni jos vise podigli cenu samo da ne predje kod nas… tuzno ali istinito ….

Reply
bojan мај 15, 2012 at 12:28

ramadani mu menadzer…to ti govori sve

Reply
fringe мај 15, 2012 at 10:34

U Zvezdu moraju da dolaze igraci koji je iskreno vole bez obzira sto ce neko reci ma to su profesionalci oni igraju za pare. Slazem se. Svako mora da bude placen za to sto radi sto rece Robi, ali kad para nema i kad je tesko onda te ljubav prema klubu tera da izgaras na terenu i armija navijaca koja te bodri ti daje vetar u ledja. Zato svi ovi momci koji su odigrali ovu polusezonu zasluzuju nasu punu podrsku. SVI OD REDA! Dokazali su da su pravi Zvezdasi i hvala im na tome. A pare i uspeh ce doci. Uostalom pogledajte tim lige i igrace koji ce dobiti poziv za reprezentaciju. Svaki trud se isplati pre ili kasnije. Ako Zvezdi das makar malo ona ti vraca desetostruko, na ovaj ili onaj nacin. Eh da je to slucaj sa politicarima. Pa makar malo da daju ovom narodu gde bi mi bili, ali ne. SAMO OTIMANJE!!! 😀
Zakljucak je da svi oni koji misle da zarade ogromne pare, moze ali ne u Zvezdi ipak je ona mnogo vise od toga, za nju mora da imas SRCE.

Reply
Nemanja мај 15, 2012 at 10:18

Ako ode mikic treba dovesti TODOROVSKOG proslog leta je trbao da dodje ali ja adza sve upropastio mislim da ce ga bucko bez problema dovesti

Reply
Tuđman Franja Doživotna мај 15, 2012 at 10:03

Zašto niko živi ne pominje da najboljem desnom beku lige Miroslavu Vulićeviću ističe ugovor,i da možemo da ga dovedemo za džabe?Pare koje su planirane za obeštećenje Pauljevića dajte ovom čoveku za platu,i dobićemo kvalitet odmah,duplo je bolji od svih ovde navedenih zajedno.Jedino je pitanje da li još uvek ima motiva da trčkara po našim livadama.Druga opcija je Mamadu Bagajoko iz Slovana,svi smo se uverili u njegove kvalitete pre 2 godine,a i njemu ističe ugovor.Njegov plus je što je mlad,i što cena može da mu skoči.Mada bih ja u ovom trenutku pre izabrao Vulićevića,jer je iskusan,brz,jak,dobar u oba pravca,zna šta ga čeka na našim terenima,uklopio bi se odmah i podigao kvalitet ekipe.A mi se uhvatili Pauljevića…

Reply
realnost мај 15, 2012 at 12:00

Vojvodina neće da proda svoje igrače Zvezdi, to su rekli pre mesec dana…Plus su ti igrači kažnjeni… Jedino postoji možda neka opcija u fazonu “ pustite nas u poslednjem kolu da uzmemo bod ili tri i da igramo evropu, pa evo vam igrača“ … mada ne bih voleo da tako bude, već da evropu igraju Jagodina i Sloboda, jer su zaslužili igrama…

Reply
Ryber Palunko мај 15, 2012 at 14:08

Ako mu ističe ugovor, onda Vojvodina nema šta da proda.
Opet, Vešović, Stojković i Mikić (ako ne ode), to uopšte nije loše riješenje. Jbg, moramo skapirati gdje smo i kakvi smo s kintom.

Reply
ma мај 15, 2012 at 09:48

ako smo im prepustili Gargamela(Savica) nek ide i Pinokio(Pauljevic) pa sve da i za njega kasnije uzmu desetak miliona neki igraci jednostavno nisu za Zvezdu,pa setite se kako je odgurnuo Kasalicu u reklame i jos je trazio od sudije da mu ne pokaze zuti karton i naravno nije mu dao,jer to su isti ljigavci tj Partizanovci,Kad smo vec kod muckog i kukavickog udaranja mnogima je promakao detalj iz prvog polufinalnog kup meca kad je njihov desni bek udario Milunovica,a taj detalj,koji se moze videti na snimku na jutjubu, se dogodio u 75 minutu tacno na 74:19 i nemoguce da to nije video pomocni sudija,ali moguce da nije zeleo da vidi,a u Engleskoj bi nakon pogledanog snimka naknadno kaznili igraca,ali u Engleskoj,a u Srbiji ni Zvezdaski mediji nisu prikazali u reportazama ni sve sanse naseg tima da su neki Zvezdasi poverovali da je rival imao vise izradjenih sansi,a ustvari najopasniji su bili iz auta,a nas tim je imao akcija u kojima je ucestvovalo 6-7 igraca iako nisu sve te akcije zavrsavane sutevima,ali bolji smo bili u cistom fudbalu,jer nase akcije su zavisile od nas,a njihove od sudija i neiznudjenih gresaka nase odbrane,koja ne bi bila jaca u narednoj sezoni sa igracem Hajduka,jer to nije kvalitetan defanzivni igrac za razliku od nekih drugih desnih bekova sto se mogu dovesti,ali je bitnije pojacati tim na nekim drugim pozicijama.

Reply
Дејан мај 15, 2012 at 10:09

Одличан коментар.

Reply
Aca_Delija мај 15, 2012 at 08:53

hajduk kula… grobarska filijala o cemu mi pricamo 😀 znalo se odma da ce ovaj da ode u onaj klub,a da ce nama da ruknu cenu ko da dovodimo dani alvesa

Reply
neco-peco мај 15, 2012 at 08:26

partizan ima vise para i jako tesko se mozemo boriti za igraca sa njima. Nekada je bilo obratno, danas je tako. Igraju ili se bore za LS, imaju vece plate, vise para a kod nas plate kasne! Partizan je zimus napravio gresku jer nas je pustio da mi kupujemo sta hocemo i mi smo to iskoristili a oni su bili puni smjena, trenera, direktora….
Ako nista, dizali bi cijenu tim igracima kod menadzera i ne bi smo mogli sve da ih kupimo!Pauljevic je dobar igrac ili ce postati dobar igrac i meni je zao sto ga zimus nisu dveli kada su mogli i kada je zavisilo od Mikica! To sto je grobar, Darko Kovacevic je bio grobar i koliko jos igraca a Zoran Mirkovic cigan! To ne znaci previse i toga je bilo i bit ce!

Reply
Zvezdana мај 15, 2012 at 08:09

Sta je sa Knezevicem… realno mali Stojkovic je igracina za Pauljevica,zato pamet u glavu sa njegovim ugovorom.A bilo bi 100 % pogodak da Knezevica dovedemo

Reply
vracarac мај 15, 2012 at 02:04

ja sam uvek govorio da je laznjak i tvrdim to i dalje.Ima boljih bekova. Voleo bih da ostane mali stojkovic, ali…

Reply
MARKO мај 15, 2012 at 01:14

Molim te Robi, dovodi bre nekog normalnog desnog beka, batali Sopot, Mikica i Vesovica. Mikic verovatno ide negde, a Vesovic realno lozili se vi na njega ili ne on nema kvalitet za desnog beka.

Reply
Collonelo мај 15, 2012 at 00:02

Kako sad da vam je Mikic dobar ? Vesovic?Jel to onaj sto centrira cavke na nebu?Sto oce da prodje kroz coveka kad dribla?Jel to onaj Pauljevic u koga ste se svi kleli?Sad vam i Vesovic bolji od njega?Titula?Evropa?Cime?Ovakvim mentalitetom nikad jer sve zaboravljate brzo.Pobedili partizan?Pa?To smo ranije redovno radili …Ucenjivali?Za koga bre?ZVEZDU???Sta jel on Dani Alves?NIJE BRE !!KO GA NEMA BEZ NJEGA SE MOZE!!!!Ocemo da zalimo sto nije doso?NE !!!!SAMO NAPRED BRE !!!!!!!!! BOLI ME ONA STVAR KO JE TREBAO DA DODJE BOLI ME ONA STVAR I ZA GROBARE I ZA SVE JER VOLIM ZVEZDU I BAS BE ZABOLE KOG CE ONI DA DOVEDU JER VERUJEM U ROBIJA I OVE MOMKE!!!

Reply
zokinho мај 15, 2012 at 05:39

too bre samo rokaj…

Reply
Deki мај 14, 2012 at 23:21

Jaka stvar sto otis’o kod ovis’ druge strane brdo!!
Ce mu nadjemo mi lek, nece se naigra protiv nas!!

Reply
Бане мај 14, 2012 at 23:16

Дајте људи, будимо реални. Кад се спомињало да је практички већ код нас, сви сте говорили да је одличан, прави бек, а сад одједном не ваља. Искрено, момак је добар играч и одлично би се уклопио у тим. Штета, тако је како је, али нико не смије да уцјењује Звезду. Сада само треба наћи добру замјену за Микића који реално није неки калибар, а по мени би се ту најбоље уклопили Петковић из ОФК-е и наш Жуле.

Reply
Djolle мај 14, 2012 at 23:27

Tako je majstore, komentar kao ja da sam pisao.

Reply
Milan мај 15, 2012 at 00:36

Milan Rodic iz ofk je pravo pojacanje .

Reply
Djolle мај 15, 2012 at 01:23

Da, ali on je levi bek a mi ovde govorimo o desnom beku…

Reply
Igordelija мај 14, 2012 at 23:07

Ja ne znam sto ljudi napadaju mikica on nije los puno trci ubacuje se u napad ne znam sta vi hocete koliko smo ih platili imamo odlicne igrace

Reply
Ryber Palunko мај 15, 2012 at 14:12

Upravo tako. Svako može kopati po transfermarktu, ali možeš onoliko koliko iskopaš iz džepa.

Reply
krule мај 14, 2012 at 22:48

Hoce nece nemora tako je bilo i sa Volkovom,nije on jedini na svetu!

Reply
Alex Krycek мај 14, 2012 at 22:47

Ne znam da li je ovo tacno, procitao sam da su Partizanu odobrili da placa na rate, a da su nama zahtevali 500.000 odmah….iskreno, ni ja ne bih Zvezdi prodao igraca na rate…vidi se kako ova uprava „ispunjava“ rokove, pitanje je da li smo i Borcu platili za Lazovica…

Reply
mile мај 14, 2012 at 22:41

Jos jednom smo zaj*bali komsije 🙂

Reply
Alex Krycek мај 14, 2012 at 22:47

Cime smo ih to zajebali?

Reply
Johna pro мај 14, 2012 at 22:41

Budimo realni pravio nam je kakve takve probleme solidan je igrac, duplo bolji od Mikica, odvoji te novac za prelazni rok HOCU DA GLEDAM ZVEZDU U EVROPI !

Reply
Alex Krycek мај 14, 2012 at 22:48

Sto je dobio minuse? Zbog pravopisne greske? Pauljevic je protiv Zvezde uvek igrao odlicno, niko od nasih igraca po levoj strani nije uspevao da ga prodje

Reply
Johna pro мај 14, 2012 at 22:51

Okej, ali j.. te kad si realan, a super je igrac, mene je onom partijom totalno kupio.

Reply
mile мај 14, 2012 at 22:40

Jos jednom smo za*ebali komsije 🙂

Reply
CzvBoys мај 14, 2012 at 22:33

Tu je mali Stojković, očekujem da ima znatno veću minutažu!

Reply
Luka мај 14, 2012 at 22:33

Imamo Filipa Stojkovica,treba dati nasem detetu sansu, koji ce nam Pauljevic !

Reply
Petar мај 14, 2012 at 22:29

Cekaj sad oce li mi neko reci sto ste napisali sad onakav status na fejsbuk stranici?
“Звездаши, ускоро нам стиже велико појачање, потребно је само да се све заврши како треба! Име је тајна, али знајте да ће много значити овом тиму!“
I sta ja sam trebam da imam ne prospavane noci zbog ovoga, stvarno haos, ne znam sta da kazem. K*rac cu uciti fiziku, imam 2 keca, znaci ne znam sta da kazem….

Reply
IgOr мај 14, 2012 at 22:42

hahahaha kralju sje***e te totalno 😀 al moj predlog ti je da ucis pa kad popravis fiziku i saznas koji igrac je u pitanju da budes duplo vise radostan 😀

Reply
Alex Krycek мај 14, 2012 at 22:49

Ja cu ti olaksati: videli su Ninkovica u Hajatu, pa su na osnovu toga rekli

Reply
Petar мај 14, 2012 at 23:26

Ma ajde bre sad sam se jos iznervirao. Znam Alex to sam procitao, ali su rekli da je kao slucajno…ne znam sta da kazem…..

Reply
Petar мај 14, 2012 at 23:30

Kad bih mogao samo na makar 1 mesec da izbrisem zvezdu iz glave, ali to je ne moguce, sta je bre obo neka droga je*ote? sad krece potencijalna pojacanja za prelazni rok, finale kupa itd itd. a ja trebam da ucim, a sa druge strane kad pogledam ako ne naucim necu ici na kvalifikacije za evropu, ne znam stvarno sta mi je raditi, ovo me je ozbiljno sad ubilo, 9839 puta dnevnu zamisljam postavu zvezde, pa ovo pa ono pa ubaci ovog pa ubaci onog i sad ovo? pa stvarno ne mogu da verujem

Reply
Mikac мај 15, 2012 at 22:44

Glupi i neobrazovani su oduvek bili uz groblje, zato knjigu u šake, ne brukaj svoj klub.

Reply
Milos мај 14, 2012 at 22:23

A ja licno mislim da su oni dizali cenu tom igracu i da smo ga kupili ne bi zaradili na njemu pa cak oni ipak 30% i ko zna koliko na ruke se ne isplati + plata

Reply
D.S. мај 14, 2012 at 22:22

Petkovic,Zocevic,Pavlovski,Milijas,Knezevic.

Reply
alex86 мај 14, 2012 at 22:21

Dzombina skola je to.Svaki dalji komentar je suvisan.

Reply
Grobar nam je usao na sajt мај 14, 2012 at 22:17

Svaki komentar je dobio po 1 minus,cak i komentar o ljubavi prema Zvezdi,neki kompleksas se sunja po sajtu i gleda sta pricamo.

Reply
M.V.P мај 14, 2012 at 22:22

to sam i ja hteo da kazem…

Reply
zvezda u srcu мај 14, 2012 at 22:14

ovaj Paulijevic je promasio sport.. trebao je da trenira Atletiku, posto nista ne zna sem da trci i jos je drugi najbrzi fudbaler na svetu( bez lopte naravano )..

Reply
Milance Zvezdin Delija мај 14, 2012 at 22:11

ЉУБАВ ЋЕ САМО ЈАЧАТИ И НИШТА нас неће сломити.
И сви ти играчи, тренери, управе, па и ми сами, бићемо део једне приче, једног времена, део Звезде. И доћи ће после нас неко нови. А ЗВЕЗДА ЋЕ ОСТАТИ. Остаће грб, стадион, историја, легенде, трофеји, сећања… Остаће прича о феномену званом – ЉУБАВ ПРЕМА ЗВЕЗДИ !!!

Reply
Raka Delija мај 14, 2012 at 22:08

Ma igrač sličan Volkovu.Izvikan,trkačko grlo a tehnika 0,a volkova smo svi videli ove polusezone.

Reply
Alex Krycek мај 14, 2012 at 22:51

Volkov je protiv Zvezde odigrao kao pravi Zvezdas 😀 Pauljevic je malo kompletniji od njega ipak…

Reply
Dragan Kg мај 14, 2012 at 22:00

Ako je ovo istina onda su ovi nasi u pravu. ne treba pristajati ni na kakve ucene, pa nije on Mesi pa da postavljaju neke uslove. Ako hoce kod njih neka ide, ima jos kvalitetnih bekova u ligi, a ako ne dovedemo nikog mislim da Stojkovic i Vesovic mogu korektno da obave posao. I jos nesto, ostale su jos dve utakmice do kraja ove sezone, svi mi ce mo svakodnevno visiti ovde ocekujuci da procitamo jos neku vest iz naseg voljenog kluba, ocekivacemo vesti u vezi pojacanja, i zato u ime svih nas molim urednike ovog sajta da objavljuju samo proverene informacije, u stvari bolje je da se nista i ne objavljuje nego neke neproverene informacije.

Reply
Milos мај 14, 2012 at 22:00

Jesu li ga prodali po istoj ceni koja je i nama nudjena?

Reply
ja мај 14, 2012 at 22:16

u partizan je otisao za 100 hiljada manje… ://

Reply
Luka мај 14, 2012 at 21:59

Bilo bi fino kad bi neko mogao samo da potvrdi informaciju koju je prosledio predsednik Hajduka da Pauljevic navija za pogresnu stranu Topciderskog brda… Ukoliko je to istina, ne znam ni sto se stupalo u pregovore sa njim XD

Reply
veliki pravi zvezdas мај 14, 2012 at 21:59

Neka ih je sramota trebalo bi Crvena Zvezda da razmisli o onom igracu iz OFK ima ih dvojica Rodic i Petkovic Robi i upravo Crvene Zvezde obadvojica su bolji od ovog Paljevica Robi i upravo Crvene Zvezde

Reply
M.V.P мај 14, 2012 at 22:05

Rodic je levi bek..

Reply
M.V.P мај 14, 2012 at 21:58

kad bi uspeli da dovedemo Bagayoka, bilo bi vrh…

Reply
Ariljac мај 14, 2012 at 21:59

Definitivno…

Reply
Ariljac мај 14, 2012 at 21:57

Proslo je vreme kada ste mogli da ucenjujete nas klub!Sad ce Robi da izvadi keca iz rukava,po obicaju i eto nama novog „Mladenovica“ samo na desnoj strani! 😀

Reply
Dzoni мај 14, 2012 at 22:01

Sad ce robi da napravi od stojkovica boljeg desnog beka od alvesa 😀 a dovesce i nekog drugog cisto da se ne bi opustali nego da se konstanto bore za mesto u timu 😀

Reply
Ariljac мај 14, 2012 at 22:10

Upravo tako! 😀

Reply
Mora jednom biti bolje...Arsen Venger мај 14, 2012 at 21:55

Jel to nama stize Ninkovic ????

Reply
nscz мај 14, 2012 at 22:02

na fb stranici ovog sajta je receno da je sve vec dogovoreno sa nekim extra igracem, samo ime se drzi u tajnosti ja mislim do 21. maja za kada je robi najavio neku konferenciiju na kojoj ce pricati o prelaznom roku…i ja mislim da se radi o ninkovicu

Reply
Nemanja мај 14, 2012 at 21:53

Џомба л… Ибрахима Гаја !

Reply
aleksandar мај 14, 2012 at 21:52

A bre kao da je Dani Alves……

Reply
severna_strana мај 14, 2012 at 22:02

da bre, preterase ljudi sa pricom o njemu, kao da je ne znam sta…

Reply
delije sever мај 15, 2012 at 20:04

strogo poverljivo iz izvora fk olimpijakos veliko iteresovaje za mladog ozegovica

Reply

Leave a Comment