Moja Crvena Zvezda
Клупска дешавањаФудбал

И ФК честитао Олимпијакосу

Марко Кешељ
Марко Кешељ
Марко Кешељ

Фудбалски клуб Црвена звезда најсрдачније честита својим великим спортским пријатељима, екипи Олимпијакоса на другој освојеној титули првака Европе у кошарци, која је у Истанбулу извојевана на маестралан, непоновљив начин. У утакмици која дуго није виђена у финалима најјачег клупског такмичења, можда никада, велико срце, жеља и првенствено умеће играња игре под обручима донели су превагу тиму Душана Ивковића и највреднији клупски трофеј иде у Пиреј.

Иако су их многи оспоравали и минимализовали њихове шансе, Атињани су на Final Four у Турску отишли да покушају из другог плана да се умешају у борбу за „кров Европе“ и у томе успели. Сасвим заслужено. У првом мечу савладали су Барселону, да би у „историјском“ финалу стигли заостатак од 19 поена разлике и кошем Јоргоса Принтезиса седам стотинки пре краја на колена оборили московски ЦСКА нашег Милоша Теодосића и на тај начин дали знак својим навијачима да отворе шампањац и да велико славље може да почне.

Ово је друга титула намењена најбољој екипи у Европи коју је тим Олимпијакоса освојио, а оба пута на месту тренера налазио се велики кошаркашки маг Душан Дуда Ивковић. Такође бивши играч Црвене звезде Марко Кешељ наступио је у завршној представи у главном граду турске погодивши изузетно важан шут за три поена у посл

Вест можете коментарисати и на нашем форуму овде.

Повезане вести

8 comments

Jovan мај 18, 2012 at 22:05

Nemojte uvek zaboravljati velikog zvezdaša Peru Antića.

Reply
Anka мај 14, 2012 at 15:53

Sjajno za Olimpijakos, cestitke i Dudi i Keselju! Samo neko neka kaze da je Duda ovakav ili onakav ..oci ima da vadim. Covek koji moze komotno da se poredi sa cuvenim Acom Nikolicem! Stvaralac, odlican sportski pedagog, covek prepun motiva i sjajan strateg! Nema sta svaka cast Dudi, gubiti 19 koseva od CSKA na 12minuta pre kraja i reci igracima: „Ajmo momci, mozete da pobedite. Ovo je nasa utakmica.“ , pa to moze samo COVEK KOJI VERUJE U SVOJE MOMKE I PRAVI SAMPIONSKI TRENER. Keselj, pa njega ne treba ni da komentarisem, decko je sjajan, i sto bih volela da se vrati u Zvezdu ali to je nemoguce, sjajan igrac u svakom smislu te reci. Strasno me podseca na Dirka Novickog svojim predispozicijama, a kako bude ulazio u zrele kosarkaske godine ima da bude cak bolji i od njega! Za ovo sto sam rekla zivi bili pa videli! Cestitke Marku!

Reply
MILAN KG мај 14, 2012 at 15:28

srce mi je na mestu samo kad je panatinaikos ispao mrzim taj klub i zbog onog smrada tegeltije neka crkne p…. grobarska.bravo olimpiakos.

Reply
ironija мај 14, 2012 at 14:48

Svaka cast Lukicu na jos jednoj tituli, ali mislim da je promasio klub. ZVEZDA SAMPION treba da je, 5 godina cekamo titulu prvaka, http://images9.kurir-info.rs/slika-620×333/fudbal-crvena-zvezda-vladan-lukic-robert-prrosinecki-1328585176-115278.jpg ali kao da su medju nama ubaceni agenti koji su i pri samom dolasku u klub to znali. I izgleda da od kad smo u prijateljstvu sa Olimpijaksom.. samo oni osvajaju titule i u fudbalu i basketu, a mi ne, mozda bi bilo dobro i da ga prekinemo, sve je to lepo… ali od kad je to bratstvo krenulo na nekom vecem nivou od tad nama nista ne ide kako treba… a grci nas samo nekako koriste za svoje titule?! Nazovite me paranoicnim, ali treba da zavrsimo sa njima kao glodari sa milanistima. Samo jedan crveno-beli tim moze biti na kraju, najveci! i mislim da je svetogrdje da legendarnu pesmu „evroviziju“ prekrstavati u – nananana olimpijakos, ja je pevam nananaana Zvezda sampion.. a vi kako hocete. Za mene je Zvezda sampion, tole lopov, a olimpijakos simpatican crveno beli klub, a da su oni koji odlucuju zadnjih godina umesto na pomaganja braci u osvajanju titula, letovanja i nabavku baklji potroslili vise energije u batinjanju toleta i ostale jna rezimske lopovske mafije sad bi ovde pricali o kvalifikacijama za LS.

Reply
Da se zna ko je gazda мај 14, 2012 at 11:54

14.05.2012 00:31 Smedia
„Delije“ napale „Grobare“ kod Knjaževca: Tukli ih metalnim palicama!
Posle finalne utakmice Kupa Srbije za rukometaše dogodio se incident.

Prilikom povratka iz Bora, gde je odigran finalni turnir, navijače Partizana kod Knjaževca su sačekale pristalice Crvene zvezde.

Kako prenosi Sportski žurnal, navijači crveno-belih razbili su prednje staklo na minibusu u kojem su se nalazili „Grobari“.

Kada su izašli da vide šta se dešava, opkolile su ih znatno brojnije „Delije“ i tom prilikom ih pretukli metalnim palicama.

Trojica navijača Partizana sa težim povredama prebačena su u bolnicu u Knjaževcu, gde je zbrinuto i nekoliko lakše povređenih.

Tokom sukoba, napadači su ubacili molotovljev koktel u minibus, koji je izgoreo.MI SMO CIGANI NAJJACI SMO NAJJACI !!!

Reply
JOle мај 14, 2012 at 12:10

Ima nas svakakvih… tuzno

Reply
Dzoni мај 14, 2012 at 12:33

I treba da se hvalimo time što se okupila grupa retardirane, podvodljive, pijane dece i napala ljude koji su išli da navijaju za svoj klub (pa nek’ je i Partizan)..?

Reply
MaX мај 14, 2012 at 12:40

Ti si za Lazu !!!!

Reply

Leave a Comment