Moja Crvena Zvezda
Женски фудбалФудбал

Леминд лавице – Ц. звезда (жене) 0:2 (0:1)

Детаљ са утакмице, Леминд -Звезда
Детаљ са утакмице, Леминд -Звезда
Детаљ са утакмице, Леминд -Звезда

Стадион: у Мрштанима
Гледалаца: 400
Судија: Надица Ашанин (Јагодина)
Стрелци: А. Пешић у 6. и Коркоран у 75. минуту

ЦРВЕНА ЗВЕЗДА: Кларк, Добросављевић (Живановић), Теодосијевић, Коркоран, Бобић (Матић), Попов (Мијатовић), Лазаревић (Ђорђевић), Ерац, М. Пешић, А. Пешић (Милиновић), Павловић. Тренер: Дарко Стојановић.

Фудбалерке црвено-белих су наставиле пролећни победнички низ, овај пут првенственом победом у Мрштанима: Леминд лавице Орион – Црвена звезда 0:2 (0:1). Наша екипа је повела већ на почетку утакмице, поготком Милене Пешић у 6. минуту. Питање победника је решено четврт часа пре краја меча, голом Американке Таре Коркоран. После одличног центаршута из слободног ударца, Коркоран је била највиша у скоку и са десетак метара на ефектан начин затресла мрежу и тако, испоставило се, поставила коначан резултат. Утакмица је одиграна по прохладном и облачном времену, али без кише. Терен је био у добром стању.

– Обе екипе су играле коректно, а ми смо на крају оправдали улогу фаворита. Било је доста публике, а долазак фудбалерки Звезде је био прави празник фудбала у Мрштанима. Могли смо и убедљивије да славимо, али наше играчице су већ мислима били окренуте ка наредном двомечу против крушевачког Напретка у првенству и полуфиналу Купа Србије. Оба меча биће одиграна на Маракани са почетком у 17 часова, првенствени у суботу 19. маја, а полуфинале домаћег купа је на програму четири дана касније, у среду 23. маја – рекао је Дарко Стојановић, тренер и директор ЖФК Црвена звезда.

После двадесет одиграних кола у шампионату Србије у фудбалу за жене, врх табеле изгледа овако: Спартак 55 бодова, Црвена звезда 52, Напредак 49, Машинац 49…

Вест можете коментарисати и на нашем форуму овде.

 

Повезане вести

1 comment

Laki мај 14, 2012 at 12:49

Cisto da kazem da se ispravi greska…:
strelci:A.Pesic
a onda ste napisali:Nasa ekipa je rano povela strelac je bila milena pesic….aj uzdravlje.

Reply

Leave a Comment