Moja Crvena Zvezda
Домаћа такмичењаКошарка

Црвена звезда-БКК Раднички (Пионир,19 часова)

Кошаркаши Црвене звезде у 10. колу Агрожив Супер лиге у среду, 9. маја од 19 сати у дворани Пионир дочекују БКК Раднички. „Крсташи“ су у првом делу сезоне победили нашу екипу, направили још неколико добрих резултата и онда „престали да играју“.

Наша екипа силно мотивисана да врати дуг из првог дела сезоне и после победе у гостима код Меге, мораће и поред лошије форме Радничког БКК да пружи максимум како би дошли до жељених бодова. Противник се не сме потценити, имају 12 играча у ростеру који могу да погоде тројку у сваком тренутку и то је нешто на шта посебно треба обратити пажњу. У утакмицу се мора ући свом снагом, да не би дошли у ситуацију да јуримо после прве четвртине двоцифрену предност противника као против Меге у првом делу сезоне.

Екипу БКК Радничког са клупе предводи Гаги Николић, у ростеру предњаче плеј Марко Болтић, који је одличан асистент, и Драгољуб Китановић. Ту је и искусни Зоран Осмокровић, па затим и Мицовић, Гацић… Треба напоменути да су екипу пре пар дана напустили Младен Шљиванчанин и Дарко Балабан.

Утакмица са БКК Радничким имаће и свечарски карактер с обзиром да ће од стране Звездиних симпатизера капитену Вуку Радивојевићу бити уручен симболичан поклон. Повод за то је чињеница да је у мечу са Војводином у Новом Саду Вук Радивојевић одиграо своју 288. утакмицу у црвено-белом дресу чиме је заузео десето место на вечној листи.

Улаз на трибине „Пионира“ вечерас ће бити бесплатан, а утакмица почиње у 19 часова.

Вест можете коментарисати и на нашем форуму овде.

 

Повезане вести

3 comments

Dejan мај 9, 2012 at 19:15

Ima li igde prenos?

Reply
nemke мај 9, 2012 at 19:04

Ako nekom treba link za pracenje rezultata evo
http://www.kls-live.com/live.php?id=crv_bkk

Reply
kalu мај 9, 2012 at 13:24

Ima bre da ih zgazimo i nadam se da ce biti vise navijaca posto je ulaz besplatan.

Reply

Leave a Comment