Moja Crvena Zvezda
ПрипремеФудбал

Перовић: „Пун стадион је највећи мотив“

Првотимац Црвене звезде Марко Перовић коначно се опоравио од повреде колена и потпуно је спреман и оран да истрчи пред пун стадион „Караискаки“ на коме ће данас од 18:30 часова пријатељски меч одиграти Олимпијакос и наш тим. Клуб из Пиреја који слави освајање 39. титуле у националном шампионату свакако је мотив за наше младе играче да покажу колико могу и пруже свој максимум. Марко је и пре десет година тренирао у кампу Олимпијакоса о коме говори бираним речима.

„Тренинг центар је сјајан. Био сам овде са Црвеном звездом на почетку сениорске каријере и тада и сада мислио да један велики клуб, какав Олимпијакос сигурно јесте, треба да има овакав тренинг камп. Осим што прелепо изгледа, има и врхунске и све друге неопходне услове за добар рад“, изјавио је Перовић.

Иако је меч најављен као ревијални, повратник у редове црвено-белих не мисли да ће такав и бити.

„Свима нама који смо мање играли и немамо много уписаних минута на терену, овај меч доста значи. Пуни смо жеље да сутра одиграмо добар и квалитетан сусрет у сјајном амбијенту који ће заједно приредити навијачи оба клуба„, закључио је Перовић.

Вест можете коментарисати и на нашем форуму овде.

 

Повезане вести

Leave a Comment