Moja Crvena Zvezda
ПрипремеФудбал

Милуновић: „Да покажемо колико можемо“

Играчи који су зимус пристигли у наш клуб одликују се великом срчаношћу и љубављу према црвено-белом дресу. Један од предводника оваквог новог таласа и тренда на Маракани је Лука Милуновић, млади нападач који је у неколико наврата показао да је играч на коме може да се заснива будућност најтрофејнијег српског клуба. Свестан је да се упорност и труд увек исплате, као што се свако опуштање кажњава.

„Верујем да ћемо саиграчи и ја максимално озбиљно ући у утакмицу са Олимпијакосом. Очекујем добру утакмицу, против јаког противника, биће то права провера за све нас. Дошли смо да покажемо шта и колико знамо и можемо и верујем да ћемо подстакнути сјајним амбијентом у који не сумњам одиграти најквалитетније што можемо“, изјавио је Лука и додао да изузетно као и сваки навијач Звезде симпатише Олимпијакос.

Префикс ревијални пред данашњи сусрет по Лукином мишљењу може да стоји само због повода одигравања меча, на терену очекује праву такмичарску утакмицу.

„Ова квалитетна провера нам може помоћи умногоме да останемо у добром ритму и да направимо добру увертиру пред утакмицу у суботу са Радом, односно за нас најважнији сусрет сезоне, финале Купа. Ово у Атини је јака провера кроз коју екипа може да напредује и да стекне ново искуство. Уосталом, ако против тима као што је Олимпијакос покажемо да вредимо, то значи да смо заиста квалитетни“, резонује Милуновић.

Вест можете коментарисати и на нашем форуму овде.

Повезане вести

2 comments

gile мај 9, 2012 at 12:48

na sport klubu nema prenosa…barem ne pise na njihovom sajtu….jedino ako zele da nas iznenade 🙂

Reply
Raka Delija мај 9, 2012 at 13:17

Андријашевић је синоћ за време преноса меча Ливерпул-Челси рекао да постоји могућност директног преноса ЦЗВ-ОЛИ,али да није ништа сигурно

Reply

Leave a Comment