Moja Crvena Zvezda
Домаћи шампионатФудбал

Чава: „Гол награда за труд“

Добре игре овог пролећа везиста Црвене звезде Милош Димитријевић крунисао је својим првим голом у црвено-белом дресу, на сусрету против Јагодине који је касније се испоставило, решио питање победника.

– Наравно да сам срећан због гола, то ми је награда за рад и труд који сам уложио у претходном периоду. Добро сам тренирао, максимално се залагао играо добро, и то ми се вратило. Не бих себе истицао у први план, играли смо против добре екипе и ова победа нам много значи како бисмо дочекали дерби у добром расположењу. Свесни смо да утакмица у следећем колу не може да реши питање првенства, али увек је лепо победити вечитог ривала. Добили смо их претходна два пута, зашто не бисмо и трећи? – истакао је Димитријевић.

Лепом голу који је постигао Чава, претходила је лепа акција као и дриблинг Звездине седмице, којим је избацио из игре дефанзивце Јагодине, и оставио себи простор за несметан шут.

– То се тако наместило. У фудбалу одлуке морају да се донесу у делићу секунде, и проценио сам да је боље да направим дриблинг пре ударца, и испоставило се да нисам погрешио. Имали смо још шанси и прилику да убедљивије победимо, али и поред тога мислим да треба да будемо задовољни – констатовао је Димитријевић.

Милуновић – Хвала навијачима!

Утакмицу против Јагодине обележиле су три ствари. Долазак Звонка Милојевића, првенац Милоша Димитријевића у црвено-белом дресу, и сјајан потез Луке Милуновића пред крај првог полувремена, када је у стилу великих мајстора извео акробатски шут, тзв. маказице, али нажалост голман Шимић је сјајно интервенисао.

– Наравно да бих волео да сам постигао гол, јер би заиста био леп. Честитам голману противничке екипе на одбрани, а ја ћу се трудити да на неком другом мечу поново постигнем гол. Размишљам на начин, да је требало постигао бих га. Нека ми се врати на некој другој утакмици, и нека тај мој гол донесе Звезди победу и бићу пресрећан – рекао је Лука, и дао своју оцену утакмице:

– Мислим да смо добро одиграли и ова победа нам много значи јер представља увертиру пред вечити дерби. Посебно бих се захвалио навијачима који су и данас песмом носили мене и моје саиграче до нове победе. Заиста је част и задовољство играти пред Делијама – закључио је Милуновић.

Повезане вести

2 comments

Žile апр 29, 2012 at 14:36

Čava je zaslužio gol,imao je u prethodnim utakmicama nekoliko odličnih šuteva,ali su golmani sjajno branili.Mislim da najviše može da pruži na poziciji iza 2 napadača,jer ima dobru tehniku,pas u prostor i dobar šut(još se sećam šta nam je radio dok je igrao u Radu).Ali pošto mi igramo drugačiji sistem Robi ga nikako ne bi smeo stavljati na zadnjeg veznog zato što nema brzinu i imamo igrače koji su jači u duelima od njega.Videli ste juče koliko je bolje igrao nego protiv n.pazara kad je bio zadnji vezni iako je igrao L.Milivojević(kome je to prirodna pozicija).Čavo samo nastavi da se boriš!

Reply
Spiritus апр 29, 2012 at 14:03

Cavo jeste da ti je drag i onaj drugi klub cije se ime ne izgovara da se ne pogane usta – al postaces i ti Delija ! Zvezda se svima uvuce pod kozu !!! A i gotivim te ko igraca i drago mi je da igras sve bolje i bolje. Ostani u Zvezdi pa da sledece godine slavimo titulu.

Reply

Leave a Comment