Moja Crvena Zvezda
Архива

Zveda bi Ćosića, Ćosić bi u Zvezdu

Uroš Ćosić

Posle objavljivanja u medijima da je Crvena zvezda zanteresovana da u svoje redove vrati, makar na pozajmicu, Uroša Ćosića, oglasio se i mladi fudbaler izjavom da je spreman da se vrati u Beograd.

„Danas se sa priprema iz Španije vraćamo u Moskvu. Možda ću tada nešto konkretno čuti. Iskreno, do sada ljudi iz CSKA nisu sa mnom kontaktirali i rekli da Crvena zvezda želi da me dovede. Mada bih voleo da se vratim u voljeni klub, baš bih voleo. Ranije sam rekao da volim Zvezdu više nego išta na svetu i da sam uvek sanjao da zaigram u „rupi“, rekao je Ćosić.

Kako se može čuti od izbora bliskih Marakani, priča oko Uroša nije tako nova kao što se u prvi mah pomislilo. Ideja postoji od ranije, sada se krenulo u realizaciju. Ono što je posebno interesantno jeste što se na pojedinim portalima i forumima prenela priča kako će Gasprom, u slučaju Zvezdinog osvajanja titule i ulaska u Ligu šampiona, otkupiti njegov ugovor od CSKA, posle čega bi Uroš ponovo bio naš fudbaler. Koliko ima istine u ovim pričama, znaćemo tek ako se Ćosić i vrati u klub, a do tada možemo samo da nagađamo i pretpostavljamo.

U takvom epilogu transfera, povratak mladog asa sigurno bi predstavljao dobar potez, bez ikakve sumnje.

Повезане вести

6 comments

Comments are closed.