Moja Crvena Zvezda
ВажноКошаркаНајновије

Црвена звезда и Лазић зову: Звездаши, сви у Арену!

Пред кошаркашима Црвене звезде Меридианбет је последњи овосезонски изазов на домаћем терену у Евролиги – четвртак од 19 часова снаге ће одмерити са екипом Олимпијакоса.

Јасно је да ће КК Црвена звезда имати тежак задатак пред собом, пошто им у госте долази екипа која ће се борити за фајнал-фор, али и актуелни вицешампион Европе.

Није само последња утакмица у Евролиги ове сезоне оно због чега би сваки навијач требало да у четвртак увече буде у Београдској Арени. Наиме, Клуб ће на мечу против тима из Пиреја обележити 50 година од прве и за сада једине европске титуле.

Поводом прославе 50. годишњице од освајања првог и за сада јединог европског трофеја у историји КК Црвена звезда, клуб је припремио спектакуларан догађај на утакмици против Олимпијакоса, а о свему смо водили рачуна – од посебног дреса који је за ову утакмицу обогаћен једним детаљем, преко брошуре и плакета, до кратког програма на полувремену утакмице на коме ће се наћи и неки од актера финала из далеке 1974. године.

Клуб овим поводом прави и посебан филм у коме ће говорити бројни актери и сведоци тог времена и успеха, који ће бити емитован у наредом периоду као још једно сведочанство и подсетник на овај историјски успех!

Због свега наведеног, капитен нашег тима Бранко Лазић имао је посебну поруку за све Звездаше.

– Звездаши, дођите да у последњој евролигашкој утакмици испунимо Арену и пошаљемо заједно најлепшу црвено-белу слику. Ваша подршка пред најважнији део сезоне нам је јако важна. Идемо заједно у нове победе!

Карата за утакмицу са Олимпијакосом и даље има у продаји, а можете их купити по уобичајеној процедури, на свим продајним местима нашег партнера Тицкетс.рс као и онлине на сајту www.tickets.rs.

The post Црвена звезда и Лазић зову: Звездаши, сви у Арену! appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment