Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеФудбал

Гутеша: Пуна Маракана је врхунац фудбала, свако машта о таквом дебију

У пријатељској утакмици против Зенита, деби за Црвену звезду уписао је талентовани чувар мреже Иван Гутеша и оставио одличан утисак.

Феноменалан је осећај, иако је пријатељска утакмица, било је преко 40 хиљада људи, и заиста прелеп амбијент. Свако ко замишља деби за Звезду, мислим да у глави прави такав сценарио. Драго ми је да смо све то крунисали и победом, тако да ћу ово памтити до краја живота. Срећан сам и што нисмо примили гол и то је заиста заслуга читаве екипе. Давали су ми ветар у леђа, баш сам осећао подршку све време – почео је голман рођен 2002. године у Вршцу.

Како каже Гутеша, треме је било док није почело загревање, а искуство са утакмице биће му изузетно значајно пред наставак сезоне.

– Више је то било неко позитивно исчекивање да утакмица почне, него класична трема, али је и то нестало чим смо изашли на загревање. Једноставно, фокус се пребацио на терен. Свакако да ће читав овај амбијент много да ми значи за наставак сезоне. Мислим да је пуна Маракана врхунац фудбала. Све то је додатно искуство за оно што ме чека са Графичаром.

Интересантна ствар повезује Ивана Гутешу и тренера Владана Милојевића.

– У Звезду, коју волим од малих ногу и која је породично наслеђе, сам дошао 2017. године и прва утакмица тада је био Краснодар на Маракани. Сећам се да сам је гледао и невероватно ми је да ме сада тренира Владан Милојевић, који је и тада био на клупи Звезде и донео много успеха нашем клубу.

Сања Гутеша Звезду, али је “на земљи” и свестан са

Свестан сам да је лед пробијен, тако да треба само да наставим да радим и да се трудим. Имам још много снова са Звездом, али управо кроз посвећеностн они могу да се испуне – рекао је Гутеша.

The post Гутеша: Пуна Маракана је врхунац фудбала, свако машта о таквом дебију appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment