Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеФудбал

Милојевић: Навијачи направили прелеп амбијент, више од пријатељске утакмице

Славила је Црвена звезда у пријатељском мечу са Зенитом резултатом 1:0, а шеф стручног штаба нашег тима – Владан Милојевић је сумирао утиске након дуела два приајтељска клуба.

Права пријатељска утакмица, чак и више од тога. Играли смо против реномиране екипе Зенита, првака Русије. Играчи знају моју филозофију, без обзира на противника, нарочито када играмо на Маракани. Носимо Звездин грб и бранимо црвено-беле боје, те морамо да се понашамо сходно нашој богатој историји. Утакмица је била добра, квалитетна и садржајна. Можда смо могли да видимо још голова, али резултат није у првом плану. Драго ми је да су се представили у сјаном светлу млади фудбалери. Сматрам да имамо светлу будућност, јер се ради о играчима који су поникли у Омладинској школи и за њих је ово велико искуство – рекао је Милојевић.

Захвалио се шеф стручног штаба Црвене звезде навијачима на сјајној подршци, али и истакао да се екипа брзо спрема за наредни меч у домаћем шампионату.

– Знамо односе са братском Русијом. Навијачи су направили леп амбијент. Са друге стране, окрећемо се нашим обавезама у првенству и спремамо се за наредни дуел.

Осврнуо се искусни тренер на младе фудбалере који су имали прилику да осете хук Маракане на вечерашњем мечу.

Имали смо у тиму доста младих играча – фудбалера који наступају за Графичар и ОФК Београд. Морам да им се захвалим на раду и послушности, а сигурно да није било лако припремити овако захтеван дуел. Момци су први пут осетили како је играти пред оволиким бројем навијача на Маракани. То их надамо се чека у будућности. Поносам сам како су изгледали на терену и дали су све од себе. На њима је да наставе да раде и сигурно ће бити прилике да покажу свој таленат. Црвена звезда не треба да брине за будућност.

Говорио је Милојевић о фудбалерима који су део националних тимова током репрезентативне паузе.

– Прве доласке очекујем у среду. Имамо много репрезентативаца, односно играча који представљају своје државе. Све то нам отежава рад у овом периоду, али од среде ћемо сви бити заједно и припремаћемо се за тешку утакмицу у суботу против Јавора у Ивањици.

Радује искусног тренера брз опоравак Драговића и Милуновића, док је Иванић пропустио меч из превентивних разлога.

Иванић има минималан проблем. Нисмо хтели да ризикујемо. Играчи нам се полако враћају. Драговићев опоравак се одлично одвија, као и Милуновићев. Очекујем да ћу брзо имати све играче на окупу на тренингу – закључио је Милојевић.

The post Милојевић: Навијачи направили прелеп амбијент, више од пријатељске утакмице appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment