Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеФудбал

Бесплатан улаз за децу до 14 година против Радничког 1923

Као што је то била пракса на претходним суперлигашким мечевима, Црвена звезда ће отворити капије на истоку Маракане за све малишане узраста до 14 година на утакмици у недељу против Радничког 1923.

На дуелу против крагујевачког Радничког, који је заказан за недељу – 17. март од 16 часова, очекујемо велику посету дечака и девојчица на источној страни стадиона “Рајко Митић”. Деца до 14 година ће поново бесплатно моћи да бодре црвено-беле у борби за шампионску титулу, те својом енергијом дају снагу изабраницима Владана Милојевића за нову победу.

Подсећања ради, услов да малишани бесплатно присуствују мечу јесте да буду у пратњи једне одрасле особе која поседује карту за предстојећи меч. Улазнице су у продаји ОНЛАЈН, док ће продаја на благајнама бити у субуту (од 11 до 16 сати) и недељу (од 10 часова до почетка утакмице).

Цене карата су:

Север – 400 динара
Исток – 500 динара
Запад – 700 динара
Трибина „Синиша Михајловић“ – 1400 динара
ВИП 1 – 6500 динара
ВИП Галерија – 8000 динара

Подсећамо да је изузетно важно да на утакмици против Радничког из Крагујевца северна трибина буде испуњена, како бисмо били ветар у леђа првотимцима Звезде, пре свега сада када је најпотребније, а затим и до краја првенства.

The post Бесплатан улаз за децу до 14 година против Радничког 1923 appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment