Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеФудбал

Задржимо ниво – Звездин просек овог пролећа – 29.000

Црвена звезда ће се уочи 26. кола Суперлиге, у недељу од 16 часова, састати са екипом Радничког из Крагујевца на стадиону ,,Рајко Митић“. Ствари су дошле на своје место – сад по титулу Звездо!

Црвено-бели се налазе у одличној форми од када је Владан Милојевић задужио други мандат у клубу. Звездин ,,Супермен“ не зна за пораз, те је ове године забележио 10 победа и само један реми. Наш тим је ушао у пролећни део сезоне са јасним задатком, освојити седму узастопну титулу у домаћем првенству, а тренутно се налазимо тамо где припадамо, пошто смо победом у Нишу заузели трон. Играчи су у невероватној форми и играју најбољи фудбал ове сезоне, што смо могли да видимо у вечитом дербију и осталим тешким утакмицама ове године.

Важан фактор у успесима клуба су и навијачи, наш 12. играч. Пратиле су нас феноменалне атмосфере од почетка пролећног дела, кореографије на премијери, гласно исказивање подршке клубу против Чукаричког, као и журке са балонима на вечитом дербију. Не можемо изоставити и гостовања, где нас Звездаши прате куда год да одемо, од најсевернијих делова земље до најјужнијих. Славили смо у Нишу са навијачима повратак на прво место, а време је да подвиг крунишемо и у нашој кући и да дамо ветар у леђа фудбалерима, да наставе да раде вредно до нове титуле.

Звезду просечно овог пролећа гледа 29 хиљада навијача, а пред звездашима је велики изазов да покушају у недељу да понове просек.

The post Задржимо ниво – Звездин просек овог пролећа – 29.000 appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment