Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеФудбал

Звезда и Моцарт фондација у посети Сигурној кући

Црвена звезда и Моцарт фондација на Дан жена желе још једном да укажу на важност борбе против насиља у породици, а нарочито над женама, које су посетили у Сигурној кући и обрадовали их поклонима.

Друштво дамама је правио шеф стручног штаба нашег клуба – Владан Милојевић. Фудбалски клуб Црвена звезда искористио је осми март да посетом на тренутак улепша тешку свакондевницу корисницама ове куће, те им уручи поклони, као и њиховим малишанима.

Стратег наше клуба – Владан Милојевић је истакао да је веома битно да сваки дан, буде Дан жена.

Много ми значи посета, веома сам се обрадовао због геста на који смо се одлучили. Васпитан сам у породичном духу. Не бисмо смели само осмог марта да обраћамо пажњу на жене. Мислим да су даме пре свега јако битна бића за нас, за мене можда и најбитнија. Човек сам који гаји породичне вредности, носим то из мог васпитања, а имам и сина и ћерку. Пожелео бих да жене које се налазе у Сигурној кући нађу своју срећу, а сигуран сам да ће у томе и успети. Живот је један маратон, дуг, са пуно искушења, надам се да ће кроз сва искушења да прођу брзо и нађу срећу са њиховом децом – поручио је Владан Милојевић.

Истакао је Милојевић да ће даме увек моћи да се ослоне на наш фудбалски клуб.

Црвена звезда је велики клуб, друштвено-одговорна организација и то је наш посао. Потребно је да отварамо очи, а не да их затварамо пред проблемима, да помажемо колико можемо. Веома сам поносан као тренер на свој клуб, јер смо данас дамама приредили леп гест. Црвена звезда ће увек овим женама стајати на располагању. Морамо да схватимо да је сваки дан заправо Дан жена и на њих да обраћамо пажњу јер су оне најлепша и најбоља бића на свету. Кад стојите пред овим женама и видите њихове осмехе то је увек непроцењиво – закључио је Владан Милојевић.

Задовољство због још једне посете Црвене звезде и Моцарт фондације истакла је координаторка Сигурне куће – Весна Станојевић.

Посета много значи, али ово није први пут да се ФК Црвена звезда сетио жена и обрадовао их за осми март, то је био случај и на дан Нове године. Њима то много значи, даје им наду, да неко мисли на њих. Данас смо се овде окупили како бисмо им послали поруку да нису саме. Сматрам да овај празник треба обележавати, јер неке друге жене су страдале да бисмо ми данас били оно што јесмо. Пажња женама треба да се указује сваког дана у години, не мислим да сваког дана треба да им се купује цвеће, него да оне имају осећај да су битне и да нико нема право да их напада, омаловажава и сматра грађанима другог реда, што се код нас већ годинама догађа. Захваљујем се Црвеној звезди и Моцарту, што су дошли и нама свима од овог празника направили један прелеп доживљај – рекла је Весна Станојевић.

The post Звезда и Моцарт фондација у посети Сигурној кући appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment