Moja Crvena Zvezda
Домаћи шампионатФудбал

Акције пред Хајдук

Поштовани Звездаши,

Обавештавамо вас да ће на предстојећој утакмици коју Црвена звезда игра против Хајдука из Куле, у суботу, 31. марта улаз на источну трибину нашег стадиона бити бесплатан за чланове. Тачније, сви ви који имате чланску карту нашег клуба можете у сервису за чланство, (радно време од 9 до 17 сати) подићи бесплатну улазницу за источну трибину, за секторе пет и шест. Уколико сте скоро потписали приступницу или вам чланска карта још није достављена можете своју улазницу за суботњи меч преузети и са доказом о уплати, односно уплаћеној чланарини. Карте можете преузети у четвртак и петак у просторијама Сервиса за чланство на западној трибини нашег стадиона или на дан утакмице на нашим штандовима у периоду од 16 до 18 часова.
За све додатне информације и информације о истеку васе чланарине позовите бројеве сервиса за чланство 011/3679204 и 0113679206.

Сви они који поседују сезонске карте, на дан утакмице моћи ће да остваре специјалан попуст на ЗИП дукс ЦЗБГ од 35%, у Red Star Shop-овима на западној трибини нашег стадиона, односно у Краља Милана 23.

ФК Црвена звезда такође обавештава своје навијаче да ће сходно ономе што је чинила и последњих година, и на утакмици против Хајдука имати акцију за своје навијаче, под именом „Carlsberg“ трибина.

Свако ко донесе две празне лименке Лав пива са Звездиним грбом, које ће убацити у специјалне контејнере за рециклажу, добиће бесплатну карту за утакмицу на лицу места и тиме стећи могућност да уђе такође на источну трибину нашег стадиона (сектори пет и шест).

Напомињемо да се у оквиру ове акције алкохолисана лица неће пуштати на јужну трибину, и да ће провера бити врло ригорозна.

Такође, нови партнери чланства постали су Ауто сервис “Мацура” и Baterry центар.

Повезане вести

13 comments

vlajko мар 29, 2012 at 01:21

Извините стварно што овде постављам то питање, али интересује ме да ли Касалица може да игра за нашу репрезентацију, колико сам видео он је Црногорац? Податак је са Википедије, па зато и питам јер се зна већ да тамо може свако да напише шта хоће. Иначе, баш сад читам на Моцарту Робијеву изјаву, и толико ми је срце пуно да не могу да опишем, нисмо ни свесни какву величину имамо на клупи! Што се игре тиче у ових неколико кола, задовољан сам, може још мало боље у задњој линији али у односу на први меч против Спартака смо се и ту доста поправили. И да, моје неко мишљење је да је Михајловић наш најбољи штопер, али ко ме пита за то кад су резултати овакви какви су, нема се шта замерити, зар не? Само напред момци у нове победе, види се одмах да можете много, ово је најбољи прелазни рок откако ја пратим Звезду. И запамтите моје речи, нисам пророк, али титулу ће поново одлучити дерби!

Reply
Anka мар 29, 2012 at 09:17

Pitanje ko je kucao na wikipediji podatke o njemu. Tako da ja bas mnogo neverujem wikipediji. Ako su ga tako ocenili po drzavljanstvu ili rodjenju, a ne po onome kako se on oseca onda su to neko neuk pisao. Na zalost niko na ovim prostorima ne razlikuje geografski pojam od osecaja pripadnosti nekom narodu, zato imamo toliko krvi na ovom tlu, i vestacke drzave.

Reply
Стефана МЦЗ мар 29, 2012 at 10:31

Pitaćemo Kasalicu da li očekuje poziv za reprezentaciju, i od koje od ove dve države. Videla sam i ja podatak sa Vikipedije, ali na zvaničnom sajtu piše da je Srbin, a nekako imam više poverenja u njih, jer na Viki može da napiše ko šta hoće, samo treba da se registruje.

Reply
MrRedStar мар 29, 2012 at 11:49

Ljudi Kasalica je iz Crne Gore, kao sto sam i ja, verovatno se i on oseca Srbinom, kao sto je slucaj sa Vucinicem, ali budite svesni da kada je u pitanju repka, mnogo je faktora koji uticu na to za koga cete igrati. Najbolje znam po primeru svog sugradjanina Sase Pavlovica i pritiscima koji su na njega vrseni da igra za CG.
Na kraju krajeva to je najmanje bitno, svima njima zelim dug zivot, srecu i uspeh na sportskom polju, a za koje od 2 srpse repke ce igrati, meni to stvarno nije bitno.

Reply
Dragon мар 28, 2012 at 20:20

i ja se slažem sa mnogima..pošto nisam iz BG-a nit iz Srbije ne mogu kada poželim, da odem i uzmem neku majicu ili šta god…a i ovo šta sam našao posle zadnjeg derbije ne liči baš na nešto čime možemo da se hvalimo (mislim zbog renome-a kluba)..nit ima drresova KK, nit šorceva, majice sve na 1991 jednu sam i kupio (prvaci sveta)..ali stvarno mislim da treba i mora to i bolje i lepše da imamo..od 6 naručenih majica…ja sam dobio dve..stvarno sam razočaran..pozz

Reply
Raka Delija мар 28, 2012 at 19:28

http://www.mozzartsport.com/vesti/14352/svi-hoce-robija–robi-hoce-samo-zvezdu/
„Znam da zvuči kao demagogija, ali ja nisam u Zvezdi zbog novca“
ROBI-ČOVEK VELIČINA!!!

Reply
jagodina navija za zvezdu! мар 28, 2012 at 18:44

SVI NA STADION!

Reply
BAJKOVIC мар 28, 2012 at 17:56

Znam da cete mi sad nalupati minusa ali ja jednostavno moram nesto reci! Odavno ali odavno nismo uradili kvalitetnu majicu. Mali komsijski klub radi mnogo ljepse majice od nas.Daj za ovo sezonu uradite nesto kako valja, tipa na ledjima natpis CRVENA ZVEZDA a naprijed 1991, prijedlog za delije, na ledjima DELIJE SEVER naprijed 1989!

Reply
boki мар 28, 2012 at 18:13

zna li ko imali da se kupi
dres prije nego sto su uveli ovu repliku iz 91..stari je grb okrugli …znaci prije nego sto je robi dosao..imal dje 🙂 poz za delije

Reply
Vlada Tosic мар 28, 2012 at 20:04

Imas cini mi se u MAX SPORTU U NS-u…

Reply
DSDS мар 28, 2012 at 18:20

Комшијске мајице су баш „иновативне“ ..
Глупо је уопште поредити их са нашим..
А мислиш ли да треба мало да одморимо са том 1991. ?
Имамо хиљаду модела тог типа , само ниси обавештен, па зато и добијаш минусе..
Уосталом , сајт delijeshop се не ажурира благовремено , па ако си гледао на њему , пропустио си доста.
Иди у радњу на западној трибини, па тек онда критикуј …

Reply
BAJKOVIC мар 28, 2012 at 18:25

Otisao bi rado ali zivim 300 km od Beograda.Kad vec spomenu delijeshop, htio bi narucim neka majice ali pise da neki artikli nisu dostupni i to stoji vec godinu dana, zna li neko u cemu je problem?Postoji li jos neki sajt, da se mogu naruciti majice delija?

Reply
DSDS мар 28, 2012 at 18:48

Сад баш гледам , неких артикала нема уопште на интернету .. Ни фотографија.
То није ок , с обзиром да имамо армију навијача ван земље и у удаљеним деловима Србије..
Опет , мислим да им нисте циљна група јер не желе да неке мајице може да има свако, већ да је то привилегија оних који долазе на утакмице..
Најбоље је да неког кога познајеш у БГ , пошаљеш да ти купи , па да ти пошаље пост експресом неки нови модел..

Reply

Leave a Comment