Moja Crvena Zvezda
ВажноКошаркаНајновије

Карте за Макаби, ПАО, Виртус и Мегу у продаји од четвртка

После серије гостовања пред кошаркашима Црвене звезде Меридианбет је серија утакмица на домаћем терену у кратком временском интервалу, која почиње након гостовања екипи Монака у 28. колу Евролиге.

Серију домаћих утакмица црвено-бели започињу у недељу, 10. марта против Крке у хали Александар Николић.

Први евролигашки дуел је против екипе Макабија, који је заказан за 14. март од 19 часова у Београдској Арени, а већ следеће недеље је на програму и дупло коло у Београду. Прва утакмица ове серије заказана је за 20. март, где ће се КК Црвена звезда састати са Панатинаикосом од 20 часова. Само два дана касније, уживаћемо у још једном врхунском дуелу, овога пута против екипе Виртуса, са почетком у 19 часова. Цене карата за три утакмице Евролиге су следеће:

Карте за ове дуеле биће у продаји од четвртка, 7. марта, од 10 часова а продаја ће се вршити по уобичајеној процедури, на свим продајним местима нашег партнера Tickets.rs као и онлине на сајту www.tickets.rs.

За крај ове мини серије утакмица на домаћем терену очекује нас дуел 24. коло АБА лиге са екипом Меге у Арени, 25. марта од 20 часова. Цене карата за ову у утакмицу су следеће и биће у продаји од седмог марта:

Карте ће се продавати и на дан утакмица на благајнама Београдске Арене (јужна страна) од 12 часова до почетка утакмице.

Звездаши, очекујемо вас, као и до сада у великом броју, да сви заједно пошаљемо најлепшу црвено-белу слику из Арене!

The post Карте за Макаби, ПАО, Виртус и Мегу у продаји од четвртка appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment