Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеФудбал

Кадети: Кроз развој играча до титуле

Кадетска селекција Црвене звезде наставља борбу за шампионски пехар у недељу од 11 часова на теренима Омладинске школе нашег клуба када ће црвено-бели дочекати Вождовац. Реномирани стратег Слађан Николић је задовољан радом његових изабраника и напомиње да примарни циљ у наставку остаје едукација играча наредни виши степен такмичења.

Окупили смо се 15. јануара на нашим теренима и вредно радили наредних седам недеља до наставка првенства. Такође, боравили смо у Требињу две недеље, како би се што боље припремили за све изазове. Веома сам задовољан условима које смо имали за рад, а уз то смо одиграли и четири контролне утакмице које смо имали као провере пред пролећни део шампионата. Уочили смо значајан напредак код играча, у односу почетак сезоне. Наставићемо да будемо офанзивни и пружамо још боље партије у односу на јесењи део првенства. Важно је да фудбалери напредују и корак ближе буду омладинској селекцији или сениорима Графичара, а на крају и првом тиму Црвене звезде – поручио је Николић.

Дефанзивни везни фудбалер наших кадета – Петар Манојловић истиче да је тим спреман за наставак сезоне, као и да је колективна жеља свих играча да се крајем маја подигне шампионски пехар.

Одлично смо одрадили припреме и сматрамо да стручни штаб може да буде задовољан нашим односном, дисциплином и залагањем. Наравно, свесни смо да увек има простора за напредак. Избегли смо повреде и то је најбитније у овом периоду. Улазимо спремни у другу полусезону и чврсто идемо до остварења тимског циља, а то је освајање Кадетске лиге Србије. У наставку првенства прво дочекујемо екипу Вождовца. Знамо да неће бити лако да стигнемо до тријумфа, али смо са друге стране добро упознати са тежином грба који бранимо и максимално идемо на победу – поручио је Манојловић.

The post Кадети: Кроз развој играча до титуле appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment