Moja Crvena Zvezda
Архива

Lazović želi da opravda poverenje navijača

Darko Lazović

Darko Lazović je svakako jedan od fudbalera Crvene zvezde u koga su uprte oči navijača našeg kluba. Milionska armija onih koji vole i prate naš klub očekuje da mlai i talentovani fudbaler napokon izbori mesto među najboljih 11 i pokaže da je jedan od velikih talenata srpskog fudbala.

– Nema šta, sve je na meni i uvek je bilo. Ipak, ne gledam u prošlost i ne zanima me šta je bilo nekada. I dalje znam da igram fudbal i želim da ga igram na vrhunskom nivou u dresu Zvezde pred očima navijača i Roberta Prosinečkog – kaže mladi fudbaler bez zadrške.

Lazović zna da je već godinu dana tema među Zvezdinim navijačima, koji očekuju da mladi fudbaler postane budućnost kluba.

– Znam da me veliki broj navijača ceni i vidi u prvom timu ali odlučuju treneri. Uostalom, ja moram da opravdam to poverenje navijača i da budem najbolji. Samo tako mogu da opravdam Zvezdin dres.

O radu sa Prosinečkim Lazović ne želi da troši reči.

– Jednostavno nas motiviše da dajemo više od maksimuma i da svaki trenutak priprema provodimo kao profesionalci. Uz to, možemo i mnogo da naučimo od njega jer svi znamo kakav je majstor fudbala bio. Nadam se da ćemo sa novim trenerom ispraviti sve nedostatke iz prošlosti i obradovati navijače na proleće – kaže Darko Lazović.

Ostaje da vidimo da li će Lazović do 28. januara opravdati neskrivene simpatije navijača i zadovoljiti Prosinečkog.

Повезане вести