Moja Crvena Zvezda
Домаћа такмичењаКошарка

И Радивојевић лиценциран за Суперлигу

Црвена звезда ће по свему судећи без појачања наставити борбе у Суперлиги. Ипак, наш тим би могао бити јачи у другом делу домаћег такмичења повратком у екипу некадашњег репрезентативца Вука Радивојевића, који индивидуално тренира и лагано се након повреде враћа у екипу.

„Наредне седмице идем на контролу после чега ћу знати када се враћам. Надам се да ће ми доктори дати зелено светло како бих  могао да тренирам са екипом. Сигурно ће ми требати времена да се уклопим, рачунам да ћу од средине Суперлиге бити у конкуренцији за тим“, рекао је Вук за „Журнал“.

Подсетимо, наш клуб је играо без Вука од почетка сезоне, због чега је уговор прошле године потписао Бојан Поповић, који је у другом делу сезоне постао један од главних ослонаца екипе Светислава Пешића.

Повезане вести

7 comments

Anka мар 21, 2012 at 14:30

O dobrodosao nazad i nikad vise bolovanja ne imao! Nedostajao si ekipi to je sigurno tvoje isksutvo i pre svega kao vodja na parketu koji moze da podigne ekipu kada psihicki padne bez razloga! Ovo je fenomenalna vest. I slazem se sa onim ko je rekao da ne treba ocekivati od Vuka da resava krizne situacije u mecevima, prosto pored perioda oporavka i vracanja u trenazni proces potrebno je da se igrac vrati i u takmicarski proces a to je samo kroz utakmice. ZATO NEMOJ ODMA DA BUDE PLJUVANJA PO COVEKU AKO IZ PRVE NE BUDE IGRAO KAKO TREBA!

Reply
Ima li kraja? мар 21, 2012 at 12:34

http://www.pravda.rs/2012/03/18/dejan-andjus-ima-li-kraja-dominaciji-sd-partizan/
Sta ovde nije tacno ? Sve sto je napisano je bolna istina. Tesko prihvatljiva ali istina je.

Reply
DSDS мар 21, 2012 at 11:23

Вук да се врати , не можемо очекивати моментално добре партије од њега, тако да , бојим се да он и неће бити појачање за Суперлигу , али за дуже стазе свакако јесте..

Reply
kalu мар 21, 2012 at 10:28

Bojim se da sa ovim timom nemamo sanse sa partizanom obavezno nam treba neko pojacanje.

Reply
delija86 мар 21, 2012 at 10:09

Radivoje cigan,bolji od oba sadasnja pleja zajedno

Reply
dera мар 21, 2012 at 09:51

Jel zna neko kad ce Radetic na teren ?

Reply
Драган мар 21, 2012 at 10:20

Следеће сезоне тек..

Reply

Leave a Comment