Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеФудбал

Мијатовић најмлађи Звездин стрелац хет-трика

Фудбалери Црвене звезде су са убедљивих 1:4 савладали Спартак на гостујућем терену, а чак три пута се у листу стрелаца уписало Звездино дете, млади нападач – Јован Мијатовић, који је на дуелу против Суботичана исписао историју с обзиром да је постао најмлађи играч Звезде који је на првенственим утакмицама постигао хет-трик.

Црвена звезда има доста разлога да се дичи момцима из Омладинске школе, који из утакмице у утакмицу одушевљавају целокупну звездашку јавност. Иако је по годинама омладинац, талентовани Јован Мијатовић се у стилу најбољих нападача носи са сениорским фудбалом и не само то, момак рођен 2005. године је показао да је зрео да директно доноси победе црвено-белима. Управо то је потврдио и у Суботици када је против Спартака постигао три гола и оставио иза себе легенду клуба – Дејана Станковића који је до јуче био најмлађи стрелац хет-трика на првенственим утакмицама у Звездином дресу.

Мијатовић је са 18 година, пет месеци и пет дана оборио рекорд некадашњег тренера нашег клуба и најмлађег капитена – Дејана Станковића који се налазио на првој позицији од утакмице са Будућности. Сада већ давног 17. маја 1997. године Црвена звезда је савладала подгорички тим са 4:1, а хет-трик са 18 година, шест месеци и шест дана је постигла тада Звездина узданица – Дејан Станковић.

Нема никакве сумње да наш клуб има светлу будућност, имајући у виду какве таленте поседује, као и да Јована Мијатовића очекује велика каријера, али и бројни голови у којима ће заљубљеници у црвено-беле боје уживати у наредном периоду, надамо се већ на вечитом дербију који се игра у среду од 18 часова.

The post Мијатовић најмлађи Звездин стрелац хет-трика appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment