Moja Crvena Zvezda
ВажноКошаркаНајновије

Црвена звезда Меридианбет дочекује Цибону (недеља, 19)

Кошаркаши Црвене звезде Меридианбет након велике и врло важне победе над Анадолу Ефесом окрећу се обавезама у регионалној лиги где их већ у недељу очекује утакмица са Цибоном.

Црвено бели су први на табели са скором 8-1, и желе да наставе са победама и крунишу одлично друго полувреме из дуела са бившим прваком Евролиге.

Тренер Јанис Сферопулос: – Играмо против на терену добро организованог тима. Цибона је екипа која игра јако добру тимску кошарку и са наше стране морамо да будемо спремни да одиграмо чврсту утакмицу против Цибоне.

Стефан Лазаревић: – Одиграли смо тешку захтевну утакмицу у петак увече, али све је лакше када се победи и када је велики напор и труд наградјен. Сада нас чека Цибона млада амбициозна екипа која ће без икаквог притиска играти ову утакмицу. На нама је да одиграмо добар чврст меч и наставимо са победама пред дупло коло ЕЛ.

Утакмица Црвена звезда Меридианбет – Цибона игра се у недељу од 19 часова у Београдској Арени, карте за овај меч су већ пуштене у продају и можете их купити у свим пословницама нашег партнера „Tickets.rs“ и на следећем линку

The post Црвена звезда Меридианбет дочекује Цибону (недеља, 19) appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment