Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеФудбал

Омладинци протутњали Суботицом

Јуниори Црвене звезде су славили на гостујућем терену против Спартака у оквиру 15. кола Омладинске лиге Србије, резултатом 1:3. Били су и више него сигурни изабраници Ненада Милијаша и головима Дарија Маркочевића, Матеје Бубња и Вељка Милосављевића уписали важан тријумф у борби за титулу шампиона Србије.

Спартак – Црвена звезда 1:3 (0:1)

Стадион: ,,Градски стадион Суботица”.

Судија: Марко Делибашић.

Стрелци: Атуле у 68. минуту за Спартак, а Маркочевић у 45, Бубањ у 49, Милосављевић у 73. минуту за Црвену звезду.

Жути картони: Десница (Спартак), Лечић, Кривокапић, Милосављевић (Црвена звезда).

Спартак: Лончар (од 67. Ђураш), Пеић (од 56. Десница), Атуле, Макаји, Зонић, Коларић (од 75. Башић Палковић), Виденовић, Станковић (од 46. Енвукебиа), Малиновић, Пушкар, Симин (од 59. Вујовић).

Црвена звезда: Маринковић, Ма. Фол, Видојевић, Милосављевић, Стојсављевић, Лечић, Цветковић (од 90. Тегелтија) , Кривокапић (од 74. Гојков), Вукојевић (од 90. Мирановић), Маркочевић (од 90. Радујко), Бубањ (од 80. Петровић).

Црвено-бели су од старта меча почели да јуришају ка голу Суботичана, а већ у другом минуту је Вукојевић пробио по левом боку и центрирао на другу стативу, где је највиши у скоку био Кривокапић и покушао главом, али је лопта завршила недалеко од десне стативе гола Спартака. У 14. минуту је Вукојевић на сјајан начин преварио одбрану домаћих и пребацио лопту на десну ногу, те снажно шутирао у даљи угао, али је покушај завршио поред десне стативе.

Играо се 30. минут, када је Лечић упослио Вукојевића по левој страни, а Звездина ,,седмица” је феноменално заломила одбрану тима из Суботице и шутирао оштро у ближи угао, али је чувар мреже Лончар интервенисао сјајно. У последњим тренутцима првог дела игре Црвена звезда је дошла до предности преко Дарија Маркочвића, када се из контра напада најбоље снашао, стигао до одбијене лопте пре Лончара, преварио га и спровео лопту у празну мрежу са ивице шеснестерца.

Само четри минута од старта другог полувремена је Цветковић прошао по десној страни и пронашао усамњеног Матеју Бубња, који је мирно прихватио лопту у казненом простору и рутински затресао мрежу ривала. У 63. минуту је Бубањ оставио пас за Вукојевића, који је заломио штопера Спартака и шутирао, али је лопта завршила поред десне стативе. Домаћи су смањили у 68. минуту преко Атулеа, али је коначан резултат поставио Вељко Милосављевић након центаршута Кривокапића, те главом спровео лопту у мрежу.

The post Омладинци протутњали Суботицом appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment