Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеФудбал

МВП против Војводине – Осман Букари

Тријумфовала је Црвена звезда у Новом Саду у дербију 16. кола Суперлиге Србије против Војводине резултатом 1:2, а оба гола за наш тим је постигао Осман Букари, који је након меча заслужио епитет играча утакмице.

Црвено-бели су одиграли први меч након репрезентативне паузе и са важна три бода се вратили у Београд, те ће у добром расположењу отпутовати у Берн на одлучујући меч групне фазе Лиге шампиона против Јанг Бојса који је на програму у уторак од 21 час. Осман Букари је у свом стилу постигао два поготка против Војводине на асистенције Насера Ђиге и Шерифа Ендиајеа и тако потврдио да је једна од највећих узданица Барака Бахара. Првотимци нашег клуба су као и након сваког дуела анализирали меч кроз статистику, али и сложно истакли да је крилни нападач – Осман Букари играч утакмице.

У новој епизоди емисије “МВП” можете проверити колико сте пажљиво пратили меч против Војводине, али и сазнати на колико је голова постигао Букари у Звезди, колико година нас Војводина није победила у Новом Саду, као и колико је наша екипа имала корнера и аута на мечу.

The post МВП против Војводине – Осман Букари appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment