Moja Crvena Zvezda
ВажноКошаркаНајновије

Црвено-бели стигли у Задар (недеља, 17)

Кошаркаши Црвене звезде Меридианбет допутовали су у суботу у Задар где их у недељу очекује меч 7.кола регионалне лиге.

Црвено-бели неће имати пуно времена за одмор у врло згуснутом распореду који их чека, након тешке утакмице са Барселоном у петак увече.

Меч који носи и епитет једног од дербија ове рунде игра се у дворани „Крешимир Ћосић“ са почетком у 17 часова.

Тренер Јанис Сферопулос може да рачуна на све играче које је имао на располагању и против Барселоне:

Играмо против тима који игра добру кошарку. Имају одличну групу играча, укључујући и најкориснијег играча АБА лиге Божића. Морамо да будемо сконцентрисани и спремни да играмо нашу најбољу кошарку и то на обе стране терена – рекао је Сферопулос.

Дејан Давидовац: – Очекује нас екипа која има квалитет, која има домаћи терен у позитивном смислу те речи и велику подршку са трибина. Имају добре резултате, сачували су најкориснијег играча лиге у својим редовима и сигурно желе добар резултат. На нама је да се освежимо, припремимо и одиграмо добру утакмицу у недељу увече. Распоред није лак, али тако је како јесте и морамо да се прилагодимо и дођемо до онога што желимо а то је победа – рекао је Давидовац.

Одмах по завршетку меча у Задру црвено-бели се враћају у Београд, јер их већ у уторак очекује и меч 8.кола Евролиге са Фенербахчеом, а дупло коло и изузетно напоран период од 6 дана са 4 утакмице затварају гостовањем Олимпијакосу у Пиреју.

The post Црвено-бели стигли у Задар (недеља, 17) appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment