Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеЏудо

Тодорову златна плакета Факултета за спорт Универзитета Унион „Никола Тесла“

Факултет за спорт Универзитета „Унион – Никола Тесла“ обележио је десет година постојања свечаном академијом у Југословенској кинотеци. Била је то прилила да се поводом вредног јубилеја Факултета на једном месту окупе угледни спортски радници, трофејни олимпијци, пријатељи факултета, професори, бивши и садашњи студенти…

Бројне званице поздравио је Бојан Секулић, председник Савета, који је заједно са покојном професорком Иванком Гајић био и оснивач Факултета за спорт.

Пре непуних 18 година професорка Иванка Гајић и ја смо кренули у пројекат стварања високо образовне установе намењене спорту. Било је на том путу пуно потешкоћа. И сваки пут када бих ја рекао да ћемо имати неки проблем, Иванка ме гурала да идемо даље. Да није било ње, не би било ни Факултета за спорт. Данас је њено чедо напунила десет година и сигурно би била поносна на све што смо урадили у том периоду– истакао је Бојан Секулић.

Факултет за спорт има сјајну сарадњу са свим водећим институцијама српског спорта а самим тим и са Џудо савезом Србије.

Поводом десетогодишњице успешног рада и постојања, Ивану Тодорову, председник Џудо савеза Србије, додељено је признање, Златне плакете. Ова значајна награда Факултета за спорт Универзитета „Унион – Никола Тесла“, Тодорову је додељена за подршку, развој, промоцију и афирмацију спорта. У име председника Џудо савеза Србије, награду је примила др Бојана Милићевић, председница секције за инклузивни џудо ЏК Црвена звезда и чланица комисије за развој и унапређење спорта посебних група Џудо савеза Србије.

The post Тодорову златна плакета Факултета за спорт Универзитета Унион „Никола Тесла“ appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment