Moja Crvena Zvezda
ВажноКошаркаНајновије

Нема предаха, након Каунаса црвено-бели већ сутра против Борца у Чачку

Кошаркаши Црвене звезде Меридианбет након утакмице у у Каунасу, којом су отворили мини циклус у коме ће одиграти 5 утакмица у распону до само 10 дана окрећу се утакмици 3.кола АБА лиге.

Противник је Борац у Чачку, екипа која је одлично отворила нову сезону са две победе. Ово ће бити 7. дуел два клуба у регионалном такмичењу.

Утакмица Борац – Црвена звезда Меридианбет игра се у недељу од 18 часова у готово извесно препуној дворани Борца крај Мораве.

Обе екипе отвориле су сезону са две победе, црвено бели тријумфима над Игокеом и Цедевита Олимпијом, Борац победама над Цибоном и Мегом на Новом Београду.

Тренер Душко Ивановић: – Чека нас тешка утакмица, не само због тога што смо јуче играли меч у Каунасу, већ због ривала који је одлично отворио сезону, који је добро вођен са клупе, који игра добро, и који ће након уводне две победе играти растерећено, али са пуно самопоуздања. Мораћемо да одиграмо добру утакмицу, ангажовано, уз добру одбрану како би дошли до бодова.

Дејан Давидовац: – Ноћас смо стигли из Каунаса, данас одрадили тренинг опоравка а већ сутра имамо нову утакмицу која неће бити уопште лака. Борац ове сезоне има искусну и добру екипу и то је показао и на паркету са две уводне победе. Позивам и наше навијаче да нам пруже подршку у недељу, дворана Борца је увек била добар домаћи терен и подршка за домаћу екипу.

Одмах након утакмице у Чачку, екипа се окреће и дуплом колу Евролиге и мечевима са Монаком (среда Београдска Арена) и Виртусом (петак Болоња).

The post Нема предаха, након Каунаса црвено-бели већ сутра против Борца у Чачку appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment