Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеФудбал

Кадети сложни: Спремни смо за дерби

Кадетску селекцију Црвене звезде у суботу од 11 часова очекује вечити дерби, када ће гостовати црно-белима на Телеоптику у оквиру 10. кола домаћег првенства. Очекивања пред дуел изнели су помоћни тренер – Филип Остојић, капитен екипе – Игор Бубања, као и мотор тима Алекса Василић.

Сви знамо шта је вечити дерби, тако да смо спремни и идемо на победу, као у свакој утакмици до сад. Сматрам да смо се добро спремили и одрадили квалитетну анализу, преостаје нам само да изађемо на терен. Свакако да је самопоуздање на највишем нивоу ако се слави на дербију. Много је лакше радити у таквим околностима, али неће се ништа страшно десити ни уколико се не тријумфује, не размишљамо у том правцу. Свакако ћемо наставити са добрим радом и на развоју играча, а првенство је дуго и свашта може да се деси – закључио је Филип Остојић.

Капитен екипе и предводник генерације момака рођених 2007. и 2008. године – Игор Бубања, истиче да је најбитнији приступ, који не сме да се разликује у односу на остале мечеве.

Атмосфера у екипи је сјајна, с обзиром да дуго сарађујемо, а иако сам један од најбољих стрелаца, небитно је ко погађа, битно је да везујемо победе. Не бих се освртао на прошлост када смо, као тим славили са 6:2. Гледамо само наредне мечеве, свака следећа утакмица је најбитнија, а сви у екипи имамо такав приступ. Дерби увек носи посебну важност, али битно је имати исти став као и на свим мечевима – био је јасан Игор Бубања.

Један од најбољих фудбалера рођених 2007. године – Алекса Василић, пун самопоуздања ишчекује вечити дерби.

Ови момци су сачињавали екипу из прошле сезоне када смо освојили Лигу млађих кадета, једина разлика је у шефу стручног штаба и због тога нам је знатно лакше пред овакве мечеве, јер се знамо у душу. У Црвеној звезди се увек форсира нападачки фудбал и игра на гол више, то смо показали и на претходном дербију, који смо одиграли. То ми је једна од најдражих утакмица и радо се вратим на њу. Велика је ствар дати вечитом ривалу три гола, али сутра је сасвим нова утакмица, сматрам да је екипа црно-белих озбиљнија, али морам да истакнем да максимално спремни ишчекујемо меч и надамо се победи. Мотивација је увек на максималном нивоу пред дерби, а победа може да нам донесе неопходно самопоуздање да завршимо на првом месту до краја јесење полусезоне – истакао је Алекса Василић.

The post Кадети сложни: Спремни смо за дерби appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment