Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеФудбал

Најава преноса – Омладинци за победнички низ

Омладинци и кадети Црвене звезде ће у викенду који је пред нама одиграти мечеве деветог кола домаћег шампионата на теренима иза југа Маракане у недељу против Радничког 1923, док ће Графичар у понедељак дочекати Смедерево. Дуеле наших јуниора и Звездиног развојног тима можете пратити у директном преносу на Звезда ТВ-у, док ћете утакмицу кадета моћи да испратите у одложеном преносу.

Омладинска селекција Црвене звезде ће у недељу од 17 часова на домаћем терену дочекати Раднички из Крагујевца, који се налази на 10. месту, када је реч о домаћем првенству са освојенх 10 бодова. Изабраници Ненада Милијаша ће имати сјајну прилику да наставе победнички низ након тријумфа у Лиги шампиона против Јанг Бојса од 2:1. Пред европски меч, омладински састав Црвене звезде је поражен од ИМТ-а резултатом 0:2. Са друге стране, Крагујевчани су у претходна два меча ремизирали са Графичаром (3:3) и изгубили од нашег вечитог ривала (1:3). Меч Звездиних јуниора можете испратити у директном преносу на програму Звезда ТВ и истоименом Јутјуб каналу.

У недељу ће на теренима иза југа Маракане наступити и кадети Црвене звезде, који ће одмерити снаге такође са Радничким из Крагујевца у поподневном термину, тачније од 15 часова. Фудбалери које са клупе предводи Слађан Николић су пре две недеље остварили најубедљивију победу у сезони против Јагодине (9:0), а црвено-бели бисери ће већ прекосутра моћи да наставе са победничким низом и стигну до нова три бода. Кадети Радничког су, баш као и њихови јуниори, у последња два кола ремизирали са Графичаром (1:1) и изгубили од црно-белих (1:2). Утакмицу фудбалера рођених 2007. и 2008. године сви заинтересовани могу испратити у одложеном снимку на каналу Звездине телевизији, али и Јутјуб налогу Звезда ТВ.

У понедељак од 15 часова ће на терен иза југа Маракане истрчати и изабраници перспективног стручњака – Марка Неђића. Фудбалери нашег развојног тима – Графичара ће утакмицу 11. кола Прве лиге Србије одиграти против другопласиране екипе на табели – Смедерева. Популарни Графоси су претходног викенда поражени од Радничког у Сремској Митровици (2:1). После девет одиграних дуела заузимају 13. позицију на табели са девет освојених бодова. Меч фудбалера који неопходно искуство стичу у нашем развојном тиму можете испратити на каналу клупске телевизије и Јутјуб налогу под истим називом.

Распоред утакмица:

Субота, 9 часова, петлићи – Рад – Црвена звезда
Субота, 9 часова, петлићи – Графичар – Петлић
Субота, 11 часова, млађи пионири – Црвена звезда – Кампионе
Субота, 14 часова, млађи кадети – Колубара – Црвена звезда
Субота, 15 часова, пионири – Раднички НБ – Графичар

Недеља, 9 часова, млађи пионири – БСК – Графичар
Недеља, 10 часова, омладинци – Партизан – Графичар
Недеља, 12 часова и 30 минута, кадети – Партизан – Графичар
Недеља, 13 часова, млађи омладинци – Оле – Графичар
Недеља, 15 часова, кадети – Црвена звезда – Раднички 1923
Недеља, 17 часова, омладинци – Црвена звезда – Раднички 1923 (Уживо Звезда ТВ)

Понедељак, 15 часова, ПЛС – Графичар – Смедерево (Уживо Звезда ТВ)

The post Најава преноса – Омладинци за победнички низ appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment