Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеФудбал

Иванић: Достојанствено представили Звезду и Србију

Небитно је где Црвена звезда игра, као и ко је преко пута, јер је једно сигурно, а то је да ће Мирко Иванић дириговати везним редом нашег тима, па је тако било и против Манчестер Ситија, а сјајну партију крунисао је луцидном асистенцијом.

Била је врло тешка утакмица, али смо то и очекивали, јер су они шампиони Европе и најбоља екипа на свету. Храбро смо се борили и повели, и достојанствено представили Звезду и Србију. Могу само да будем поносан на саиграче, а једино ми је жао што смо брзо примили гол у другом полувремену. Ипак, сматрам да је ово највише што смо могли да пружимо. Такође, много смо се трошили у првом полувремену, заправо, у целој утакмици, када је реч о дефанзиви. Играли смо без лопте много, али то је њихов стил и фудбал чак и кад је ривал Реал Мадрид. Спремали смо се за то, али морамо да будемо реални – почео је Иванић.

Паклен распоред чека наше фудбалере…

У глави ми је искључиво вечити дерби. То је најважнија утакмица у сезони, тако да не желим да размишљам још увек о мечу са Јанг Бојсом. Приоритет је Суперлига – подвукао је Иванић.

The post Иванић: Достојанствено представили Звезду и Србију appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment