Moja Crvena Zvezda
ВажноКошаркаНајновије

Сезонске карте 2023/24 – Обавештење

КК Црвена звезда Меридианбет започео је продају сезонских улазница за сезону 2023-24 у понедељак, 4. септембра.

У току прве недеље на Малом Калемегдану је у току обнова сезонских карата, са опцијом +1 за све власнике улазница из претходне сезоне.

КК Црвена звезда жели да се захвали свим Звездашима на великој подршци, сјајном одзиву и невероватном интересовању за куповину сезонских карата.

Обавештавамо све навијаче да су све карте за секторе ТРИБИНА А, Ц, Д; Партер Б, Бела ложа бок и Бела ложа (први контигент сезонских улазница) РАСПРОДАТЕ.

За прва четири дана продаје продато је 80% капацитета ТРИБИНА А, Ц и Д, док су сектори Бела Ложа и Бела ложа бок распродати у капацитету 50% сектора.

Остатак карата за ове секторе (додатних 20% капацитета Трибина и додатни контигент за Белу Ложу и Белу ложу БОК) ће се наћи у продаји током следеће недеље, о чему ће сви Звездаши благовремено бити обавештени.

Продаја се наставља као и до сада на продајним местима Мали Калемегдан (радним данима од 12-20ч, суботом од 10-18ч), Ушће, Цветни трг, Билет центар, као и онлајн – www.tickets.rs. До наведене допуне сектора који су распродати, тренутно су на распологању карте за НИВО 400, трибину Б, Белу ложу центар, Плаву ложу, ВИП Ложу и ВИП Ложу премијум.

Навијачи до изузетно вредног комада пластике, који им омогућава да гледају све утакмице црвено-белих, како у регуларном делу сезоне, тако и у доигравању, могу да купе у просторијама клуба на Малом Калемегдану, на три продајна места „Ticket Vision“ (ТЦ Ушће, Цветни трг и Билет центар – доступне карте НИВО 400, Трибина Б навијачка, Партер 4 (не и Партер 4 Јуниор) и ВИП Звездаш), као и онлајн на сајту наших партнера www.tickets.rs.

Процес куповине на Малом Калемегдану, на коме је највећи контигент улазница, је регулисан додељивањем редних бројева. Навијачи који дођу приликом отварања продајног места Мали Калемегдан добијају редне бројеве и обавештење када се очекује да дођу на ред за куповину (на основу просечног времена задржавања купца на продајном месту).

Звездаши ХВАЛА што сте увек уз свој тим!

The post Сезонске карте 2023/24 – Обавештење appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment