Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеФудбал

Милојевић: Имамо карактер и увек јуримо гол

Црвена звезда је стигла до још једне победе у Суперлиги, а овог пута је савладана Војводина резултатом 2:1 у оквиру петог кола плеј-офа. Слатка победа, с обзиром да је стигла у последњим секундама меча, а са осмехом је анализирао утакмицу Милош Милојевић.

Свака част момцима, јер су показали карактер и то да и даље јуримо гол. Сами смо увели утакмицу у неизвесност јер смо били комотнији у одбрани и недовољно ефикасни у последњој трећини, с обзиром на велики број прилика, а када их не искористите, онда вас казне. Ипак, уз сву муку смо дошли до три бода, постигли леп гол који нам даје смернице за куп у смислу тога ко је расположен и на нивоу – почео је Милојевић.

Звезду наредна утакмица чека већ у среду од 18 часова и 30 минута када ћемо у полуфиналу Купа Србије гостовати ТСЦ-у.

То је сад најбитнија утакмица за нас, јер полуфинале отвара финале, а она се побеђују. Систем такмичења је такав да се игра једна утакмица, а чека нас дуел са добром и мотивисаном екипом, која такође жели да освоји трофеј. Неће бити лако, али ако исправимо ствари од вечерас, и будемо добри, можемо да прођемо даље – закључак је Милојевића.

The post Милојевић: Имамо карактер и увек јуримо гол appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment