Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеФудбал

Пораз кадета у дербију

За разлику од омладинаца, кадетска селекција Црвене звезде није успела да савладала вечитог ривала, те је резултат на крају меча гласио 4:1. Једини погодак у тиму Слађана Николића постигао је Андрија Максимовић са дистанце након продора Андреја Петровића по левом боку.

Партизан – Црвена звезда 4:1 (3:1)

Стадион: “СЦ Партизан-Телеоптик”.

Судија: Мирослав Миленковић.

Стрелци: Дошлов у 5. и Јовановић у 15. и 36. и Алиловић у 63. минуту за Партизан, а Максимовић у 11. минуту за Црвену звезду.

Жути картони: Драгојевић, Поповић (Партизан), У. Тегелтија, Максимовић (Црвена звезда).

Партизан: Радулашки, Ћук, А. Поповић, Драгојевић, Филиповић (од 70. Радић), Симић (од 80. Жупањац), Јанковић (од 28. Алиловић), М. Поповић, Дошлов, Бајрамовић (од 44. Тотић), Јовановић (од 84. Батричевић).

Црвена звезда: Драшкић, Остојић, Милосављевић, Стојановић (од 46. У. Илић), Ђурић, Младеновић (од 46. Милошевић), Петровић, Максимовић, Вукојевић (од 72. Жагар), Голубовић (од 72. Т. Илић), Маркочевић (од 46. У. Тегелтија).

Било је изузетно узбудљиво, а у првих 15 минута виђена су чак три гола, нажалост, два у нашој мрежи. Прво је Дошлов из дотрчавања матирао Драшкића у петом минуту, да би Црвена звезда дошла до изједначења. Наиме, дриблао је Петровић по левој страни и сјајно пробио у 11. минуту, те проиграо Андрију Максимовића, а он са ивице казненог простора матирао Радулашког. Ипак, домаћи су поново погодили, а играо се 15. минут када се Јовановић нашао испред Драшкића и лобовао га.

Николићеви пулени су поравнање тражили кроз ударце са дистанце, али је лопта након покушаја Маркочевића и Петровића завршила преко гола. Умало се и Голубовић уписао у стрелце у 32. минуту после центаршута Петровића из угла, када се извио, надскочио чувара, али шутирао поред гола. Ипак, поново су домаћи били конкретни у завршници, па је Јовановић у 35. минуту искористио сервирану лопту у петерац и матирао Драшкића.

Добру прилику имао је Вукојевић у 59. минуту, али је лопта на путу ка голу качила Драгојевића и отишла преко пречке. Домаћи су поново били конкретни у завршници, па је у 63. минуту Алиловић погодио. Ударац са дистанце Максимовића је у 71. минуту зауставио Радулашки, а упркос тежњи наших кадета да направе чудо и стигну до изједначења, нису успели у тој намери.

The post Пораз кадета у дербију appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment