Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеФудбал

Звезда добила клуб навијача у Сврљигу

Црвена звезда богатија је за још један клуб навијача који је основан у Сврљигу и на тај начин је ово место добило и званичну потврду да се ради о правој звездашкој средини.

На бројним гостовањима на југу Србије, у многим ситуацијама смо се уверили о великом броју звездаша који су присуствовали мечевима нашег клуба. Подршка Црвеној звезди је озваничена широм Србије, а овога пута у Нишавском округу и граду Сврљигу, који броји више од седам хиљада становника, Звезда је добила нови клуб навијача.

Делегација Црвене звезде предвођена председником клуба Светозаром Мијаиловићем, шефом стручног штаба Милошем Милојевићем и легендарним Бошком Ђуровским је у поподневним часовима допутовала у Сврљиг како би присуствовала свечаној церемонији отварања клуба навијача. Срдачан дочек приредиле су најватреније присталице нашег клуба из Сврљига у Центру за туризам, културу и спорт Општине Сврљиг.

Присутим присталицама су се са великим задовољством обратили предсеник Општине Сврљиг – Мирослав Марковић и председник клуба навијча Црвене звезде из Сврљига – Миленко Милосављевић, а потом су пригодне говоре одржали представници Црвене звезде који су пропраћени громогласним аплаузима. Одмах је пројектован кратак филм у биоскопској сали, где смо се заједно присетили најзначајнијих момената Црвене звезде у богатој историји.

Уследила је додела чланских карата, где су на бину излазили редом они најстарији навијачи, а потом млади звездаши, а са осмесима на лицу су их уручивали Светозар Мијаиловић, Милош Милојевић и Бошко Ђуровски.

Дружење је настављено у просторијама клуба навијача, где су се на разгласу могле чути само Звездине песме. На тај начин Сврљиг је постао део велике црвено-беле породице.

Међутим, овде се не заустављамо, већ се у блиској будућности планира отварање новог клуба навијача, све док сваки град у Србији и свака средина у којој живе звездаши не добије свој клуб навијача.

The post Звезда добила клуб навијача у Сврљигу appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment