Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеФудбал

Драговић: Једва чекамо недељу и сигурни смо у пуне трибине

Црвена звезда у недељу, 12. марта, дочекује Нови Пазар у оквиру 26. кола домаћег шампионата. Улаз на трибине стадиона “Рајко Митић” је потпуно бесплатан, а Александар Драговић је искористио прилику да позове све навијаче на прославу 78. рођендана нашег клуба.

Налазимо се у сјајној форми где смо везали пет узастопних победа у првенству, уз то донели смо тријумф у вечитом дербију, одиграном дан пред рођендан нашег клуба. На стадиону је било преко 35 хиљада људи и када је стадион пун, једноставно уживамо у атмосфери, која нам увек даје ветар у леђа. Сада и званично прослављамо рођендан на Маракани, а улаз је бесплатан. Једва чекамо недељу и сигурни смо у пуне трибине, јер сви знају да су Делије најбољи навијачи на свету и праве спектакл на сваком мечу, посебно у оваквим приликама. Још пре него што сам дошао у Звезду, многи су ми причали о прослави рођендана и начину на који га навијачи на утакмицама обележавају, прошле године сам и доживео то, заиста је невероватан осећај. Увек је лакше играти уз непрестану песму и сјајну атмосферу, коју има мало ко у Европи и свету, зато нема сумње да ће утакмица против Новог Пазара бити посебна за све нас – рекао је Драговић.

Очекује нас прави спектакл на Маракани, а популарни Драго је кратко поручио свим звездашима да ће наши фудбалери учинити све да продуже победнички низ.

Желимо да наставимо победнички низ, знамо колико је утакмица против Новог Пазара била емотивно захтевна за нас у првом делу Суперлиге Србије. Имаћемо велики мотив против екипе која се бори за излазак у Европу, али наравно, даћемо све од себе да пружимо одличну фудбалску представу за нашег 12. играча и обрадујемо га са нова три бода. Желимо сви заједно као права црвено-бела породица да прославимо 78. рођендан, који знамо да веома значи свима који носе Звездине боје у срцу. Видимо се на Маракани – закључио је Александар Драговић.

The post Драговић: Једва чекамо недељу и сигурни смо у пуне трибине appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment