Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеФудбал

Прва Звездина НФТ колекција – изабери идеалан тим!

Више од осам деценија суза, зноја, а и по које капи крви на травнатим теренима оставили су они који су на себи имали црвено бели дрес. Сви они, историја су Црвене звезде, али само 11 могу да буду део идеалног тима. Од прве Звездине утакмице пре 78 година води се полемика ко је набољи нападач, везиста, дефанзивац или голман црвено-белих. Сада, по први пут, сви навијачи Црвене звезде имаће прилику да учествују у избору 11 легенди нашег клуба преко сајта redstarnft.io или преко линка који води директно на гласање. На тај начин одлучиће се ко ће бити представљен у првој НФТ колекцији чије издавање је подржао фудбалски клуб Црвена звезда.

Колекција под именом „Повратак шампиона” представља оригиналне „дигиталне сличице”, НФТ, посебно издизајниране за ову прилику у јпг формату. НФТ “сличице” Звездиних шампиона разликују се по дизајну, тиражу, као и бенефитима које доносе власнику. Све сличице, односно, НФТ колекција подељена је у четири категорије: платинаста, златна, сребрна и бронзана. Тако ће бронзана колекција имати 780, сребрна 100, златна 10 примерака, док ће платинасте сличице бити у тиражу од само једног примерка. Власник НФТ из колекције „Повратак шампиона” могуће је постати на два начина: притиском на ознаку Минт на сајту redstarnft.io и то од недеље 23.04. или куповином, односно, продајом већ минтованих НФТ на платформи ОпенСеа. У зависности од тога коју НФТ колекцију поседују, власници ће поред уникатне слике Звездиних шампиона добити и низ бенефита од погодности приликом куповине улазница, приступа Музеју Црвене звезде, поседовања чланске карте, приступа ВИП делу на популарној Маракани, могућности дружења са легендарним и актуелним играчима до добијања потписаних или посебно дизајнираних дресова црвено-белих.

Попут великих светских клубова, ФК Црвена звезда у сарадњи са компанијом Ментал Сторм међу првима у нашој земљи одлучио је да на дигиталан начин овековечи богату историју и подсети на све славне играче који су носили дрес црвено-белих.

Колекцијом НФТ, ФК Црвена звезда још једном потвруђује своју шампионску и иноваторску позицију у Србији и придружује се најуспешнијим клубовима у свету који континуирано воде рачуна о својим навијачима.

Некада смо скупљали сличице, постере, карте за утакмице… Данас скупљањем НФТ из колекције „Повратак шампиона” постајемо део Звездине историје!

The post Прва Звездина НФТ колекција – изабери идеалан тим! appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment