Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеРукомет

Динамо – Црвена звезда Грундфос 28:28 (15:10)

Рукометаши Црвене звезде Грундфос били су надомак великог преокрета и победе у Панчеву, на крају је интервенцијом Никола Перић сачувао бод и донео реми – 28:28 (15:10), у 14.колу АРКУС лиге.

У првом колу наставка АРКУС лиге љубитељи рукомета имали су шта да виде у Панчеву. Била је Црвена звезда у великом заостатку у првом полувремену, али је успела да стигне до ремија, првог у сезони, и умало креира велики преокрет.

Тренер Ратко Ђурковић није могао да рачуна на Бранка Канкараша и Виктора Матичића, на клупи је по први пут био јуниор Страхиња Пантић, пивотмен.

Прво полувреме је припало Динаму, егал утакмицу су са две мини серије претворили у своју корист и имали под контролом и игру и резултат, седам голова разлике, коју су Колунџић и Мајес у финишу смањили на 15:10.

У другом полувремену као да је изашла друга Звезда. Мало по мало, изабраници Ратка Ђурковића су топили минус да би головима Марка Кнежевића и Уроша Колунџића дошли прво до изједначења а затим и до вођства у 52.минуту, (24:25). Уследила је игра гол за гол, Драшко Ненадић и Душан Шмигић доносили предност нашем тиму, Чабрило погодио за коначних 28:28 у 58.минуту. Црвена звезда је играла са играчем мање до краја због заиста необјашњивог искључења Драшка Ненадића, верујемо да арбитри Боричић и Марковић знају разлог.

Права драма је виђена у последњем минуту. Прво је Мирко Ђуровић погодио стативу из седмерца, а затим је у последњим секундама ударац Јездимировића са девет метара одбранио Никола Перић, и поново против бившег клуба био јунак меча.

Драшко Ненадић је са седам голова био најефикаснији, Марко Кнежевић и Урош Колунџић су постигли по 5, Ђорђе Мајес 4.

Звезда у наредном колу дочекује Раднички из Крагујевца.

ДИНАМО – ЦРВЕНА ЗВЕЗДА 28:28 (15:10)
Панчево, хала: “Стрелиште”. Гледалаца: 350. Судије: Боричић и Марковић (Београд). Искључења: Динамо 14, Црвена звезда 8 минута. Седмерци: Динамо 4(3), Црвена звезда 4(2).

ДИНАМО: Марјановић (6 одбрана, седмерац), Дорњеи 1, Стаматовић, Перовић 1, Челица 1, Јездимировић, Ивезић ( 5 одбрана), Чабрило 5, Тонић, Дистол, Павловић 5, Урта, Костадиновић 3(1), Радовић 5(2), Милошевић 7, Сунајко. Тренер: Ненад Краљевски

ЦРВЕНА ЗВЕЗДА: Ђуровић 2, Хорват, Симић 1, Ненадић 7(2), Колунџић 5, Радовановић, Гемаљевић, Мајес 4, Јелић (4 одбране), Сегал, Шмигић 2, Пантић, Кнежевић 5, Перић (7 одбрана, седмерац), Бујишић 2, Шљукић. Тренер: Ратко Ђурковић

The post Динамо – Црвена звезда Грундфос 28:28 (15:10) appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment